Need Some Inspiration?

Select a Theme
Shopping
Westfield

Intro

Westfield – Ikke som alle andre kjøpesentre

Westfield er et stort og velkjent kjøpesenter i White City-området av bydelen Hammersmith og Fulham. Det åpnet den 30. oktober i 2008, og er et populært kjøpesenter i London med alt du kan tenke deg av butikker. Enten du er på jakt etter elektronikk, klær, sminke eller sko, finner du det på Westfield.

Det tok fem år å bygge kjøpesenteret – som under byggingen ansatte hele 8000 personer. I dag besøkes de rundt 380 butikkene i senteret både av de lokale innbyggerne i London og ikke minst shoppingglade turister.

continued

Har du litt dårlig tid under oppholdet ditt i London, og ikke vil sløse tid på å bevege deg mellom de forskjellige shoppingområdene i byen, er det perfekt å ta turen til Westfield London. På kjøpesenteret kan du oppgradere garderoben din,kjøpe kameraet du har drømt om, finne noen små gaver til de som venter hjemme eller kjøpe deg nytt sportsutstyr – for å nevne noe.

Hvis det er noe innbyggerne i London vet alt om, så er det hvordan man skal unngå å stå alt for lenge i kø. Det er nemlig ofte lange køer på de populære stedene i byen, og Westfield er ett av dem. Så gjør som londonerne å stå opp tidlig når de skal shoppe, så de får gjort unna shoppingen før butikkene fylles opp av turister. 

Top things to Do

Westfield i dag

I dag har Westfield en størrelse på hele 150 000 m2. Det er totalt fem etasjer i kjøpesenteret, med fem store butikker også kalt department stores samt en rekke mindre butikker. Utenom de store butikkene som Debenhams, House of Fraser og Marks & Spencer, er det 372 mindre butikker og kjeder i bygget, som huser parkering til hele 4500 biler. Husk også at det er gratis wi-fi inne på kjøpesenteret, og Westfield har gitt ut en app man kan laste ned, hvor du finner informasjonen du skulle trenge når du er på shopping. Kjøpesenteret består av fem hovedseksjoner, og blant disse er:

”The Village”:Her finner du luksuriøse butikker med det lille ekstra. Skal du kjøpe en ny veske eller lommebok, er det hit du tar turen. Blant butikkene du finner her, er Burberry, De Beers, Dior, Louis Vuitton, Miu Miu, Dior, Mulberry, Tiffany & Co, Versace og Myla.

Food Court:Når du trenger en pause fra shoppingen, kan du ta turen hit for en matbit. Det er et godt utvalg av steder du kan kjøpe mat fra, som Burger King, Chi Wok, Jamie’s Italian, Starbucks og en rekke andre steder.

Main Atrium:Det er denne seksjonen som byr på flest butikker, og tilbyr det meste innen elektronikk, interiør, mote og leker. Har du lyst på en ny iPhone eller iPad? Da er det denne seksjonen du bør sikte deg inn mot, det er nemlig her du finner senterets Apple Store. Hvis du har barn hjemme som forventer en gave, kan du ta turen innom Lego-butikken. Trenger du et par nye solbriller har Oakley mye spennende. Du finner også butikker som All Saints, Bose, Boots, Bershka, Coast, Cotton On, Dwell, Hackett og TopShop her.

Du finner også et stort kinosenter i Main Atrium-området inne på kjøpesenteret. Dette ble åpnet 12. februar 2010, og hadde da 17 skjermer. Blant disse var det sju skjermer med 3D og nesten 3000 meget komfortable seter.

Hvorfor velge Westfield

Westfield London har vært ett av de største europeiske kjøpesentrene, med over 370 butikker og tjenester. Det ble bygd med kvalitet og barnesikkerhet i tanken. Nesten 80 % av butikkene i senteret har med mote å gjøre, så dersom du skal fornye garderoben din har du kommet til paradis.

Med eksklusive og luksuriøse butikker og tilgang til tjenester som personlig stylist og parkering av bilen, kan du være sikker på at du kan shoppe med stil. Merkevarekonkurransen på kjøpesenteret er meget sterk, med flere store motedistributører som kriger om din oppmerksomhet.

Westfield har satset store summer på gode restauranter og stoppesteder underveis i kjøpesenteropplevelsen. Du får alt fra en tre-retters middag til en burger på Burger King, et glass sprudlende vin på champangebar til en varm kaffe fra Starbucks.

Westfield har alt man skulle trenge, og enda litt til. Med gratis wi-fi og gode handikappfasiliteter, og ikke minst særdeles gode kollektivtilbud, kan du være sikker på at du og dine får en fantastisk opplevelse på Westfield kjøpesenter.

Did you know that?

Visste du at …

… i 1988 ble bygningene ved kjøpesenteret brukt til innspilling av filmen ”Who Framed Roger Rabbit?”?

… at det er omtrent 20 millioner besøkende hvert år hos Westfield?

Åpningstider på kjøpesenteret

Selve kjøpesenteret holder åpent på mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 22.00, mens åpningstider på søndager er kl. 12.00 til 18.00. Selv om senteret holder åpent har noen av butikkene andre åpningstider, så dette er ingen fasit. Kinoen i senteret holder naturlig nok dørene åpne lenger, og er åpen fra kl. 10.00 til 03.00 mandag til søndag. Det er imidlertid ikke mulig å komme seg inn på kinoen etter rundt kl. 00.30. Dersom du benytter deg av leiebil under oppholdet, kan det også være greit å vite at parkeringshuset holder åpent mandag til søndag fra kl. 06.00 til 03.00.

Eksklusive tilbud i kjøpesenteret

Kjøpesenteret har en rekke tjenester og tilbud de besøkende kan benytte seg av. Se nedenfor for en liste over de ulike tjenestene beskrevet mer i detalj.

CollectPlus Lounge

Her er det laget en egen lounge/hentested for pakker du har bestilt fra nettet. Varene leveres direkte til loungen og kan hentes der inne. Ikke nok med det, de har også laget en fenomenal løsning hvor du kan prøve klærne dine i de luksuriøse og private prøverommene de har i loungen. Du får med 1 times gratis parkering og gratisprodukter på kjøpet. Skulle du ikke være fornøyd med produktet, kan du returnere det i CollectPlus-loungen.

Kjøp av Gavekort

Du kan kjøpe gavekort på senteret, men også på nettsiden. For å kjøpe det på senteret trenger du kontanter eller kredittkort. Det er viktig at kortet du betaler med har bilde, eller at du har annen ID. For kjøp av gavekort på nett bruker du bare nettsiden, og kan da betale med kredittkort eller vanlig bankkort. Gavekortet blir levert neste dag. Du kan også forhåndsbestille et gavekort til en gitt dato, hvis du måtte ønske det.

Concierge-tjenester

Med ett team bestående av mer enn 45 dedikerte concierger fra hele verden, trent opp i 26 forskjellige språk, er Westfield klar for å ta din reise til kjøpesenteret på alvor. Du kan få hjelp til det meste, så det er bare å spørre.

Parkeringsmuligheter

Det er som nevnt over 4500 parkeringsplasser rett ved kjøpesenteret. Kjøper du ekspressparkering får du eksklusiv tilgang til parkering, du slipper å kjøpe billetter fra maskinen og kommer deg rett inn på senteret. Skal du kun være der en kort stund er det kanskje lurt med assistert parkering, da parkerer de ansatte bilen din og du sparer mye tid. Om du skulle trenge å vaske bilen din mens du shopper på kjøpesenteret, har de også en tjeneste for det. Det står godt skiltet på hvor mange parkeringsplasser det er igjen. Det er dedikerte plasser for handikappede, motorsykler og mopeder, samt lademulighet for EL-biler.

Barnevennlig

Kjøpesenteret har tilrettelagt for en rekke barnevennlige underholdningstjenester. Du finner blant annet lekebiler, familierom, hvor du kan bytte bleie, og et lekeområde for barna hvor de kan ha det gøy mens de eldre handler.

Kollektivtransport

Westfield tok planleggingen av infrastrukturen til London sin kollektivtrafikk med i betraktning da kjøpesenteret skulle bygges. Under følger en liste over de ulike fremkomstmidlene:

Londons undergrunnsbane

Det er flere stasjoner som ligger i nærheten av kjøpesenteret, men de mest praktiske å hoppe av på er Wood Lane Station (Circle og Hammersmith & City Lines) på den vestlige siden, og Shepherd's Bush Station (Central Line). De tre andre stasjonene som ligger relativt nære er White City, Shepherd’s Bush Market og Holland Park.

Londons jernbane

På den sørlige siden av senteret ligger Shepherd's Bush jernbanestasjon, som betjener West London Line. Dersom du tar toget er dette den nærmeste stoppen til kjøpesenteret.

Buss og taxi

Det er meget gode måter å komme seg til Westfield på med buss og taxi. Holdeplassen Shepherd’s Bush Interchange ligger sør for kjøpesenteret. På stasjonen er det både en bussholdeplass og en taxiplass.

Sykkelrute

Det er også mulig å sykle til kjøpesenteret, dersom du tar sjansen på å sykle rundt i en så stor by som London. Selv om sykkelrutene rundt senteret er relativt nye, krangles det på om de er tilstrekkelige.