302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til Bahamas

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Bahamas holidays
Bahamas holidays
Bahamas holidays
Photo View Map View
Laster...

Bahamas

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Bahamas

  Bahamas er et lite øyparadis med over 700 øyer i hjertet av Karibien. Arkipelagen som historisk er kjent for Christophers Columbus' første møte med land og som et tidligere pirateldorado er en karibisk perle med storslått natur og spennende kultur.

  Severdigheter og opplevelser

  Nassau Hovedstaden og den største byen på bahamasøyene er et pulserende og levende sted og tiltrekker alle slags mennesker. Få en smak av byens pirathistorie, lev ut shoppingsuget eller dykk inn i nattens eventyr.
  Bahamas National Trust Park Naturopplevelser bør være en del av et besøk og Bahamas har rikelig å by på. En unik fauna med blant annet verdens største flamingo-koloni, undervannsgrotter og idylliske rev og laguner er bare noe av det øygruppen har å by på.
  Abaco Cays Et eksempel på øyidyllen finner man her. En liten sjarmerende landsby fra 1700-tallet, med de beste forhold for både seilere og dykkere og noen av øyenes beste barer.
  Strender Et stort trekkplaster for mange og et kapittel for seg selv er alt som omhandler sand og vann. Med utallige strender i alle naturens varianter, lange, hvite og små, blå er dette en del av Bahamas man ikke kommer foruten.

  Kulinariske eventyr

  På grunn av sin geografi er det ikke vanskelig å forstå at god fisk er en viktig del av bahamanske kjøkken. Hummer, landkrabber og alle slags typer eksotisk fisk gir smaksløkene spennende opplevelser. Conch (uttales kånk) er en lokal, populær skalldyr-rett som blir blant annet tilberedt som salater og stuinger og er meget populært i fritert form. På grunn av stor turisme finnes også gode tilbud av alt hva verdenskjøkkenet har å by på.

  Språk

  Bahamas har ikke et offisielt språk og folket har dermed friheten til å ty til det språket det vil. Med sine historisk tette bånd til britene, sin nærhet til de amerikanske forente stater og sin omfattende turisme gjennom mange år er det ikke uforståelig at engelsk har blitt det primære målføret på øyene. Bortsett fra litt særegen slang går kommunikasjonen smertefritt om man snakker engelsk.

  Klima

  George Washington refererte en gang til Bahamas som stedet med en evig junimåned, noe som for kalde, forfrosne og forblåste nordmenn klinger som en drøm. Arkipelagen har et tropisk marint klima, er forholdsvis tørt med over 300 soldager i året og nyter en jevn temperatur mellom 20 og 30 grader året rundt.

  Valuta

  Bahamas har sin egen dollar. Den bahamanske dollaren er likevel alltid 1:1 med den amerikanske varianten så betaling med sistnevnte aksepteres overalt. Nær de største øyene og på resortene er det enkelt å gjøre transformeringen fra kort til kontanter. I tillegg er det også mulig å gjøre kortbetaling mange steder.

  Reise til Bahamas

  Øygruppen har en plethora av små og større flyplasser og mange av øyene har opptil flere flyplasser. Mange av disse opereres kun av charterfly eller innenriksfly. Den største knutepunkt-flyplassen er den som tidligere ble kalt Nassau International Airport; nå Lynden Pindling International Airport, som ligger ved hovedstaden på øya New Providence. Øya har også stor cruisetrafikk som oftest kommer fra Florida. I tillegg finnes det rutebåter som går derfra. Møtet med arkipelagen kan også være en fin anledning å hente ut yachten, om man har en.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.