Reise til Brasil

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Brasil

  Brasil er et av verdens største land både i størrelse og folketall. Landet har en sammensatt kultur og befolkning, både fra Afrika og Europa. Det meste av befolkningen bor ved Atlanterhavskysten der det finnes en rekke storbyer. Dette landet som blant annet er kjent for samba, karneval og ikke minst for Amazonas-regnskogene er en meget spennende turistdestinasjon. En reise til Brasil bør planlegges godt, da det er meget store avstander og veldig mye å se og gjøre.

  Severdigheter og opplevelser

  Rio de Janeiro er Brasils mest kjente turistdestinasjon. Byen ligger flott til mellom fjell og Atlanterhavet, og byr på et bredt spekter av attraksjoner. Blant de mest kjente er den 396 meter høye «sukkertoppen» (Pão de Açúcar) og den berømte Jesus-statuen, byens varemerke, Cristo Redentor, som står på fjelltoppen Corcovado. Herfra har man en fantastisk utsikt over byen, havet og strendene Copacabana og Ipanema. En tur til disse strendene er også en obligatorisk del av et opphold i Rio de Janeiro. Dette er en fantastisk måte å oppleve den brasilianske befolkningen på!
  São Paulo er Brasils økonomiske sentrum og største by. Med sine 18 millioner innbyggere er det også en av verdens største byer, og inneholder en rekke spennende aktiviteter innen kultur og natteliv.
  En reise til Brasil blir ikke helt fullstendig uten å ha opplevd elven Amazonas med sine enorme regnskoger og tusener av sideelver, samt det unike og mangfoldige dyrelivet som finnes der. Dette er det mulig å gjøre i organiserte, guidede utflukter i båt.
  Iguazú-vannfallene, i grenseområdet mellom Brasil og Argentina er en enestående opplevelse. Her styrter mer enn 200 fossefall ned i dypet med en fallhøyde på 80 meter. Disse vannfallene inngår i en stor argentinsk-brasiliansk naturpark som står på UNESCOs verdensarvliste.
  Byen Parati ligger rett ved Atlanterhavet mellom havnebyen Santos og Rio de Janeiro. Frem til 1954 kunne man bare nå denne byen med skip. På grunn av gull- og edelstensforekomster opplevde denne byen stor rikdom på slutten av 1600-tallet, og fra den tiden stammer byens historiske gamleby som er nesten helt bevart den dag i dag. Byens vakre og velholdte arkitektur og det bilfrie sentrumet, der alle gatene er brolagt, gjør byen til et yndet reisemål.
  Hovedstaden Brasilia er en av landets mest besøkte byer. Denne byen er spesielt kjent for sin moderne og futuristiske arkitektur, og står på UNESCOs verdensarvliste.

  Kulinariske eventyr

  Brasil er et stort land med en meget sammensatt befolkning, og følgelig har landet et tilsvarende variert kjøkken, med regionale forskjeller. Den tidligere kolonimakten Portugal har naturlig nok satt sine spor også når det gjelder matlaging. Ris, brune bønner og ulike typer poteter er typiske basisingredienser som serveres til fisk, skalldyr eller kjøtt, gjerne grillet på spyd. I tillegg brukes det en rekke lokale, eksotiske typer frukt og grønnsaker.

  Språk

  Offisielt språk i Brasil er portugisisk. Det er absolutt en fordel å kunne noe portugisisk, da det aller meste av befolkningen ikke kan engelsk.

  Klima

  Brasil har generelt et varmt, tropisk klima med lite forskjeller mellom årstidene.

  Valuta

  Landets valuta er real (BRL). En real tilsvarer omtrent 2,7 norske kroner.

  Visum Brasil

  Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Brasil så lenge oppholdet ikke er lengre enn 90 dager.

  Reise til Brasil

  Brasil har mange store byer med internasjonale flyplasser. Fra Oslo Gardermoen til Rio de Janeiro er det mulig å fly med kun ett flybytte på veien, med en reisetid på omtrent 15 timer eller mer.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 februar 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.