Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Stockholm sentrum

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Stockholm sentrum

Ting å gjøre i Stockholm sentrum

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Stockholm sentrum har å by på! Hvis du planlegger en tur til Stockholm sentrum kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Stockholm sentrum sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Stockholm sentrum-aktiviteter

Stockholm sentrum er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Stockholm sentrum og gjør det lekende lett å utforske Stockholm sentrum. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Stockholm sentrum som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Stockholm sentrum

Stockholm sentrum tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Stockholm sentrum å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Stockholm sentrum.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Stockholm sentrum men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Stockholm sentrum

Södermalm

God mat gjør Södermalm verdt å besøke. Står sightseeing på planen, bør du få med deg Mariatorget, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på en t-bane på Mariatorget t-banestasjon eller Medborgarplatsen t-banestasjon.

MuseerShoppingKafeer

Gamla Stan

Bruk tiden din i Gamla Stan til å få med deg attraksjoner som Stockholms kongelige palass og Nobelmuseet – for ikke å glemme god mat. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Gamla stan t-banestasjon.

MuseerHistoriske bygningerRomantisk

Östermalm

God mat er bare én av grunnene til at Östermalm er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet Stureplan, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Karlaplan t-banestasjon eller Stadion t-banestasjon.

ShoppingMiddagRomantisk

Norrmalm

Norrmalm kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Konserthuset og Stockholm Waterfront Congress Centre. For å se mer av Stockholm sentrum er det bare å hoppe på metroen på Hötorget t-banestasjon eller Sergels Torg trikkeholdeplass.

ShoppingMiddagMuseer

Kungsholmen

Ta en tur til Kungsholmen for å oppleve shopping, avslapping og uforglemmelige severdigheter rett ved sentrum.

BusinessShoppingMiddag

SoFo

God mat er ofte det som lokker reisende til SoFo, men mange tar turen for å få med seg attraksjoner som Sofia-kirken og Vitabergsparken Park. Du kommer deg enkelt rundt i byen ved å hoppe på metroen på Medborgarplatsen t-banestasjon.

ShoppingBarerMiddag