302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til Mauritius

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Mauritius holidays
Mauritius holidays
Mauritius holidays
Photo View Map View
Laster...

Mauritius

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Mauritius

  Sørvest i det indiske hav ligger øygruppen Mauritius. Området ble ikke bebodd før europeiske oppdagere steg i land i paradiset på 1600-tallet, som i dag tilhører Afrika. Ikke overraskende er Mauritius et drømmested for alle som liker å snorkle, fiske eller ligge på stranden, men her finnes også en mengde attraksjoner for den som ønsker å oppleve lokale tradisjoner og historie.

  Severdigheter og opplevelser

  Om man reiser alene eller med barn, vil de fleste kose seg under et besøk til Casela Nature & Leisure Park. Her kan man få nærkontakt med mange av de forskjellige dyreartene som omfatter både løver, kenguruer, sebraer og mer enn 1500 fuglearter. På den såkalte «kosefarmen» kan barna være med på å mate dyrene.
  Og om dere ikke er mette på dyreopplevelser etter dette, er det bare å fortsette til Vanilla Crocodile & Tortoise Park. Her har de som mål å skape den perfekte balansen mellom flora og fauna, og du kan vandre mellom tropiske planter og blomster til lyden av fuglesang, du kan komme tett opp til 140 år gamle havskilpadder eller beskue de mer enn 1000 krokodillene som er avlet opp i parken.
  En båttur på det fantastisk vakre havet er heller ingen dum idé, og det er mange som arrangerer forskjellige turer i båter med glassbunn. Ofte går man i land på en mindre øy underveis, eller man stopper opp slik at de som ønsker kan snorkle eller bade.
  Veldig mange som legger turen til Mauritius, gjør det for å oppleve følelsen av å stå med en fiskestang i hånden og kjenne sverdfisken dra hardt i den andre enden. Det finnes en rekke forskjellige turer man kan være med på, som varierer i både lengde og pris. Kontakt det lokale turistkontoret for informasjon om hvordan du kan bli med på arrangerte fisketurer.

  Kulinariske eventyr

  Som i de fleste land, er også det mauritiske kjøkken sterkt influert av sine mange forskjellige befolkningsgrupper. Her er både europeiske, kreolske, kinesiske og indiske tradisjoner blandet sammen, til et stort og variert resultat. Sjømat og frisk frukt står i fokus, men bli ikke overrasket om du ser menyer med både biryani, indisk kylling, kinesisk svinemørbrad og grillet kreolsk oksekjøtt. Mens de indiske influensene gir retter preget av karri og tandoori, er de kreolske tradisjonene bevart med rougailles, med fersk kokos og mango, samt ingredienser som tomat, hvitløk, ingefær og kardemomme.

  Språk

  Til tross for at engelsk er det offisielle språket på Mauritius, er det fransk som er mest utbredt blant innbyggerne. Mange snakker et franskinspirert språk med en blanding av kreolsk, det såkalte creole.

  Valuta

  Mauritisk rupi (MUR) er den offisielle valutaen på øya. Det er vanlig å benytte Mastercard, Visa og American Express både som betalingsmiddel og for å ta ut kontanter.

  Reise til Mauritius

  The Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, bedre kjent som Plaisance aiport, er den eneste internasjonale flyplassen på Mauritius. Den ligger 45 minutter unna hovedstaden Port Louis, og du tar deg hit fra Gardermoen med Widerøe, SAS, Lufthansa eller Air France.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.