Vår prismatch

Alle ønsker å få valuta for pengene, og det kan være irriterende å bestille hotell eller pakkereise for så å finne en lavere pris et annet sted. Derfor gjør vi følgende:

Bestillinger av bare hotell:

Hvis du bestiller og betaler for et hotellrom på Expedia.no og deretter finner en lavere pris for hotellrommet på vår eller en annen nettside, kan du bare si ifra til oss, så refunderer vi prisforskjellen.

I motsetning til en del andre nettsteder gir vi deg ikke bare 24 timer fra tidspunktet du bestiller hotelloppholdet. Hvis du finner en lavere pris når som helst innen 48 timer før du sjekker inn, kan du bare informere oss om dette, så matcher vi prisen. Det spiller ingen rolle om du finner en lavere pris tre timer eller tre måneder etter at du har bestilt – vår prismatch for hoteller gjelder fortsatt.

Selvsagt må den lavere prisen du finner gjelde samme hotell, datoer, oppholdslengde, prisplan og romtype, og inkludere alle skatter og avgifter.

Sammenligning av prisplaner
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og ikke-refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og ikke-refunderbare bestillinger
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og refunderbare bestillinger
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og ikke-refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og refunderbare bestillinger
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og ikke-refunderbare bestillinger
Expedia etterbetalte bestillinger / betal på hotellet

Bestilling av fly og hotell sammen:

Hvis du bestiller og betaler for fly og hotell som pakkereise på Expedia.no, og du finner en lavere pris for pakken på vår nettside eller på en annen nettside INNEN 48 TIMER, kan du bare fortelle oss om dette, så refunderer vi prisforskjellen.

Selvsagt må den lavere prisen du finner gjelde samme datoer, flynummer, flytider, oppholdslengde, hotell, romtype og prisplan, og inkludere alle skatter og avgifter.

Expedias prismatch er underlagt betingelser og vilkår (se nedenfor), og gjelder kun for forhåndsbetalt bestilling av bare hotell samt av fly og hotell (bestilt sammen).

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor, så tar vi oss av resten.

Betingelser og vilkår

  1. Prismatch (frittstående hotellbestillinger): Hvis du bestiller og betaler for et hotellrom på Expedia.no, og deretter finner en lavere pris for samme rom på Expedia.no eller på en annen nettside INNEN 48 TIMER FØR INNSJEKKING, vil vi refundere prisforskjellen. Expedias prismatch gjelder kun for frittstående, forhåndsbetalte hotellreservasjoner foretatt på Expedia.no. Sammenligningen må gjelde samme hotell, bestilt frittstående (ikke som en del av en pakke eller et tilbud på fly + hotell).
  2. Prismatch (bestilling av fly + hotell): Hvis du bestiller og betaler for fly + hotell (bestilt sammen) på Expedia.no, og deretter finner en lavere pris for den samme kombinasjonen av fly + hotell underlagt de samme vilkårene på Expedia.no eller en annen nettside INNEN 48 TIMER ETTER BESTILLING, vil vi refundere prisforskjellen.
  3. Fremsette et krav: For å kvalifisere til prismatchen må du sende inn anmodningen din ved å bruke prismatchskjemaet senest 48 timer før innsjekking, eller innen 48 timer etter bestillingen hvis du krever for fly + hotell.
  4. Sammenligningen må foretas for samme vilkår: Prismatch gjelder kun for helt identiske reiseruter, dvs. samme flyvning, flynummer, flytider, hotell, romtype, prisplan, gjeldende retningslinjer for refusjon og datoer for hotellopphold som den som er bestilt gjennom Expedia.no. Prismatch gjelder den samlede kostnaden for bestilt reise, inkludert skatter og avgifter. Den dekker ikke reservasjoner foretatt på nettsider der hotellnavnet eller annen bestillingsinformasjon ikke fremkommer før etter kjøpet. Du må oppfylle alle kravene som gjelder for den lavere prisen (hvis relevant), inkludert, og uten begrensninger, krav til bosted og alder samt lokale krav, for å være berettiget til å sende inn prismatchkrav.
  5. Prisene som sammenliknes må være allment tilgjengelig: Prismatchløftet gjelder kun priser som både annonseres og gjøres tilgjengelig for offentligheten på en nettside som er rettet mot forbrukere i Norge. Dette inkluderer for eksempel ikke priser som tilbys på endringsprogrammet, bedriftsrabatter eller -priser, gruppe-, charter- eller kursprogrammer, insentiv-, møte-, kongress-, samle- eller Interline-priser, priser som oppnås via auksjon eller lignende prosesser eller priser som kun er tilgjengelig hvis man bestiller med kupong eller annen kampanje som ikke gjelder for alle. Den lavere prisen kan ikke være fra en nettside som kun tilbyr pristilbud over telefon eller fra en mottatt e-post. Prisen må være oppgitt og bestilt i samme valuta som bestillingen din på Expedia.no (og uten henvisning til valutakonvertering).
  6. Verifisering av krav: Alle forespørsler om prismatch må bekreftes av Expedia.no. Vi godtar ikke skjermbilder eller andre angivelige bevis på en lavere pris som vi ikke selv kan bekrefte. Vi bekrefter eller godkjenner heller ikke forespørsler som vi mener, etter eget skjønn, skyldes trykkfeil eller andre feil, eller som er forfalsket eller i ond tro. Ved bekreftede forespørsler vil man få refundert beløpet til kortet som ble brukt ved bestilling. Det kan ta opptil 30 dager, eller til neste fakturering, før kreditering vises på kontoutskriften.
  7. Endringer: Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å endre eller avslutte prismatch, eller begrense dens tilgjengelighet for en hvilken som helst person, på et hvilket som helst tidspunkt, av en hvilken som helst grunn eller uten grunn, betinget eller annonsert på siden før du bestilte og betalte. Vilkårene som finnes på nettsiden Expedia.no på tidspunktet for din bestilling vil avgjøre om du er berettiget til å fremsette et prismatchkrav Hvis vi unnlater å håndheve noen av bestemmelsene i disse betingelsene og vilkårene, betyr det ikke at vi fraskriver oss denne bestemmelsen. Vilkårene i prismatchen styres av norsk lovgivning.