Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Zagreb 2021

Planlegg ferien din i Zagreb med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Zagreb. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanovićeva 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 155 kr per natt fra 2. apr. til 3. apr.
4.7/5Exceptional! (999 anmeldelser)
Luksus for en rimelig penge.

"Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Hotel Esplanade Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb - City Centre
Canopy by Hilton Zagreb - City Centre
4 out of 5
Kneza Branimira 29, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 687 kr per natt fra 12. mar. til 13. mar.
4.6/5Wonderful! (306 anmeldelser)

"Ok. frokost."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019

Canopy by Hilton Zagreb - City Centre
DoubleTree by Hilton Zagreb
DoubleTree by Hilton Zagreb
5 out of 5
Ulica Grada Vukovara 269a, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 753 kr per natt fra 7. mar. til 8. mar.
4.5/5Wonderful! (659 anmeldelser)
10th floor pool with city view

"Fantastic pool and facilities."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

DoubleTree by Hilton Zagreb
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Det er svært enkelt å bestille og spare tid og penger – finn et pakketilbud med fly og hotell hos Expedia. Reisevante kunder er klar over at fly- og hotellpakker er den beste måten å spare både tid og penger på. Tenk på alt du kan gjøre i Zagreb med pengene du sparer. Få besparelser på så mye som $603 ved å benytte deg av et pakketilbud. Vår store globale database har ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men gir deg også tilgang til fantastiske priser. Ferien til Kroatia vil føles enda bedre med Expedias fantastiske priser. Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

Zagreb: steder å besøke

Vi har de aller beste forslagene til hva du bør oppleve under reisen til Zagreb. Hent penn og papir og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Med attraksjoner som Markuskirken og Dolac finnes det ikke et kjedelig øyeblikk under en reise til denne dynamiske byen. Sørg for at du også har tid til Katedralen i Zagreb og Arkeologisk museum. Mange besøkende tar turen hit for å oppleve Etnografisk museum. Hva med å gjøre attraksjonen til en del av planene dine? Dessuten burde du besøke Mirogoj kirkegård og Det kroatiske nasjonalteatret.

Flyplasser nær Zagreb

De færreste liker å vente på flyplassen. Men det er en liten pris å betale når du tenker på reisemålet som venter. Zagreb (ZAG) ligger 11 kilometer sørøst for Zagreb og er den nærmeste flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Zagreb?
Hvis du vil oppleve hva som gjør Zagreb til et så populært reisemål, så er Donji Grad et opplagt sted å ha som base. Fra dette området er det lett å komme seg til Katedralen i Zagreb og Det kroatiske nasjonalteatret. Et annet område å besøke, er Øvrebyen, som kan friste med blant annet Katedralen i Zagreb og Ban Jelacic-plassen. Så det er lett å forstå hvorfor mange kommer hit.
Hvilke er de beste hotellene i Zagreb?
Folk som besøker Zagreb bestiller ofte på Charming Apartment in Historical Old Town Street! eller Charming Apartment in Historical Old Town Street!, som ligger i Donji Grad. Et annet interessant område er Novi Zagreb, der du blant annet finner de populære alternativene Studio Apartment - Flat4day Vacation Rental og Apartman Urbana Villa.
Når på året er det best å besøke Zagreb?
Det kommer an på dine prioriteringer. De beste tilbudene får du vanligvis i januar, mens prisene har en tendens til å stige i mai. Det er flest besøkende i Zagreb i august, juli, juni. Er du på utkikk etter en roligere ferie, så er november, oktober, februar det beste tidspunktet å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Zagreb?
Smarte reisende bestiller stort sett tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å selge flybilletter opptil tolv måneder før avreise, og det er gjerne den beste tiden for å få kjøpt billige billetter. Har du ekstra ferie å ta ut om noen uker? Ta det helt rolig. Expedia har hele tiden gode tilbud, så du kan få drømmeferien til en rimelig pris.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Zagreb?
Så mange steder å besøke og så mye å se og gjøre. Med en pakkereise har du råd til å oppleve mer. Sett sammen flyreiser, hoteller og leiebiler og oppnå store besparelser.