Magaluf reiser

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Magaluf

  Magaluf er en populær resort på øya Mallorca utenfor Spania. Denne delen av øya er kjent for sitt livlige uteliv i tillegg til det behagelige strandlivet som kjennetegner en solfull middelhavsøy.

  Severdigheter og opplevelser

  Reiser man med barn er Marinelandet en attraksjonen som det er anbefalt å besøke. Marineland tilbyr delfin, sjøløve og papegøye-show gjennom hele dagen og er en av de mest besøkte attraksjonene i Magaluf.
  BCM Square/Main strip Nattelivet er for mange tilreisende hovedattraksjonen i området og baren besøkets endelige destinasjon. Utelivet er fordelt på disse to områdene som til sammen huser over 50 barer og 4 nattklubber hvor festmennesket finner en godt tilrettelagt arena. Internasjonalt anerkjente DJer blir ofte hentet inn for å legge til rette for en stemningsfull kveld på byen.
  Pirates Adventure er et show som spilles for det 27. året på rad med over 3 millioner besøkende, både voksne og barn. Pirates adventure er et imponerende "dinner show" med akrobatikk og dans i verdensklasse, som kan gi et revitaliserende avbrekk fra strandlivets søte liv.
  En 20 minutters busstur bringer en inn til byen Palma, som er en fin variasjon fra det travle strand- og utelivet i Magaluf. Palma har et godt shoppingtilbud i tillegg til et utvalg spennende severdigheter. Gamlebyen med sine trange gater og ærverdige arkitektur kan være vel verdt et besøk.

  Kulinariske eventyr

  Resorten er kjent for sitt uteliv og sitt tilbud av sanselig stimuli. Som nærmest en britisk koloni på øya finnes det en mengde britiske restauranter og utesteder, i tillegg til det mest kjente og kjære fra verdenskjøkkenet. Vil man prøve noe lokalmat finnes det et godt utvalg av paella. For mange er utelivet og barene hovedattraksjonen, og barene som går som en lang stripe gjennom området.

  Språk

  Det opprinnelige språket på øya er spansk og katalansk, men på grunn av den høye turismen blir det gjennomgående også snakket engelsk. I selve Magaluf er det også et høyt antall britiske utesteder hvor engelsken er særdeles gjeldende. Som en populær destinasjon blant nordmenn er det også godt mulig at en får bruke sitt norske mål.

  Klima

  Mallorca er kjent for sitt fantastiske middelhavsklima. Allikevel er øya tidvis utsatt for ulike typer ekstremvær, blant annet sandstormer som blåser inn fra Sahara, hagl-stormer, tørkeperioder og oversvømmelser. Dette er allikevel sjeldent midt på sommeren, men noe å ha i bakhodet ved et besøk utenfor sesongen.

  Valuta

  Som resten av Spania har også Mallorca og Magaluf euroen som sitt verdipapir. Det er ellers plenty av minibanker og kortbetalingsmuligheter, så noen store oppgjørsvanskeligheter bør man ikke støte på.

  Reise til Magaluf

  Ved en reise til Magaluf reiser en via Son Sant Joan International Airport i Palma omtrent 15 km fra avsluttende destinasjon. Fra flyplassen er det bussruter som gjør en omfangsrik rekke av stopp. I tillegg finnes et godt taxitilbud.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 desember 2018. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.