302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til Dubai

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Dubai holidays
Dubai holidays
Dubai holidays
Photo View Map View
Laster...

Dubai

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Dubai

  Dubai er virkelig noe for seg selv. En forholdsvis nylig strøm av oljerikdom har skapt en moderne storby uten sidestykke. En unik urban opplevelse.

  Severdigheter og opplevelser

  Burj Khalifa Denne bygningen, som ble åpnet i 2010, er verdens høyeste menneskeskapte kreasjon med sine 829,8 meter. Opptil 13000 arbeidere jobbet 24 timer i døgnet og gjorde tidvis unna en ny etasje på tre dager. Fra observasjonsdekket i 124. etasje, som er åpent for publikum, har man en imponerende utsikt. Ikke for de med alvorlig høydeskrekk!
  Burj al Arab Dubai har gjennom de siste 40 årene vokst til en luksuriøs metropol, mye på grunn av de store oljerikdommene som finnes i landet. Denne overveldende rikdommen er godt manifestert i bygget Burj al Arab, som er blitt kalt det eneste 7 stjerners hotellet i verden. Bygget har et karakteristisk ytre og skal ligne seilet på et skip. Lobbyen er så stor at den potensielt kan huse hele frihetsstatuen i New York. 1600 kvadratmeter i bygget er gullbelagt. Et besøk kan være en opplevelse og om man ikke bor der kan en lunsj eller middag være et alternativ om man har litt ekstra mellom hendene.
  Mall of the emirates Er man i shoppinghumør finnes det plenty av tilbud i Dubai. Det kanskje største og mest pompøse er Mall of the Emirates. Dette enorme komplekset kan skilte med 220 000 m2 med butikkareal og et eget innendørs skianlegg. Er man ikke på shoppingstien kan et besøk likevel være en opplevelse.
  En av de mange kuriositetene i Dubai er palmeøyene; kunstig oppbygde halvøyer ut fra kysten av Dubai. Her finnes luksus-residenser i tillegg til en menge forskjellige fornøyelsesparker.

  Kulinariske eventyr

  Siden Dubai er slikt et internasjonalt knutepunkt med innflyttere fra alle verdens kroker har også den gastronomiske scene stor variasjon. Man finner amerikansk, meksikansk, koreansk, thai, japansk, kinesisk, filippinsk, libanesisk og italiensk kokkekunst, bare for å nevne noen. Byen byr på så mye som gir vann i munnen at det vanskelige kan være bare det å treffe et valg. Man bør allikevel ikke gå utenom det arabiske, lokalt forankrede kjøkkenet ved et besøk. En god start her er hotellene som ofte kan tilby en fusjon av vestlig og lokal tradisjon. Ellers kan en runde rundt hjørnet åpenbare alle mulige smakfulle opplevelser. Shwarma, en slags kebab etter lokal oppskrift bør være obligatorisk. Matchbous; en lokal lam og ris-rett og Hareis; et delikat og mørt lam bør også være på listen. Byen er også kjent for god sjømat, delikatesser hentet opp fra det indiske hav.

  Språk

  Arabisk er det offisielle og mest brukte språket i Dubai. Grunnet dens status som finans- og forretningsby og som et populært turistmål er engelsk så godt som et språk nummer to. Arabisk-kurset er det altså ikke nødvendigvis behov for.

  Klima

  Dubai er varmt! I juli måned i år ble det registrert rekordhøye 48,5 grader. Vintrene ligger på rett over 20 grader. Nedbøren er i tillegg minimal og så godt som fraværende i sommer og høstmånedene.

  Valuta

  Valutaen i de arabiske emirater er dirham. Omtrent 150 gode norske kroner må gis i bytte for 100 dirham. Her er det altså 1,5-gangen som må pugges.

  Reise til Dubai

  Dubai International Airport er et knutepunkt for regionen og er en stor og travel flyplass med en anerkjent tax-free-avdeling. Transporten fra flyplassen er enkel og effektiv med et valg mellom hurtig metro, busser og taxier.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.