Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Betingelser og vilkår: de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 03.11.2018. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.

  Restplasser til Portugal

  En restplass til Portugal er en reise til solen. Sommeren starter tidligere og avsluttes senere enn i Norge. Solen steker og bølgene fra Atlanterhavet frister til en dukkert eller en tur med surfebrettet. Hva med en golfferie? Lisboas rike kultur venter på deg, og Portos varme atmosfære ønssker deg velkommen. En ferietur til Portugal kan fylles med det du måtte ønske. Lange, spektakulære strender langs klippe landsskap eller storbyfølelse med shopping eller sightseeing. Reis opp i Monchique-området og få med deg livet i fjellandsbyen eller søk til områder med norske menyer. Du kan også leie bil og få med deg flere områder på samme reise. Portugal har noe for de fleste typer reisende.

  Ting å gjøre i Portugal

  Du har skaffet deg en siste minutt-reise til Portugal, men hvor drar du? Det er flere populære reisemål i landet, og Algarvekysten og Lisboa er kanskje de mest kjente for nordmenn flest. Av byene på Algarvekysten har både Faro og Lagos noe unikt ved seg, mens Albufeira etter hvert har blitt svært turistifisert. Algarve er uansett et passende reisemål for deg som er ute etter sol og bad, ja, en ordentlig sydenferie. Hovedstaden Lisboa er annerledes enn andre europeiske hovedsteder. I Sintra besøker du maurerborgen og det Lord Byron kalte verdens vakreste landsby. Nord i landet er Porto den store byen. Foruten å drikke portvin og se fotball kan du mingle med utrolig imøtekommende Porto-boere, rusle i gamlebyen, bade, beskue broene eller gå på museum. Hva lander valget på?

  Hvis turen går til Lisboa, er det blandingen av rik historie og forskjellige kulturer som slår deg. Severdigheter du bør få med deg er blant annet Belemtårnet, Vasco da Gamas hvilested, St. Georges slott, klosteret Madre de Deus og São Roque-kirken. Det er også et vell av museer du kan utforske. Portugals og Lisboas rike historie kan imidlertid oppdages på mer enn én måte. Det beste med Lisboa er nemlig mangfoldet, og dette kan du oppleve uansett hvor du går. Enten du velger en liten by eller en av Portugals større byer, vil godt vær, hyggelige mennesker og god mat gjøre ferien spesiell.

  Portugal er kjent for sin piri piri-kylling og for nydelig sjømat. Grillet fisk under ettermiddagssolen? Ja takk! Bacalao er selvfølgelig også en klassiker. På en restplassreise til Portugal kan du få med deg en eller flere matfestivaler. Reiser du til Faro i august, kan du for eksempel oppleve sjømat- og skalldyrsfestival med masse liv og røre. Her samles store og små for å gi etter for smaksløkene. Du smaker alskens rare retter og vil garantert oppdage en variant du verken har sett eller smakt før! Økologisk og kortreist mat har også blitt viktig i Portugal. Ta deg en tur til en bondegård og smak både på de unike råvarene og gjestfriheten.

  Språk

  Det offisielle språket i Portugal er portugisisk. Utenfor de største turistområdene er det ofte engelsk ikke strekker til, men du møter velvilje og kan oppleve noen morsomme episoder eller misforståelser. Med noe spanskkunnskaper kan man også åpne en kommunikasjonskanal.

  Værforhold

  Portugal er en sommerdestinasjon, med varmt vær og bris fra Atlanterhavet. Vil man oppleve Porto og Lisboa, kan høst og vinter også være mulige reisetidspunkter. Vinterene er milde.

  Penger

  Portugal er en sommerdestinasjon, med varmt vær og bris fra Atlanterhavet. Vil man oppleve Porto og Lisboa, kan høst og vinter også være mulige reisetidspunkter. Vinterene er milde.