Søknadsskjema for prismatch på bestillinger gjort før den 18. oktober 2017.

Alle ønsker å få valuta for pengene, og det kan være irriterende å bestille hotell eller pakkereise for så å finne en lavere pris et annet sted. Derfor gjør vi følgende:

Bestillinger av bare hotell:

Hvis du bestiller og betaler for et hotellrom på Expedia.no og deretter finner en lavere pris for hotellrommet på vår eller en annen nettside, kan du bare si ifra til oss, så refunderer vi prisforskjellen.

I motsetning til en del andre nettsteder gir vi deg ikke bare 24 timer fra tidspunktet du bestiller hotelloppholdet. Hvis du finner en lavere pris når som helst innen 48 timer før du sjekker inn, kan du bare informere oss om dette, så matcher vi prisen. Det spiller ingen rolle om du finner en lavere pris tre timer eller tre måneder etter at du har bestilt – vår prismatch for hoteller gjelder fortsatt.

Selvsagt må den lavere prisen du finner gjelde samme hotell, datoer, oppholdslengde, prisplan og romtype, og inkludere alle skatter og avgifter.

Sammenligning av prisplaner
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og ikke-refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og ikke-refunderbare bestillinger
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og refunderbare bestillinger
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og ikke-refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og refunderbare bestillinger
Expedias prisplan for forhåndsbetalte og refunderbare bestillinger Konkurrentens prisplan for forhånds- eller etterbetalte og ikke-refunderbare bestillinger
Expedia etterbetalte bestillinger / betal på hotellet

Bestilling av fly og hotell sammen:

Hvis du bestiller og betaler for fly og hotell som pakkereise på Expedia.no, og du finner en lavere pris for pakken på vår nettside eller på en annen nettside INNEN 48 TIMER, kan du bare fortelle oss om dette, så refunderer vi prisforskjellen.

Selvsagt må den lavere prisen du finner gjelde samme datoer, flynummer, flytider, oppholdslengde, hotell, romtype og prisplan, og inkludere alle skatter og avgifter.

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor, så tar vi oss av resten.