Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Betingelser og vilkår: de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 29.12.2018. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.

  Restplasser til Aalborg

  Det er deilig å være norsk i Danmark. Også når man kjøper restplasser. Hopper du på en tur til Aalborg får du nye impulser, men trenger ikke reise så langt. Med alt fra badeland eller tivoli til yrende folkeliv og barutvalg i Jomfru Ane Gade passer Aalborg både som familieferie og for en tur med gutta. Én lille én? Eller flere? Det bugner også av markeder og shoppingmuligheter. Aalborg er et avbrekk som passer for de fleste!

  Ting å gjøre i Aalborg

  For barna handler ofte Danmark om tivoli og fornøyelsesparker. Aalborg er intet unntak. Tivoli friheden har karuseller for både store og små barn eller voksne. Få luft under vingene i svinghuskene eller opplev et ekte fritt fall fra Sky Tower. Dyreparken er også på listen over aktiviteter i Aalborg. Parken huser 140 forskjellige dyrearter, fra bevere til sjiraffer og til og med små amfibier. Badelandet i Aalborg er et annet alternativ når man reiser med barn. I fornøyelsesparkene kjøper man inngang i døra, og det er derfor enkelt å dra på en barne vennlig siste minutt-reise.

  For mer kulturinteresserte kan man bruke timer på moderne samtidskunst eller kunst fra de siste århundrene på KUNSTEN, Museum of Modern Art Aalborg. Musikklokalet Skråen arrangerer en rekke musikkarrangementer, og det er enkelt å bestille billetter. Teater Nordkraft har fire saler og derfor flere oppsetninger å velge mellom. Er man ute etter sightseeing, kan man slenge seg på en såkalt «slentretur» og få med seg severdigheter. For shoppinginteresserte er Aalborg den beste shoppingbyen i Nordjylland. I et utvalg av alt fra små, unike spesialbutikker til flere, store kjøpesentre finner du det du er på utkikk etter, enten det er vår, sommer eller snart jul. Under en svipptur eller forlenget weekend til Aalborg bør du også få med deg en av sesongens markeder eller messer.

  Byen oppfordrer deg dessuten til å smake på den: Gastronomiske opplevelser på italiensk, fransk, asiatisk eller moderne dansk? Etter et herremåltid, eller kanskje etter en «hakkebøf med bløde løg», er det ingenting i veien for å fortsette kvelden i en av byens mange barer. Jomfru Ane Gade kalles Skandinavias største festgate, der det er liv og røre intet mindre enn sju dager i uken. Her er det fleksible og lange åpningstider, og du slipper taxikø etter en fuktig natt på byen.

  Språk

  Selv om vi i Skandinavia forstår hverandre godt, hender det at det er vanskelig å henge med når danskene snakker fort. Da går det an å ta det på engelsk.

  Værforhold

  I det flate og lille landet er det ikke så mye variasjon når det kommer til klima, selv om sommertemperaturene kan være litt høyere enkelte steder. Det kan ofte blåse en del, men dansk vinter er langt mer tempert enn norske kuldegrader.

  Penger

  På en dansk hundrelapp går det cirka 110 norske kroner. Dansk krone er sterkere enn den norske, med en kurs på litt over én.