Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Standby Sojourners på trover

Hoteller i Yap

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Yap

Yap Pacific Dive Resort
4 out of 5
1 Yap Pacific Drive, Yap
Hent priser
1.23 km fra sentrum
3.3/5 (3 anmeldelser)
accueil chaleureux et personnel attentif.

"charme suranné de l'hôtel dont l'emplacement idéal (pas au bord de route mais en surplomb aucun bruit). Le petit déjeuner vaut un déjeuner. La piscine délaissée à notre arrivée. c'est dommage cela gâche la première impression. Pour le reste pas eu de souci. nous avons eu un typhon et le deuxième ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2015

Yap Pacific Dive Resort
Manta Ray Bay Resort
3.5 out of 5
1 Main street, Yap
Hent priser
1.15 km fra sentrum
Manta Ray Bay Resort
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Yap
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Yap

Hotell Yap: Leter du etter overnatting i Yap? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Yap, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Yap eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Yap, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Yap?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Yap Pacific Dive Resort et av de beste valgene for turen din. En resort 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Manta Ray Bay Resort er også et bra valg for oppholdet ditt.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Yap hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Yap.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Yap?
Manta Ray Bay Resort er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. en resort er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Yap Pacific Dive Resort er også en valgmulighet for familieferien.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Yap?
Yap har mye å tilby sine besøkende, blant annet de guidede turene, parkene og strendene. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet monumentene. I Yap kan du velge mellom 2 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Yap?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Yap sportskompleks, Bechyal kultursenter og Colonia offentlige park. Du bør også legge til Pelau Island på listen over ting du bør se.
Hvordan er værsesongene i Yap?
De varmeste månedene er vanligvis april og mai, med en gjennomsnittstemperatur på 28 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 28 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Yap er 3071 mm.