Reise til Filippinene

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Filippinene

  Vandring i regnskogen, dykking, fjellturer, svømming, surfing, golf eller strandliv. Filippinene ligger i Stillehavet, har mer enn 7000 øyer og minst like mange aktiviteter for nysgjerrige turister.

  Severdigheter og opplevelser

  Dersom du flyr til hovedstaden Manila, befinner du deg på øya Luzon. I hele regionen Metro Manila, som består av 16 byer som ligger i området rundt hovedstaden, bor det til sammen 15 millioner mennesker. Her kan du gjøre unna storbyferien med både shopping, museums- og restaurantbesøk. Du kan slå to fluer i en smekk og besøke vakre Rizal Park, som i tillegg til sine flotte japanske og kinesiske hager også huser Nasjonalmuseet, et eget planetarium og en nydelig sommerfuglpaviljong. Når du er klar for shopping, kan du ta turen til det enorme senteret Robinsons Place Manila, til loppemarkedet på Evangelista Street eller handle lokalt håndverk i en av Balikbayan Handicrafts butikker.
  Er du interessert i å oppleve fantastisk natur, skal du besøke øya Bohol og utforske Chocolate Hills. Som eneste sted i verden, har dette området mer enn 1000 små fjell som er helt dekket av gress. Om sommeren blir de brunsvidde av sola, derfor navnet Chocolate Hills. De er ikke mer enn rundt 30 meter høye, så du kan klatre til toppen på noen av dem og få en helt fantastisk utsikt over det spesielle, grønne landskapet.
  Helt vest ligger øya Palawan - et eldorado for både dykkere og eventyrlystne turister. Om du vandrer alene eller leier en lokal guide, kan du utforske store områder med vill natur hvor det nesten ikke har vært mennesker før, særlig i områdene på den sørlige delen av øya.

  Kulinariske eventyr

  Siden Filippinene har vært under både spansk og amerikansk styre, og i tillegg ligger nærme det asiatiske fastlandet, har det lokale kjøkken blitt en hybrid av mange forskjellige tradisjoner. Fra rullende gatekjøkken til fine restauranter - filippinsk mat kan være både svært enkel og mer avansert. Tradisjonelle retter omfatter oksehale og grønnsaker i peanøttsaus, kalt kare-kare, en filippinsk pølse som går under navnet longganisa og tinapa, som er røkt fisk. Kjøkkenet domineres ellers av ris, tropiske frukter, biff og sjømat.

  Språk

  Engelsk og filippino er de to offisielle språkene, men det snakkes visstnok mer enn 100 forskjellige språk på Filippinene. Taglish er et av dem, en blanding av de to offisielle språkene.

  Klima

  På Filippinene har man én tørr sesong og én våt sesong. Fra desember til juni er det vått og varmt, og ellers i året er det tørt og varmt. De tropiske temperaturene ligger stabilt på mellom 20 og 30 varmegrader hele året.

  Valuta

  Offisiell valuta på Filippinene er den filippinske peso (PHP). De fleste bankkort kan benyttes over hele landet, og minibanker er lett tilgjengelig. Vær obs på at mange minibanker har en daglig grense på hvor mye kontanter du kan ta ut. Betaler du med kort i butikker og restauranter, vær klar over at gebyrene ofte er høye.

  Reise til Philippines

  Det er hele 12 internasjonale flyplasser på Filippinene, og du kan fly til flere av dem fra Oslo. De fleste nordmenn flyr til hovedstaden Manila og Ninoy Aquino International Airport, en rute som opereres av en rekke selskaper som SAS, Widerøe, Finnair, Singapore Airlines og Thai Airways. Fra flyplassen inn til Metro Manila tar det 20 minutter med taxi.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 februar 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.