Travel Agent Affiliate Program hjelp


Registrering – ny bruker

Velkommen til nettsiden for Expedias Travel Agent Affiliate Program (TAAP). Her vil du lære mer om hvordan du registrerer deg i TAAP-programmet og hvordan du kan komme i gang med å bruke TAAP-programmet. TAAP-nettsiden gir deg mulighet til å spore bestillinger, administrere byrådetaljene dine, generere byrårapporter, se provisjonsutskrifter og mye mer!

For å registrere et nytt byrå i TAAP-programmet, klikker du på "Registrer"-knappen på TAAP-nettsiden.

Expedia-konto

For å registrere deg for TAAP-programmet og på en enkel måte bestille dine kunders reisereservasjoner på Expedias nettside, må du logge deg på en eksisterende konto eller opprette en ny Expedia-konto for TAAP. Dette vil være din Expedia TAAP-konto for bestillinger og tilgang til TAAP-nettsiden. Vi anbefaler at du oppretter en Expedia TAAP-konto med ditt reisebyrås e-postadresse, slik at du kan sikre at alle bestillingsopplysninger tilknyttet dine reiseagenter bli sendt til denne e-postadressen.

Så snart du har en Expedia-konto kan du fortsette og angi TAAP-registreringsinformasjonen din nedenfor.

TAAP-registrering

I seksjonen for TAAP-registrering blir du bedt om å fylle ut grunnleggende informasjon om byrået ditt, som byråets firmanavn, adresse og telefonnummer. Du kan også inkludere valgfri informasjon som faksnummer, Internettadresse, IATA/ARC/CLIA/TrueID-kode, gruppenavn, lokalt selskapsnummer og organisasjonsnummer.

Du vil bli bedt om å oppgi opplysninger for å gi oss informasjon om hvor du hørte om programmet vårt.

Til slutt må du godkjenne regler og vilkår for TAAP for å fullføre registreringsprosessen.

Registreringsbekreftelse

Innen 48 timer etter at du har fullført registreringsskjemaet vil du motta en e-post fra oss med sporingskoden din, samt instruksjoner om hvordan du på en enkel måte kan få tilgang til Expedias ledige rom og begynner å opptjene provisjon.

Logg på

Registrer deg på TAAP-nettstedet med din Expedia TAAP-konto.

Begynn bestillingen

Velg shoppingikonene i bestillingspanelet for å starte opptjeningen av provisjon.

Hvordan legge til reisekonsulenter til byrået ditt

Reisekonsulenter som ønsker å bli del av et reisebyrå som går under TAAP-ordningen gjør det kun via en invitasjon direkte fra manageren for reisebyrået. Manageren for reisebyrået kan opprette invitasjonen under "Administrer agenter" på TAAP-siden. Etter at reisekonsulenten har mottatt denne invitasjonen og klikket på lenken, vil vedkommende bli bedt om å opprette en Expedia-konto og kan deretter begynne å legge inn bestillinger med det samme.

Registrering og vanlige spørsmål om hvordan du kommer i gang

Hva kan jeg gjøre hvis jeg har glemt brukernavnet og passordet for Expedia-kontoen min?

For å få opplyst brukernavnet eller nullstille passordet ditt kan du gå til Glemt brukernavnet og/eller passordet? og følge instruksjonene der.

Må jeg logge på min Expedia TAAP-konto for å utføre bestillinger og opptjene provisjoner?

Ja, du må bruke din Expedia TAAP-konto for å opptjene provisjon. Dette gir oss muligheten til å knytte bestillingen din til din Expedia TAAP-konto. Vi støtter ikke lenger utføringen av bestillinger for gjester på Expedia.

Om Expedia

Expedia har alt kundene trenger for å gjøre research, planlegge og bestille en ferie. Firmaet gir direkte tilgang til et av de største utvalgene av reiseprodukter og tjenester gjennom sin nordamerikanske nettside, sine lokale versjoner i hele Europa, samt sine mange samarbeidspartnere i Asia. Betjening av mange ulike forbrukerområder – alt fra sommerferier for familier til enkeltpersoner som arrangerer en rask helgetur. På Expedia kan reisende både gjøre research, planlegge og så til slutt bestille ferien sin. Expedia-merkede nettsteder tilbyr hoteller, pakkereiser, flybilletter, leiebiler og mange andre destinasjonstjenester fra et bredt utvalg av partnere. Expedia er på Internett på www.expedia.no. For å se mer informasjon om moderselskapet vårt, kan du klikke her.

Hva er fordelene ved TAAP-programmet?

Programmet vårt er spesielt rettet mot reisebyråer og vi har nå mer enn 30 000 partnere i hele verden. Vi samarbeider tett med agentene for å sørge for tjenester av høy kvalitet.

Programmet vårt gir deg også:

  • Tilgang til ukentlige kampanjer over hele verden
  • Muligheten til å tjene opp provisjon
  • Generøs insentivplan
  • Verdensomspennende tilstedeværelse
  • Brukervennlig nettside
  • Kundeservice
  • Den seneste teknologien
  • Tilgang til gjesteanmeldelser