Reise til New zealand

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til New Zealand

  Skal man velge én hovedattraksjon på New Zealand, må det bli naturen. Med sine fantastiske fjellkjeder, dype fossefall, unike plante- og dyrearter, vidstrakte innsjøer og eldgamle skoger, våger vi å påstå at det er et av verdens vakreste land! I tillegg har du moderne storbyer fulle av kulturtilbud for å gi deg som turist den meste allsidige ferien du kan tenke deg.

  Severdigheter og opplevelser

  Auckland er den største byen på New Zealand, og ligger på den nordlige øya, North Island. Med mer enn én million innbyggere er det alltid noe å ta seg til her. Er du klar for litt klassisk storbyferie, kan du besøke Auckland Museum og gjøre deg bedre kjent med kulturen til maoriene. Reiser du med barn, bør dere ta en tur til Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Encounter, eller stikke innom Auckland Zoo for å hilse på de mange firbeinte skapningene der. Er du i shoppinghumør kan du besøke det store markedet i Victoria Park eller hippe Ponsonby road.
  Mens du er i Auckland bør du passe på å få med deg Sky City som med sitt 328 meter høye tårn Sky Tower er landets høyeste bygning. Fra toppen har du utsikt over hele byen, og er du i det modige hjørnet, kan du spenne på deg en sele og kaste deg ut fra tårnet i et såkalt «sky jump»!
  Sett av litt tid til å besøke den koselige hovedstaden Wellington også. Er du her i januar, kan du få med deg det fire uker lange Summer City Programme med forskjellige festivaler over hele byen før maoriene runder det av med Maori Culture Kapa Haka Festival. Vil du shoppe litt, letter du lommeboka i handlegatene Cuba Street og Lambton Quay, og etterpå slapper du av på en av de utallige restaurantene - ryktene skal ha det til at det er flere spiserier i Wellington enn i New York.
  Naturen er en attraksjon i seg selv på denne øya. Er du glad i å være aktiv utendørs, finnes det ikke grenser for hva du kan finne på. Alt fra vandring og klatring i fjellet til sykling, svømming, dykking, surfing og båtturer - New Zealand har alt, det er bare opp til deg å velge.

  Kulinariske eventyr

  New Zealand er omgitt av Stillehavet og utallige innsjøer, så det er ikke rart at man er glad i sjømat her. En lokal spesialitet er blåskjell med «grønne lepper», som de kaller det, fra Marlborough-regionen. I den lille byen Bluff er det østersen som har satt dem på det kulinariske verdenskartet, og New Zealand er ellers kjent for spesialiteter som grillet lam, fish and chips (faktisk) og ikke minst maorienes spesielle kokemetode hangi, som er en jordovn. Til dessert nyter mange en hokey pokey, kremet vaniljeis med honning, eller den klassiske marengskaken pavlova. New Zealand er også kjent verden over for sin vinproduksjon, og sammen med smakebiter av lokale blåmuggoster burde ferien være reddet for alle som elsker godt mat og drikke.

  Språk

  De to offisielle språkene på New Zealand er engelsk og maori.

  Klima

  Klimaet på New Zealand er svært variert, og preges i perioder av regn og jevnt over milde temperaturer. I gjennomsnitt er det varmest i januar og februar, og kaldest i juli.

  Valuta

  New Zealand har sin egen dollar som offisiell valuta, NZD. 1 NZD er verdt nesten 5 kroner. Alle kjente kredittkort kan benyttes som betalingsmiddel på New Zealand, og minibanker er lett tilgjengelige i det meste av landet.

  Reise til New Zealand

  Til Auckland International Airport kan du fly fra Oslo med Thai Airways, United Airlines, SAS og Air France, for å nevne noen. Til Wellington International Airport flyr du med blant andre Virgin Atlantic, British Airways, Lufthansa og Air New Zealand. Alle flyvninger fra Norge har minst to mellomlandinger underveis.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 februar 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.