Need Some Inspiration?

Select a Theme
Spa
København

Intro

Avslappende spaweekend i København

København er en deilig by, og byen blir enda deiligere når du inkluderer et spaopphold! Hva med spa i København sentrum, det må vel være noe som frister de fleste? Eller en lengre spaweekend på et av de lekre spahotellene utenfor København sentrum? Utvalget er stort, og valget er helt opp til deg. København har spa i alt fra moderne lokaler til mer klassiske lokaler. Her kan du unne deg kroppslig luksus og synke ned i varme bassenger for å nyte den helsebringende effekten til vannet. København er kjent for å være en by med fokus på design, interiør og lekre løsninger – og dette gjenspeiles også i Københavns spautvalg. Enten du er på jakt etter et spahotell med alle fasilitetene det innebærer, eller foretrekker å besøke et dagspa og kombinere det med et hotell i København i stedet, har du mange gode alternativer å velge mellom når du befinner deg i den danske hovedstaden.

continued

Så hva venter du på? København er en elegant og lekker by – noe som også gjenspeiler seg i byens spamuligheter. På spa i København kan du få behandlinger inspirert av Østen og det orientalske, i omgivelser som trekker frem det elegante og enkle hva gjelder interiør. Enten du ønsker en spaweekend litt utenfor byen eller et pusterom midt i byen, finner du det du er på jakt etter i København. For å ikke snakke om byens gode shoppingmuligheter, deilige øl og fantastiske mat. København er uten tvil en by som har alt og byr på et perfekt avbrekk fra en ellers hektisk og travel hverdag. Nedenfor har vi samlet informasjon om de mest populære tilbudene i byen, for å gjøre avgjørelsen enklere for deg. Her kan du lese litt om de forskjellige frittstående spaene i sentrum og om byens tilbud når det kommer til spahoteller.

Top things to Do

Spa København sentrum

I København finner du en rekke spa- og velværemuligheter som passer for livsnytere. I vakre og pulserende København kan du finne behandlinger fra alle verdenshjørner som fungerer som balsam for sjelen. I en ellers travel storbydag er det deilig å kunne sjekke inn for luksuriøse behandlinger som gir ny energi og frisker opp huden.

Ni’mat er et asiatiskinspirert spa- og velværesenter i Købmagergade. Ni’mat betyr luksus på indonesisk. Med sin sentrale plassering i København, er det lett å stikke innom for et luksuriøst pusterom. Buddha-figurer og orientalsk-inspirerte lokaler får deg til å slappe av og roe ned. Du kan få massasjer og kropps- og ansiktsbehandlinger som gir ny energi, får deg til å gløde og føle deg friskere.

Mirage Spa And Beauty er et luksuriøst spa hvor du kan få ulike handlinger. Med et glass champagne i hånden kan du her nyte den lune atmosfæren og bli tatt hånd om av dyktige terapeuter. En spapakke med peeling, boblende vannbehandling etterfulgt av massasje, er et perfekt avbrekk fra en ellers hektisk hverdag. Mirage Spa And Beauty byr også på kroppsinnpakninger og sjokolademassasje – behandlinger som strammer opp huden og gir deg ny glød.

Arndal Spa og Fitness ligger i Kongens Gade midt i København. Det er et lekkert spa- og velværesenter hvor du kan nyte noen timer for deg selv. Her er det lun og behagelig atmosfære, delikat interiør og flinke terapeuter – et perfekt pusterom i hverdagen. Her kan du få massasjer som får deg til å stresse ned og som løser opp spenninger i kroppen. Arndal tilbyr tyrkisk kurbad, rensende detox-behandlinger og vekslende behandlinger med varme og kulde som vil få huden din til å gløde. Arndal Spa og Fitness har fokus på bruk av økologiske produkter – så her er det ingen kjemiske stoffer!

Spahoteller i København

Spahoteller er perfekt for deg som ønsker et lengre luksuriøst opphold med spa i København. Spahotellene i København beriker sansene og er perfekt for å lade batteriene. Du finner spahoteller både i selve København og i områdene utenfor for deg som liker rolig og avslappende natur.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen er Nordens største designhotell. Det lekre og estetiske hotellet setter kvalitet og opplevelser i høysetet. Her finner du en fantastisk spa-avdeling med kaldt- og varmtvannsbasseng, dampbad, badstue, boblebad og isfontene. Et besøk i bassengene vil bedre blodsirkulasjonen og øke følelse av velvære. I delikate behandlingsrom kan du få en rekke massasjer og kropps- og ansiktsbehandlinger, som hjelper til med å løse opp muskelspenninger og gi deg ny glød. Bestill din tur til dette lekre hotellet i dag!

Om du er villig til å dra en tur nord for København, finner du Skodsborg Kurhotell og Spa. Dette lekre hotellet har en spa-avdeling som fremstår som en livgivende oase. Designet av internasjonalt anerkjente arkitekter og utsmykket av den berømte danske kunstneren Malene Bach, er dette et spa i verdensklassen. Skodsborg Kurhotell og Spa er tuftet på ideene til Carl Ottosen som åpnet kurbad på Skodsborg allerede i 1898. Hans idé om fokus på lys, luft, vann, kost og mosjon har gjort at Skodsborg har vært et ettertraktet sted for livsnytere. Spa-avdelingen består av ulike boblebad, massasjebad, badebasseng og utendørs vannfasiliteter. Her finner du absolutt alt av fasiliteter innen vann og velvære! Her kan du virkelig stresse ned, og du forlater neppe dette lekre hotellet uten ny energi og glød.

Did you know that?

Visste du at …

… Danmark er et veldig flatt land? Det høyeste naturlige punktet er Møllehøj som er kun 170,86 meter høyt. Det er så vidt man kan strekke seg til å kalle Møllehøj for et fjell.

… det danske flagget heter ”Dannebrog”? Det er fra år 1219 og er dermed et av de eldste flaggene som enda er i bruk i sin opprinnelige form. 

… Danmark er medlem av EU, men har valgt å beholde sin egen valuta, den danske kronen. Forkortelsen for valutaen er DKK, og den ble innført 1. januar i 1875. 

… Danskene spiser i gjennomsnitt 42 pølser hver i året? Og de drikker i gjennomsnitt 62 liter øl hver. Det skal også nevnes at de i 2012 var på toppen for forbruk av økologisk mat. (Kilde

 

The local perspective

Spafavoritter blant byens innbyggere

Like ved tivoliet i København finner du DGI-byen. Dette er en soleklar favoritt blant Københavns innbyggere. Her er det flere forskjellige bassenger, og velvære står i fokus. Hit drar danskene for å svømme, kose seg med kurbad eller sitte i boblebadet. Bevegelse i vann er supert for slitne og stressede kropper. I DGI-byen tilbys vanntrening, men man kan også bare nyte late timer i bassenget. Det tilbys en rekke behandlinger, som massasje, kropps- og ansiktsbehandlinger. Det er også muligheter for å kombinere en deilig dag i svømmebassenget med et bedre måltid i DGI-byens egen restaurant, Vesturanten.

Få med deg københavnernes favoritter

Shoppingen i København er fantastisk. De fleste har vel hørt om Strøget, Københavns fremste handlegate. Her finner du en rekke kjedebutikker og mer eksklusive varer. En tur innom Illums Bolighus på Strøget er også et must for alle som er glade i interiør. Ellers kan du finne flere butikker med godt utvalg av det danske klesmerket Samsøe & Samsøe og andre danske merker, som By Malene Birger. En ting er sikkert, det er umulig å ikke komme hjem fra København uten nye skatter i kofferten!

Å besøke Tivoli i København er et must for enhver turist. Midt i sentrum finner du denne perlen av et tivoli med en rekke berg-og-dal-baner, vakre parker og spisesteder. Eventyrlige opplevelser for hele familien! Tivoliet har vært en populær attraksjon i København siden åpningen i 1843 og byr i dag på nærmere tretti attraksjoner for folk i alle aldre.

Er du glad i øl har København flere ølbarer med lokal øl. Hva med å ta turen til Nørrebro Bryghus? Dette er et dansk mikrobryggeri som holder til på Nørrebro. Bryggerhuset lanserer en ny øl hver måned, så her er det bare å stikke innom for å nyte edle dråper. Et annet anerkjent bryggerhus i København er Mikkeller. De har en egen bar på Vesterbro hvor du kan nyte godt håndverksøl i hyggelige omgivelser.

Matopplevelser i København

Om du ønsker å spise et bedre måltid, har København et bredt utvalg av deilige restauranter. Det hippeste mattilbudet om dagen kalles Madklubben. Dette er et konsept hvor flere kvalitetsrestauranter tilbyr fremragende matopplevelser til fornuftige priser. Åtte restauranter inngår i samarbeidet, og her kan du velge mellom asiatisk-inspirerte retter, amerikansk grill, nordisk eller italiensk kjøkken. Det tilbys både lunsj og middag, så her er det bare å gjøre magen klar for en smakfull opplevelse som ikke tar knekken på lommeboken!