Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Betingelser og vilkår: de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 03.11.2018. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.

  Restplasser til Sardinia

  Sardinia blir stadig mer populær å reise til. Og det er ikke bare sol og varme som trekker tilreisende. Maten, omgivelsene og atmosfæren er andre gode grunner til en siste minutt-reise til Sardinia. Øya har også historiske områder. Nærheten til Afrika gjør også beliggenheten svært spennende. Hopp på en tur til Sardinia og fyll ferien med det du måtte ønske. Her kan du gå på fotturer, ligge på stranda eller reise rundt og smake på mat og ikke minst. På Sardinia venter ufattelig klart vann og myk sand. Ta med deg en venn, familien eller en bedre halvdel. Barna kan også bli med. Restplasser til Sardinia passer for alle.

  Ting å gjøre i Sardinia

  I nærmest tropiske omgivelser blir sist minutt-reisen noe helt annt en typiske reiser til sydlige strøk. Du kan legge opp oppholdet ditt akkurat slik du selv ønsker. Øya er familievennlig, og alt fra varmt badevann og vannparker til hotell med muligheter for barnepass taler for at man kan ta med barna hit. På Sardinia kan du oppleve luksus. Kyststrekningen Costa Smeralda er 55km med ekstravagant jetsettliv. Eller du kan legge oppholdet til en gård i mer rurale strøk. Du kan også planlegge turen i forbindelse med en av de mange festivalene eller feiringene eller reise hit ene og alene på grunn av øyas historie. Uansett hvor du velger å reise, vil det være masse å finne på eller observere. Vannsport, fantastiske strender og gelato klinger nok godt i de fleste norske ører.

  Men selv om restplasser til Sardinia passer for alle, er det noen ting som er voksenaktiviteter. Sardinia kan være veldig spennende for deg som er interessert i vin eller bare er litt nysgjerrig. Når du besøker en vingård, får du gjerne omvisning på vinrankene, enkel, lokal servering og innblikk i hvordan produksjonen foregår. Ikke minst får du smake vin. Restplassen til Sardinia kan også kombineres med andre reisemål. Her er det ferjeforbindelser både til fastlandet og øyene. Reis for eksempel til Korsika, Genova, Marseille, Napoli eller Sicilia. Men det er nok å oppdage på Sardinia. Kontrasten mellom kystlandskapet og omgivelsene i innlandet kan for eksempel utforskes ved å leie bil.

  Paradoksalt nok er det ikke fisk som er det aller vanligste på Sardinia. Av historiske årsaker trakk beboerne seg inn i landet for å unngå å bli rammet av pirataktivitet langs kysten. Derfor ble kjøtt og meieriprodukter de vanlige bestanddelene i kosten. Ost er spesielt populært. Røkt, for eksempel? Ellers er ulike pastavarianter svært vanlige og gode. Kulturen på øya dreier seg i stor grad om å spise og dele matopplevelser. Familie og tradisjoner er viktige når det kommer til måltidene. Forvent deg god stemning, gode supper eller fat på fat med unike fristelser. Vinen er også en del av opplevelsen, og enten du besøker en vingård eller ikke, kommer du til å ville ta med deg en flaske eller to hjem i kofferten.

  Språk

  Sardinsk og italiensk er de offisielle språkene. Som turist kan man møte på noen utfordringer når det kommer til kommunikasjon. Likevel kan du komme du et stykke med engelsk, spesielt i turistområdene.

  Værforhold

  Sardinia har gode værforhold for en restplassreise. Det er sommertemperaturer fra april til november med svært høye temperaturer midt på sommeren. Øya får imidlertid både vind og bris. På høsten og våren kan det regne og blåse en del.

  Penger

  På Sardinia betaler du med kort eller euro. Som i resten av Italia er valutaen euro, noe nordmenn flest er godt kjent med. Sjekk kursen før du reiser, så vet du akkurat hvor mye penger du bruker.