Need Some Inspiration?

Select a Theme
Spa
Gdansk

Intro

Nyt en spaweekend i Gdansk

Drømmer du om en herlig spaweekend i Gdansk, så er kanskje ikke drømmen så uoppnåelig som du tror. Gdansk er kjent for sine lave priser og sitt gode utvalg innenfor spa og velvære. Det å gå på spa i Gdansk gir deg en unik mulighet til å slappe av, stresse ned og nyte en behandling som gjør godt for kropp og sjel. Hva er vel bedre enn en langhelg med de beste spa i Gdansk? Gdansk har spa i ulike prisklasser med et stort utvalg av behandlinger. Spahotellene er gjennomførte med luksuriøs innredning, deilig og avslappende atmosfære, og ikke minst veldig god service. På hotellene kan du nyte ulike former for massasje som løsner opp stive nakker og gir en følelse av økt energi og renselse av kroppen – perfekt for deg som trenger å stresse ned etter en intensiv periode på jobb, som har drevet med oppussing av hus eller som bare trenger en pause fra hverdagen.

continued

Når du planlegger turen, kan det være lurt å bestille de behandlingene du ønsker på forhånd. Dette for å være helt sikker på at spaet ikke er fullbooket og har mulighet for å gjennomføre behandlingene du ønsker i tidsrommet du besøker Gdansk. Dette kan du gjøre på nettsidene til hotellene og byens mange enkeltstående spa. De fleste spa- og velværesentrene er åpne hele dagen. Her er det altså gode muligheter for å legge inn en behandling både før og etter andre aktiviteter du måtte fylle dagen med. De fleste spa har også en oversikt over de ulike behandlingene de tilbyr og hva de koster. Nedenfor gir vi deg sammenfattet informasjon om de mest populære spamulighetene i Gdansk. Titt gjennom dette materialet før du drar så du ender opp med et så fantastisk spaopphold som du har sett for deg. Vi har også inkludert litt annen nyttig informasjon.

Top things to Do

Luksuriøse spahoteller i Gdansk og omegn

Gdansk byr på en rekke hoteller som har spesialisert seg på spa, skjønnhet og velvære. Dette er hoteller som gjør godt for kropp og sjel. Ingenting er vel bedre enn å komme hjem fra en spaweekend når man føler seg som et nytt menneske? Gdansk er en billig by, og overnatting på luksushoteller med spa koster en brøkdel av prisene vi er vant med hjemme. Så her er det bare å gjøre seg klar for å stresse ned og nyte luksusen.

Den internasjonale hotellkjeden Hilton har et spahotell i Gdansk. Dette luksuriøse hotellet ligger i sentrum med kort gangavstand til det meste av attraksjoner og shopping i Gdansk. På hotellet tilbyr de spa og en rekke behandlinger som får deg til å føle deg både yngre og vakrere! Hotellet har fokus på det eksklusive og luksuriøse, og det er yndet overnattingssted for nordmenn på jakt etter spahotell i Gdansk. I tillegg har de badebasseng i toppetasjen. Der kan du ta en dukkert og nyte utsikten over gamlebyen og elven som renner gjennom byen. Her kan du nyte livet i lange drag mens du drikker ferskpresset juice og spiser deilig frukt til frokost, eller besøker utendørsbaren i femte etasje etter en spabehandling.

Like utenfor Gdansk sentrum finner du femstjernershotellet Dwor Olewski. Dette er et hotell i vakre omgivelser som har spesialisert seg på spa. Her finner du innendørs basseng, sauna og boblebad. I tillegg har de et stort utvalg av spabehandlinger, som ansiktsbehandling, rensebehandlinger, peelingbehandlinger, og ikke minst ulike typer massasjer. Hotellet tilbyr til og med personlig trener! I stille og rolige omgivelser kan du her finne roen og la deg selv bli behandlet som en gud eller gudinne. Hotellet har fokus på god service og har både restaurant og egen vingård. Så her er det bare å stålsette seg for en herlig spaweekend.

Om du tar turen til Sopot som utgjør en tredjedel av trippelbyen sammen med Gdynia og Gdansk, finner du også her hoteller som har spesialisert seg på spa. Sopot er en by med lang historie innenfor spa, som går helt tilbake til 1800-tallet. Sheraton hotell ligger ved stranden i Sopot og lover en spa-opplevelse for sine besøkende. Her finner du en rekke behandlinger innen både ansiktspleie og kroppspleie. Du kan få massasjer som reduserer stressnivået, og behandlinger som får deg til å glemme hverdagen. De har en rekke behandlinger innenfor skjønnhetspleie, og bruker blant annet produkter fra det kjente amerikanske merket Dermalogica.

Andre kjente spahoteller i Sopot er Mera Spa hotell. Luksusen er gjennomført både i interiøret og i de store behagelige rommene. Hotellet har både sauna og badebasseng, noe som er perfekt for avslapping før man skal inn til spabehandling. Mera Spa Hotell har en rekke behandlinger for både kroppen og ansiktet. Her kan du nyte luksuriøse behandlinger som får deg til å slappe av og føle deg som et nytt menneske. Hotellet har egne signaturbehandlinger, men du får også standard massasjer og skjønnhetsbehandlinger, som utføres av profesjonelle terapeuter.

Did you know that?

Visste du at …

… Sopot har en av de lengste moloene i Europa? Den er hele 640 meter lang og et absolutt must å besøke om du er i Sopot! Kanskje et glass vin langs moloen kan friste også?

… Neptunfontenen som står på Dlugi Targ er et av Polens eldste ikke-kristne monument? Den flotte fontenen og statuen ble reist allerede i 1610, og antas å være ett av de mest fotograferte objektene i Gdansk. 

… Gdansk er Polens sjette største by? Med sine omkring 455 000 innbyggere er det bare et fåtalls byer som er større enn Gdansk. Hovedstaden Warszawa er desidert størst og huser 1,7 millioner polakker. Gdansk er hovedstaden i fylket Pomerskie. 

… under andre verdenskrig ble 90 prosent av Gdansk bombet? Etter krigen ble byen bygget opp igjen slik den så ut før krigen. Dette gjelder blant annet gamlebyen og Dlugi Targ. (Kilde) 

The local perspective

Hvor går innbyggerne i Gdansk?

De lokale i Gdansk velger ofte frittstående spasentre når de skal slappe av og få behandlinger for kropp og sjel. Dette er fordi prisene på spahoteller ofte er litt høyere, og inntekten til en gjennomsnittsfamilie i Gdansk ikke tillater det. De benytter seg heller av de mange gode tilbudene på kjøpesentrene i byen, hvor man kan få voksing, ansiktsbehandling og manikyr til en rimelig penge. Men også Jacques Andre Hair and SPA, som ligger på adressen ul. Elżbietańska 9/10, er populært. Ellers har også Gdansk frittstående spa- og dagsentre som City Med Clinic & SPA, som ligger på adressen ul. Jana Heweliusza 22. Her kan du få en rekke behandlinger for både kropp og ansikt, og ulike former for massasjer. Men du kan også spørre for eksempel en taxisjåfør eller de ansatte på hotellet, om tips til frittstående spaopplevelser. Med så mange flotte spa Gdansk har å by på, vil de helt sikkert ha gode tips til deg.

En perfekt spaweekend

For mange er den perfekte weekenden en helg fylt med spa, champagne og shopping, der avslapping, nytelse og luksus står i fokus. Å spise en bedre frokost på hotellet før du tar turen på shopping, er absolutt å anbefale! Og om du er av den typen som også liker et glass musserende om morgenen, er det flere av de store hotellene som serverer champagne til frokost. Sammen med fersk frukt, juice og nybakte bakervarer legger du her grunnlaget for en fantastisk dag utenom det vanlige.

I Gdansk har de flere kjøpesentre med gode utvalg av både polske og internasjonale merkevarer. Du har kjøpesenteret Madison som ligger i sentrum. Senteret har omkring hundre butikker med alt fra klær og sko til kosmetikk. Like utenfor sentrum finner du sentrene Manhattan og Galeria Baltycka, begge med et stort utvalg innen shopping. Om du er glad i ekstra gode tilbud, anbefales outletsenteret Fashion House hvor du finner en rekke kjente merkevarer og fjorårets kolleksjon. Her finner du varer som har opptil 70 prosent avslag. Så her er det gode muligheter for å gjøre et kupp.

Etter en lang dag med shopping, kan det være deilig å finne roen på hotellets spaområde. Hva med å ta en dukkert og kjenne kroppen stresse ned i et boblebad, før du går til behandlingene? Eller ta en massasje som får deg til å slappe av og virkelig finne roen. En god fotmassasje vil hjelpe mot slitne shoppingføtter og kanskje gjøre deg klar for en ny shoppingrunde dagen derpå? Etter massasjen kan det være deilig å ta en ansiktsrens, etterfulgt av ansiktspeeling og ansiktsmassasje. Å fjerne urenheter i huden gir ansiktet en ny glød og du føler deg både yngre og vakrere! For å sette prikken over i-en kan du ta både manikyr og pedikyr. Denne typen behandlinger koster nærmest ingenting, og lekre negler både på hender og føtter er aldri å forakte. Når du nærmest har blitt et nytt menneske, er det bare å trekke tilbake til hotellrommet for å kle deg opp til en middag ute på restaurant. Kanskje et nytt antrekk fra dagens shoppingrunde fortjener sin første luftetur? Gdansk har et stort utvalg i restauranter hvor du for eksempel kan spise lokal mat som på Brovarnia. Dette er et spisested som også har sitt eget mikrobryggeri.