302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til Gran Canaria

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Gran Canaria holidays
Gran Canaria holidays
Gran Canaria holidays
Photo View Map View
Laster...

Gran Canaria

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Gran Canaria

  Sol, strender, naturopplevelser og golf er stikkord for Kanariøyenes mest kjente perle, Gran Canaria. Nordmenn flokker hit når vinteren setter inn i hjemlandet, og ikke uten grunn. Med nærhet til både Europa, Afrika og Latin-Amerika, har Kanariøyene en helt unik kultur. Om du velger å reise med vennegjengen, familien eller din kjære, er du uansett garantert en herlig ferie.

  Severdigheter og opplevelser

  Las Palmas er øyas hovedstad, og er som en hvilken som helst storby når det gjelder utvalget av shopping, restauranter og utesteder. El Corte Inglés er et stort kjøpesenter som tilbyr det meste av både lokale og internasjonale varer; alt fra designerklær og sko til alle slags lokale, spanske spesialiteter. Etter shoppingen kan du besøke den koselige, gamle bydelen Vegueta. Her får du med deg lokal historie i form av Santa Ana-katedralen, Columbusmuseet og Museo Canario.
  Sør på Gran Canaria ligger Mogán, en vakker og vennlig turistby hvor du kommer for å slappe av. Her kan du sitte ved marinaen og nyte en bedre middag mens du ser på solnedgangen. Du kan vandre rundt i gatene med de små, fargerike husene eller ta med barna på en oppdagelsestur under vann i ubåt! Er du glad i å handle og prute, kan du oppsøke øyas største marked i fiskerlandsbyen Arguineguín. Den ligger kun noen få minutters kjøretur unna Mogán sentrum, og markedet finner sted hver tirsdag.
  Et lite stykke unna Playa del Ingles ligger flotte Palmitos Park, som skapt for en dag du ønsker å gjøre noe annet enn å slikke sol. Her kan både du og barna oppleve nærkontakt med delfiner, surikatter, en rekke apearter, øgler og krokodiller. For den som er mer glad i det grønne, har parken både en orkidéhage og kaktushage, i tillegg til et vakkert sommerfuglhus med hundrevis av fritt flyvende sommerfugler.

  Kulinariske eventyr

  Med en fin blanding av afrikanske, latin-amerikanske og sør-europeiske tradisjoner, har kanarierne skapt et unikt og spennende kjøkken. Lokal fersk fisk, grønnsaker og frukt står sentralt, mens kjøtt ofte importeres fra Spania. Prøv sancocho Canario, torskegryte med søtpoteter, eller vieja sancochada som er en nydelig rett av havbrasme. Som tilbehør velger du papas arrugadas, kokte, salte poteter med et utvalg av krydrede mojos på siden, altså diverse sauser. Til dessert skal du på ekte kanarisk vis kose deg med en helado de gofio, iskrem, eller mus de gofio, som er en mousse.

  Språk

  Spansk er det offisielle språket på Gran Canaria, men mange snakker også engelsk og tysk, så man kan enkelt gjøre seg forstått på flere språk. Mange innbyggere snakker kanario, en lokal dialektvariant av spansk.

  Klima

  Man kan oppleve både snø og kjølige netter om vinteren, regn, vind og sommertemperaturer opp mot 40 grader på vulkanøya Gran Canaria, men dette tilhører sjeldenhetene. På det jevne ligger temperaturene på behagelige 20-25 varmegrader året rundt, særlig i innlandet.

  Valuta

  Det er euro som er den offisielle valutaen på Gran Canaria, og du kan fint bruke de fleste bankkort som betalingsmiddel. Minibanker er lett tilgjengelig, særlig i de større områdene med mye turister.

  Reise til Gran Canaria

  Man kan fly direkte til Las Palmas Gran Canaria Airport fra Oslo med både SAS og Norwegian. Flyplassen ligger 25 minutter unna Las Palmas, og du kommer deg lett inn til byen med taxi eller buss.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.