Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Betingelser og vilkår: de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 29.12.2018. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.

  Restplasser til Magaluf

  Restplasser til Magaluf er populære blant sydenturister. Byen på Mallorcas sydkyst er et solfylt feriested som både passer for unge og barnefamilier. Her kombineres nemlig attraktive sydenfasiliteter med et pulserende uteliv. Legges siste minutt-reisen til Magaluf, er både rolig, barnevennlig strandliv og festelige aktiviteter innen rekkevidde. Stranden er lang og hotellresortene er omfattende. Områdene rundt er roligere en selve Magaluf, og i høysesongen er det svært livlig i byen. Calvia-området er et typisk sydenreisemål som ikke skuffer. Solsenger, rusleturer, dukkerter og late dager på stranda? Eller paraplydrinker, dansing og yrende atmosfære? I Magaluf og omegn er valget ditt. Ta med deg solbrillene og kos deg i ferien!

  Ting å gjøre i Magaluf

  Når man hopper på en tur til Magaluf, går turen til Calivia-området. Palma Nova og Magaluf har etter hvert grodd litt samme, selv om de fremdeles er separate områder. Strendene i området lokker det er flere varianter å velge mellom. I Magaluf er det den store Magaluf-stranden som trekker, mens området rundt byr på forskjellige småstrender. Uansett hvilken strand du velger, vil du kunne velge i et godt utvalg av vannsportaktiviteter. Vannski for de modige eller en koselig tur på vannet i en tråbåt? På myk sand kan du dessuten spille frisbee eller finne barnet i deg og bygge sandslott. Når du blir sulten, er ikke strandpromenaden langt unna. Her finner du restaurantene og god atmosfære.

  Det er imidlertid andre ting man kan ta seg til i Magaluf. Opplevelsesparken Katmandu ligger like utenfor byen. Dette er en kuriøs park med morsomme attraksjoner for spesielt unge voksne. Western Water Park er et annet alternativ når du er lei av stranda. Her er alt i westernstil, med heftige vannsklier som får adrenalinet til å bruse. Du kan også slappe av i boblebadet eller flyte nedover strømmen i Wild River. Et annet alternativ er Marineland. På en siste minutt-reise til Magaluf og Mallorca kan det selvfølgelig være en idé å leie bil. Da kan du gjøre mange andre oppdagelser i tillegg til å slappe av i Magaluf eller omegn. Palma? Eller en tur opp i fjellene? Da kan fjellandsbyen Deia være et fint alternativ. Magaluf kan med andre ord kombineres med andre kulturelle opplevelser.

  På restplasser til syden er dessuten mat og shopping ofte en del av opplevelsen. Er du ute etter shoppingopplevelser, ligger ikke Magaluf langt unna hovedstaden. En kjøretur eller busstur fra Magaluf til Palma de Mallorca tar omlag 20 minutter. Her er utvalget større, og du kan legge inn noen severdigheter mellom butikkbesøkene. De store kleskjedene har butikker her, og kanskje du oppdager noen butikker vi ikke har her hjemme. Når du blir sulten igjen i Magaluf, er det flere steder som serverer god mat. Mye av utvalget er påvirket av britene, men det finnes også flere internasjonale varianter. Vil du spise lokalt, er paella et godt valg.

  Språk

  De offisielle språkene på Mallorca, katalansk og spansk, gjelder også i Magaluf. Fordi byen er en svært populær turistby, er det imidlertid helt vanlig med engelsk. Kan du andre europeiske språk, kan det godt hende du kommer et stykke med disse også.

  Værforhold

  Som ellers på Mallorca er det middelhavsklima. Det er mange dager med sol og nedbøren er ganske beskjeden. Tidsrommet fra vår til høst er aktuelle reisemåneder. Våren på Mallorca er grønn og frodig, mens sommermånedene kan bli tørre. Dette gjelder også for Magaluf.

  Penger

  Som ellers på Mallorca er valutaen i Magaluf euro. Byen er turistvennlig med mange muligheter for uttak av kontanter eller betaling med kort. Så lenge du har penger på kontoen, vil du ikke ha problemer med å bruke penger her. Kursen varierer, selvfølgelig, men i flere år har det å regne en euro som en norsk krone vært et effektivt overslag.