Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Restplasser til Miami

  En restplass til Miami er innen rekkevidde. Bare du har innreisetillatelsen i orden, kan du lene flysetet tilbake og vente deg en ferie du ikke glemmer. Her kombinerer du mat som får tennene til å løpe i vann med store fornøyelser og strandliv. Med bil er det en mengde utflukter du kan begi deg ut på, og du trenger ikke slappe av et eneste sekund på ferien. Den fylles til randen med opplevelser! Reiser du av gårde for å slappe av, er det imidlertid gode muligheter for det også. Velg en annen strand enn South og Miami Beach, len deg tilbake og nyt en cocktail eller milkshake. Ferie til Miami passer for alle. Det er en by full av underholdning for kulturinteresserte, foodies, barnefamilier, par, ekstravagante reisefølger og naturentusiaster.

  Ting å gjøre i Miami

  Når du velger en siste minutt-reise til Miami, er det en kulturell eksplosjon som venter deg. Med innflytelse spesielt fra kuba er Miami en livlig og eksotisk opplevelsesby. Byen er dessuten et passende reisemål når man vil ha litt av alt her er det både kultur, natur og storby! I Little Havana opplever du en utrolig og kubansk atmosfære, The Everglades byr på ekstraordinær natur og langs Oceon Drive kan du for beskue kremen av Miamis kjente art deco-arkitektur.

  Miami er kjent for sine strender, for å se og bli sett, for fornøyelse, underholdning og god mat. På South Beach, eller SoBe som det lokale kallenavnet har blitt, lever du det hippe livet i en perfekt balanse av det ekstravagante og mer usmakelige. Ellers er det en mengde andre strender. Crandon Park Beach er for eksempel mer enn en strand, med mengder av underholdning og alternativer for å adspre familier og strandglade en hel dag. Haulover Beach, Golden Beach og Miami Beach er bare noen av de andre alternativene. Har du leid bil, og i USA er det ofte gode grunner til å gjøre det, er det flere kjøreturer som kan anbefales. Selvsagt er bilen først og fremst et nyttig fremkomstmiddel for å gjøre utflukter, men på flere av rutene i Miami og omegn er det faktisk selve veien som er målet. Nordover langs kysten på Highway A1A og veien til Key West er favoritter på grunn av nærheten til havet og de unike omgivelsene. Du kan også benytte bilen for å komme deg til Fort Lauderdale eller Orlando. Sistnevnte er en strålende utflukt hvis man har noen ekstra dager. Underholdning og fornøyelse!

  Miami er også kjent for gode muligheter til å komme hjem med en litt slankere lommebok. Byen har flust av kjøpesentre og outlets, men også sentrale handlegater og et eget designdistrikt. På de fleste ferier er også maten en del av reisen. Dette er i hvert fall tilfellet når hopp på-turen går til Miami! Her kan du smake på alskens retter med innslag fra kubansk, karibisk, latinamerikansk, afrikansk og europeisk kokekunst. Gå ikke glipp av retter som Colombian hot dog, alligatorribbe og kubanskbrød i form av sandwich eller hamburger er bare noe av det du må smake på. Milkshake i Miami? Prøv frukteksplosjonen hos Los Pinareos Fruteria! Eller er du kanskje ute etter noe med mer futt i? The Broken Shaker serverer gode drinker og punsj utenom det vanlige.

  Språk

  I Miami, som i resten av Florida og USA, snakker de engelsk. Ferierende nordmenn har enkelt for å gjøre seg forstått. Amerikanerne er dessuten vennlige og imøtekommende, noen ganger på en måte som er litt uvant for Ola Nordmann.

  Værforhold

  Været i Miami er solfylt. Florida kalles jo solskinnsstaten, og dette gjenspeiler også hva slags vær man kan forvente i Miami. Det er behagelige temperaturer hele året, men på høsten og i vintermånedene kan det regne eller blåse en del. Likevel passer Miami som reisemål det meste av året, og været er uten tvil en av de beste grunnene til å velge en hopp på-tur hit.

  Visum

  Som ved USA-reiser generelt må du registrere deg for innreisetillatelse. Dette gjør du gjennom ESTA. Når du bestemmer deg for å hoppe på en tur til Miami, bør du dobbeltsjekke gjeldende regler og hvor lang tid det tar å få innreisetillatelse.

  Betingelser og vilkår
  • Prisene du ser gjelder for opphold eller flyreiser på de spesifiserte datoene.
  • Hotellprisene som vises er per person per opphold, basert på det billigste tilgjengelige rommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer, men ikke inkludert gebyrer som skal betales på eller til hotellet.
  • Pakkereiseprisene som vises er per person per opphold, er basert på de billigste tur-returflyvningene og på at en person bor på det billigste rommet, og inkluderer alle skatter.
  • Prisene oppdateres regelmessig og er korrekte når de blir publisert.
  • Ekstra bagasjegebyrer kan gjelde for flyreiser og pakkereiser, inkludert på flyreiser med lavprisflyselskaper.
  • Datoer der tilbudet ikke gjelder kan forekomme. Sjekk det enkelte hotellet eller flyselskapet for mer informasjon.
  • Tilbudene gis med forbehold om tilgjengelighet og kan avsluttes uten forvarsel.
  • Klikk på de enkelte tilbudene for å bekrefte priser, tilgjengelighet og gjeldende betingelser og vilkår for disse.
  • Expedias vanlige bestillingsvilkår og -betingelser gjelder. https://www.expedia.no/p/support/tandc
  • Promotør: Expedia Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.