Bagasje og innsjekking


Nedenfor finner du linker til flyselskapenes transportvilkår, bagasjeregler, instruksjoner for online innsjekking og informasjon om hvordan du kan administrere bestillingen din.


Elektronisk innsjekking

Sjekker du inn på pc-en din hjemme eller på kontoret, blir innsjekkingen på flyplassen til en lek. Unngå problemer og lange køer på flyplassen ved å sjekke inn til flyreisen og skrive ut boardingkort opptil 24 timer på forhånd. Finn flyselskapet ditt nedenfor og bruk den aktuelle linken for å komme til innsjekkingssidene.

Hvis ditt flyselskap ikke er oppført her, kan det være at det ikke tilbyr denne tjenesten. Da må du sjekke inn på flyplassen.


Bagasje

Hvor mye bagasje som er tillatt, og retningslinjene for dette, varierer fra flyselskap til flyselskap. Kontroller med flyselskapet som du skal fly med.


Lavprisflyselskaper

Med lavprisflyselskaper som Norwegian, Easyjet og Ryanair er ikke innsjekket bagasje inkludert i billettprisen.

Vi anbefaler at du legger til bagasje på nettet før du reiser, ettersom noen flyselskaper krever tilleggsavgifter for å legge til bagasje på flyplassen. Du må oppgi bestillingsreferansenummeret og e-postadressen din for å gjøre dette. For enkelte flyselskaper, som Easyjet, må du også ha kontoinformasjonen klar. Den skal ha blitt sendt til deg i en separat e-postmelding etter at bestillingen ble bekreftet. Finn flyselskapet du skal fly med nedenfor og bruk den aktuelle linken til å legge til bagasje i bestillingen.


Ruteflyselskaper

Fullserviceselskaper som British Airways, Virgin Atlantic osv. kalles også ruteflyselskaper.

Passasjerer som reiser på økonomiklasse kan vanligvis ta med seg 23 kg bagasje, og passasjerer på business class kan vanligvis ta med seg 32 kg uten å måtte betale noe ekstra. Vi anbefaler uansett at du undersøker bagasjereglene direkte med flyselskapet ved å bruke de aktuelle linkene nedenfor.


Nødvendige reisedokumenter

Kontroller at du har alle de nødvendige reisedokumentene før reisen ved å bruke de aktuelle linkene nedenfor. Husk: Hvis reiseplanene innebærer transitt i et annet land, kan det være at du trenger tilleggsdokumenter. Pass derfor på at du har all dokumentasjon som kreves i forbindelse med transitten.