302 Found

Found

The document has moved here.

Sardinia reiser

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Sardinia holidays
Sardinia holidays
Sardinia holidays
Photo View Map View
Laster...

Sardinia

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Sardinia

  Som den nest største øya i middelhavet, har selvsagt Sardinia kilometerlange, kritthvite strender å by på for den som ønsker å slikke sol. Legger man til historiske severdigheter, en fantastisk kystlinje, stor vinproduksjon og unike naturlandskap, skjønner man hvorfor denne øya oppdages av stadig flere turister.

  Severdigheter og opplevelser

  Alghero er en middels stor, men utrolig variert by. Her kan du ta buss eller bil langs kysten og opp i fjellene for å utforske festningsruiner, du kan ta båt ut til den fantastiske Neptungrotten eller du kan sette deg ned ved Piazza Sulis, slappe av og se på folkelivet. Er du interessert i vin, bør du benytte muligheten mens du er i Alghero til å bli med på en gratis guidet tur på den store vingården Sella e Mosca.
  En oppdagelsesferd gjennom øyas unike og varierte landskap kan anbefales for alle som liker en aktiv ferie. Fra stepper til elver, grotter, høye fjell, klipper og lange strender; Sardinia har alt. Ta på deg gode sko eller lei en sykkel for en dag, og start i den lille byen Bosa eller Cala Ganone. Foretrekker du å gå sammen med lokalkjente, kan du leie en guide og slik få mer ut av turen.
  Flertallet reiser nok ikke til Sardinia for å shoppe, men man befinner seg tross alt i Italia, som er synonymt med designerklær, skinnvarer og lekre sko. Man kan gjøre mange kupp, særlig i shoppinggaten Lungomare Dante i Alghero og i de store kjøpesenterne La Rinascente, Upim og Standa i hovedstaden Cagliari. Reiser du rundt til mindre landsbyer, bør du alltid være på utkikk etter lokalt håndverk og spesialiteter som flettede kurver og håndlagde smykker.

  Kulinariske eventyr

  Kjøtt, fisk, oster, oljer, grønnsaker og pasta er alle viktige ingredienser i det sardiske kjøkken, som de fleste andre steder i Italia. I stedet for den vanlige spagettien, prøv culurgiones som er en form for ravioli fylt med poteter, løk og pecorino, eller gnocchi i form av malloreddus servert med tomat- eller ostesaus. Er du glad i kjøtt, kan du teste ut helgrillet og røkt gris kalt porcheddu, eller hvorfor ikke villsvinpølse salsiccia di cinghiale? Det produseres mye god kvalitetsvin på Sardinia, så sørg for at du får testet noe av utvalget. Når det er tid for kaffe og dolce, kan du velge mellom en rekke søte kaker og kjekser, gjerne fylt med honning, fiken, mandler eller nougat. Favoritten blant mange sardere er seadas, fritert tertedeig fylt med ricotta og dekket med honning!

  Språk

  På Sardinia har man to offisielle språk; italiensk og sardinsk. Det kan være en utfordring å gjøre seg forstått på engelsk, men i de større, turistpregede byene går det vanligvis greit.

  Klima

  Med et herlig middelhavsklima, varer sommeren fra april til november på Sardinia. Det er varmt og tørt med opp til 40 varmegrader i juli og august. Både høsten og våren er mild, men med mye vind og til tider regn.

  Valuta

  Euro er offisiell valuta på Sardinia som i resten av Italia. Visa og Mastercard kan brukes som betalingsmiddel i de fleste butikker og restauranter, og minibanker er vanlig, også i mindre landsbyer.

  Reise til Sardinia

  Du kan fly til den italienske øya fra Oslo med SAS, Air France og KLM og lande på Alghero, eller du kan fly til hovedstadens Cagliari Elmas Airport med blant andre Alitalia, British Airways og Lufthansa. Fra våren 2013 starter Norwegian opp direkteflyvninger til Olbia, og fra sommeren 2013 flyr SAS direkte til Cagliari.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.