302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til England

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
England holidays
England holidays
England holidays
Photo View Map View
Laster...

England

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til England

  Dagens England byr på opplevelser som spenner fra det søte storbylivet til romantiske, britiske bondelandskaper. Landet tilbyr noe både for de med urbant blod og for de som foretrekker å trekke den lindrende rurale luften.

  Severdigheter og opplevelser

  Stonehenge Denne karakteristiske, flere tusen år gamle ringen av kjempesteiner står på UNESCOs verdensarvliste og er et imponerende skue. Dette ikoniske monumentet er verdt å ha sett med egne øyne.
  På grunn av landets posisjon som et europeisk maktsentrum og med en lang historie med kongedømme finnes det et stort antall imponerende slott spredd rundt over i landet.
  Noen drøye hundre kilometer nord-vest for London finner vi Warwick Castle, et av de mest besøkte slottene i England. Slottet er nesten 1000 år gammelt og er alt hva man forestiller seg av et klassisk slott, med fangehull og runde bueskyttertårn. Windsor Castle er det eldste slottet i England og kanskje også det mest kjente, mye på grunn av dens forhold til den britiske kongefamilien. Slottet er et imponerende skue med store åpne plasser og mektige bygg.
  Et viktig symbol for byen er Tower of London. Palasset har spilt en viktig rolle i britisk historie i tillegg til å være en viktig del av det britiske kongehuset.
  I London finnes også et antall meget imponerende kirkebygg. Det kanskje mest kjente er Westminster Abbey, en gotisk kirke med tusen år historie, hvor kroningen av de kongelige har blitt gjort siden år 1308.

  Kulinariske eventyr

  Mange forbinder det engelske kjøkken med fish & chips og den tradisjonrike engelske frokosten med egg og bacon og bønner. Det er så mye mer enn det. Listen er lang i puddinger, steker og paier. Tradisjonell engelsk mat er noe man bør utforske ved et besøk. Uansett om man leter etter god fast-food, en solid frokost eller michelin stjerner så er man kommet til rett plass. Er det sistnevnte man er ute etter kan Gordon Ramsey's restaurant i London være en spennende oppleve.

  Språk

  Som navnet tilsier er det engelsk som er språket her. Noen dialekter i utkantstrøk kan muligens være litt vanskelig forstå, men ellers er det bare å øse ut med sin engelsk.

  Klima

  For den gjennomsnittlige nordmann vil klimaet i England føles kjent. Det sies at vestkysten er varmere og våtere, mens østkysten er litt kaldere, men tørrere. Det blir heller ikke fullt så kaldt som det gjør mange steder i Norge og sommeren er for det meste god og behagelig.

  Valuta

  Selv om England er en del av EU så har de beholdt sin stolte Pound. 1 pund vil koste nordmannen omtrent 9 av sine kroner. Kortbetaling er minst like utbredt som i Norge.

  Reise til England

  Fly er av mange fotturister den foretrukne reisemåten. Det finnes et hav av tilbud i retning England, så det er vanligvis bare litt research som må til for å finne en billig billett. Er bilen foretrukket fremkomstmiddel så finnes det dessverre ingen ferjetilbud fra Norge lenger. Det nærmeste alternativet er å komme seg til Esbjerg i Danmark og ta ferje derifra til Harwich.


  DE SOM SÅ PÅ DENNE SIDEN HAR OGSÅ SETT PÅ

  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.