Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reisetilbud og ferietilbud
Anbefalinger og sparetips for den neste reisen din

Har du allerede et reisemål i tankene?

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Expedia har ferietilbudene du er på jakt etter, uansett om du vil reise til New York for å se musikaler på Broadway, slikke sol på et luksuriøst hotell i Dubai eller lære mer om antikkens Hellas på ferie i Athen. Med tanke på gode reisetilbud kan du gjøre et kupp med vårt store utvalg av reisemål over hele verden. Vi kan friste med alt fra pakkereiser der alt er inkludert, til ferietilbud med både rimelige overnattingssteder og 5-stjerners hoteller. Vi får deg dit du vil, uten at du trenger å sprenge budsjettet.

Expedia har de perfekte ferietilbudene for deg og familien din. Hva sier du til å reise til Mexico for å slappe av og lade batteriene på vakre strender? Hva med å ta turen til Spania for å spise tapas og danse flamenco? Eller frister det mest å prøve vinnerlykken på et kasino i Las Vegas?

Hva mener vi med gode tilbud?

Expedia gjør det enkelt å sette sammen den perfekte reisen innenfor budsjettet siden du kan samle flere gode ferietilbud i én pakke. Du kan også kjøre på med all-inclusive eller bestille billige flyreiser og gode hotelltilbud hver for seg. Uansett hvordan du velger å sette sammen bestillingen din, sparer du masse penger med Expedias reisetilbud. Bare klikk deg videre for å se hvilke ferietilbud som fanger din oppmerksomhet.

Hva slags ferier kan jeg gjøre et kupp på?

Uansett om du ser etter et av våre pakketilbud for å bestille en ferie på Bali eller planlegger tidenes norgesferie, hjelper Expedia deg med å bestille drømmereisen.

Når det gjelder restplasstilbud, er det verdt å vurdere byer i Europa. Du får nemlig gode priser på én eller to netter på hotell, så det er bare å slenge seg med på en helgetur. Hvis du heller planlegger noe litt mer eksotisk, har vi mye å velge mellom, som reisetilbud til Thailand og ferieturer til Ibiza.

Hvordan finner jeg gode reisetilbud?

Reiser er noe av det beste du kan kjøpe for penger. Det kan være dyrt, men finner du et tilbud på Expedia, får du penger til overs som du kan bruke på nydelig mat, minnerike opplevelser og morsomme aktiviteter. Ikke bare kan vi friste med knallbra ferietilbud, men vi legger også ut tips til steder og ting du bare må oppleve i løpet av livet.

Bare klikk deg videre for å se gode ferietilbud for enhver smak og ethvert budsjett. Siste liten-tilbud og restplasstilbud er en god måte å spare penger på, så du bør slå til før tilbudene forsvinner. Ikke glem å sjekke nettstedet regelmessig for å gjøre et kupp.

Finn billige reiser hos Expedia

Her hos Expedia ønsker vi å gjøre alt for at dine reisedrømmer skal bli til virkelighet, uansett hvilket reisebudsjett du har. På denne siden finner du våre spesielt utvalgte reisetilbud, som gjør at du kan få billige reiser til hele verden uansett om du er ute etter en travel storbyferie i New York, et friluftseventyr i Lofoten eller å slikke sol på strandferie i Phuket. Vi har reiser for alle, slik at du kan finne akkurat det du vil ha når du skal ta med familien på sydenferie eller vil overraske kjæresten med en romantisk weekendtur.

Uslåelige tilbud på reiser

Hos Expedia finner du alt du trenger til ferien til lave priser, uansett om du leter etter flybilletter, hotell, leiebil eller aktiviteter. Det tar ikke mer enn et par raske klikk å bestille! Og visste du at du kan spare opptil 14 % ekstra på reisen ved å bestille fly og hotell sammen? Dette er bare en av de mange fordelene vi gir deg. Vi tilbyr også prismatch, som betyr at vi refunderer forskjellen hvis du skulle finne et hotell eller en pakkereise med fly og hotell til lavere priser på en annen nettside. Følg også med på de andre reisetilbudene våre – vi har stadig nye salg og kampanjer som gjør at du alltid kan få billige reiser hos oss

Reise til Tyrkia, Reise til Kroatia, Reise til Hellas, Reise til New York, Reise til Thailand, Reise til Island, Reise til Dubai, Reise til London, Reise til USA