302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til Australia

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Australia holidays
Australia holidays
Australia holidays
Photo View Map View
Laster...

Australia

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Australia

  Australia har en større overflate enn hele EU til sammen. Allikevell har landet et relativt lavt innbyggertall, på omtrent 22 millioner. Australia er verdenskjent for sin ufattelige natur, sine strender og ørkener og ville områder. Men, egentlig er Australia et veldig urbanisert land, med flotte byer og rikt kulturliv.

  Severdigheter og opplevelser

  Sydney er Australias største og eldste by, og har rykte på seg for å være en av verdens vakreste og livligste byer. Byen har bygget seg opp en internasjonal status i ypperste klasse. I denne byen står et av verdens mest kjente bygg, nemlig operahuset, som er et symbol for både byen Sydney, så vel som for landet Australia i sin helhet.
  Melbourne, Sydneys «rival», er Australias nest største by. Melbourne kalles gjerne Australias kulturelle hovedstad. Byen er full av gallerier, det har første klasses konserthus og opera, topp vin- og matkultur, og mye mye mer.
  Great Barrier Reef ligger ved Australias nordøst-kyst, ved Queenslands østkyst mot Stillehavet. Dette regnes som det største og vakreste korallrevet på jorden, er blant de syv naturunderverker, og står naturligvis på UNESCOs liste over verdensarv. Det er omtrent 2300 kilometer langt, og er millioner av år gammelt.
  I Northern Territory står den berømte Ayers Rock, ett av Australias varemerker. Den oppstod for omtrent 600 millioner år siden, og er den nest største monolitten i verden. Med en høyde på 869 meter, lengde på omtrent tre kilometer, og en bredde på to kilometer er den et imponerende syn.
  Australia har mange, lange strender, som for eksempel Bondi Beach, Cable Beach, Byron Bay og Bells Beach, bare for å nevne noen av de mest kjente. Dette landet kan virkelig tilby solreiser på sitt beste. Dette inkluderer også et mangfold av muligheter for aktiviteter som dykking og surfing.

  Kulinariske eventyr

  Australia er et typisk innvandringsland, og er preget av en ganske ung nasjon. Kjøkkenet er preget av ulike mattradisjoner. Europeisk og engelsk matlaging har selvsagt satt sine spor. I tillegg har landet en massiv innvandring fra asiatiske land, som har bragt med seg sin matkultur. Grillmat er meget populært.

  Språk

  Offisielt språk i Australia er engelsk.

  Klima

  Australia er et stort land, og har betydelige variasjoner i klima. Det er i sin helhet et solrikt land. I nord er det varmt og tropisk, i sør er det mer temperert. Det meste av nedbøren faller ved kysten, mens innlandet i høy grad er tørt. I Darwin i nord kan gradestokken nå 30 grader eller mer hver dag hele året, mens temperaturen om natten ligger på mellom 15 og 20 grader. Syd i landet er det relativt kjølige vintre, gjerne med noen minusgrader. Australia befinner seg på den sydlige halvkule, og det er vinter fra juni til august, og fra desember til februar er det sommer. I tropene i nord er vinteren tørketiden og sommeren regntiden.

  Valuta

  Landets valuta heter australsk dollar (A$). En australsk dollar tilsvarer omtrent seks kroner.

  Reise til Australia

  Når man flyr til en av Australias større byer fra Oslo Gardermoen må man regne med to omstigninger på veien. Reisetiden er gjerne på mellom 20 og 30 timer.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.