Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Dubrovnik

Se de 25 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Dubrovnik

Ting å gjøre i Dubrovnik

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Dubrovnik har å by på! Hvis du planlegger en tur til Dubrovnik kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Dubrovnik sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Dubrovnik-aktiviteter

Dubrovnik er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Dubrovnik og gjør det lekende lett å utforske Dubrovnik. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Dubrovnik som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Dubrovnik

Dubrovnik tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Dubrovnik å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Dubrovnik.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Dubrovnik men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Dubrovnik

Gamlebyen i Dubrovnik

Vandre rundt i den historiske kjernen av Dubrovnik, hjem til flere bygninger og monumenter fra den gotiske tiden, renessansen og barokken. 

Historiske bygningerSjøUnesco-steder

Babin Kuk

Babin Kuk er kjent for blant annet vakre strender, og med severdigheter som Lapad-stranden og Copacabana strand er det ikke kjedelig å tilbringe dagen i Lapad.

StrenderRomantiskFamilievennlig

Ploce

Ploce er kjent for blant annet historiske steder, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Banje-stranden og Lazareti.

HavnerSjøBåtturer