Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

prismatch for din reise.

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger.


Se prisene på hoteller i Tromsø

I kveld I kveld 18. jun - 19. jun
Denne helgen Denne helgen 22. jun - 24. jun
Neste helg Neste helg 29. jun - 1. jul

Populære Spahoteller i Tromsø

Se alle de 44 hotellene i Tromsø
Clarion Collection Hotel Aurora

Clarion Collection Hotel Aurora

Sjøgata 19-21, Tromso
 • Gratis avbestilling
 • Bestill nå, betal under oppholdet
3.5 av 5.0
 
 
4,2 av 5 (323 anmeldelser)
Bra hotellopplevelseBra hotell. Fine rom og god frokost. Et veldig bra alternativ om du søker hotell i Tromsø. Fin beliggenhet og hyggelig betjening.
1. sep 2017

Clarion Collection Hotel Aurora973 kr

Clarion Collection Hotel Aurora973 kr
Radisson Blu Hotel, Tromso

Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromso
 • Gratis avbestilling
 • Bestill nå, betal under oppholdet
4.0 av 5.0
 
 
4,1 av 5 (1 325 anmeldelser)
Nært til altFantastisk opphold. God mat. Og veldig stiller. Anbefalers på det sterkeste. Litt problem å finne rett heis men knakk koden etterhvert. 😀😀😀
17. jun 2018

Radisson Blu Hotel, Tromso854 kr

Radisson Blu Hotel, Tromso854 kr
Clarion Collection Hotel With

Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37, Tromso
 • Gratis avbestilling
 • Bestill nå, betal under oppholdet
3.5 av 5.0
 
 
4,5 av 5 (478 anmeldelser)
Trangt og slittGratis og svært enkle måltider inkludert lager kaos i en alt for liten spisesal. En må selv rydde bordene og de blir ikke fulgt opp med rengjøring. Får en følelse av ungdomsherberge som burde unngås på et så dyrt hotell. Trange fellesområder. Dårlig renhold av rommene som har teppegulv. Rosa såpekanter ...
12. mar 2018

Clarion Collection Hotel With1,152 kr

Clarion Collection Hotel With1,152 kr
Sommarøy Arctic Hotel

Sommarøy Arctic Hotel

Skipsholmsvegen 22, Tromso
  4.0 av 5.0
   
   
  4,2 av 5 (4 anmeldelser)
  โรงแรมน่ารักใกล้ชายหาด ชนบท อาหารเช้าอลังการมาก โรงแรมดี ที่พักสะอาด มีสิ่งอำนวยความสะดวกพื้นฐานครบ อยู่ไกลไปในหมู่บ้านประมงท้องถิ่นเป็นเมืองเล็กๆสวยน่ารัก ระหว่างทางมีวิวธรรมชาติมากมาย มีร้าน Joker เป็นซูเปอร์มาร์เกต์ ขับรถไปประมาณสิบนาที อาหารเช้าแบบนอร์วีเจียน จัดเต็มมาก แซลมอน โบโลน่า แฮมหลากหลาย ชีสหลากหลาย โยเกิร์ต ขนมปังหลากหลาย เป็นอาหารเช้ามาตรฐานโรงแรมในเครือ ...
  17. apr 2016
  Thon Hotel Polar

  Thon Hotel Polar

  Grønnegata 45, Tromso
  • Gratis avbestilling
  • Bestill nå, betal under oppholdet
  3.0 av 5.0
   
   
  4,1 av 5 (185 anmeldelser)
  Bra hotell, veldig god frokost.Litt for myke senger, 2 gode puter. Fornøyd med hotellet, lite rom, men skulle kunne være en natt. En kjempe god frokost.
  23. feb 2018

  Thon Hotel Polar1,094 kr

  Thon Hotel Polar1,094 kr
  Tromsø Lodge & Camping

  Tromsø Lodge & Camping

  Elvestrandvegen 10, Tromso
  • Gratis avbestilling
  • Bestill nå, betal under oppholdet
  2.0 av 5.0
   
   
  4,0 av 5 (77 anmeldelser)
  Hyggelig, rent og pent.Dette var en enkel overnatting i f.m. et arrangement. Det var hyggelig, rent og pent.
  Odd Ragnar18. jun 2016

  Tromsø Lodge & Camping623 kr

  Tromsø Lodge & Camping623 kr
  Yggdrasiltunet Gårdshotell

  Yggdrasiltunet Gårdshotell

  Leirstrandvegen 1557, Tromso
  • Gratis avbestilling
  • Bestill nå, betal under oppholdet
  2.5 av 5.0
   
   
  4,6 av 5 (11 anmeldelser)
  Flott naturopplevelse..En god opplevelse..
  16. jun 2016

  Yggdrasiltunet Gårdshotell1,161 kr

  Yggdrasiltunet Gårdshotell1,161 kr
  Kart

  Nylig bestilte hoteller i Tromsø

  Smarthotel Tromso
  3.0 av 5.0
  Siste bestilling: 25 timer siden

  Reiseguide: Spahoteller i Tromsø

  Spahotell Tromsø: Tromsø er den største av de nordlige byene i Norge, og mange besøker byen for å oppleve nordlyset eller midnattssolen. Byen har imidlertid mye mer å by på enn det, blant annet gode spaopplevelser. Selv om Tromsø sentrum er lite og intimt, er det flere spahoteller å velge mellom. De ligger av naturlige årsaker ikke så langt fra hverandre, så plasseringen til hotellet trenger du ikke tenke så mye over. Det er imidlertid verdt å merke seg at ett av spahotellene ligger et godt stykke øst for sentrum, og dette hotellet kan være et fint alternativ for deg som vil fokusere mer på naturen og landskapet, enn bylivet. Et spaopphold i Tromsø kan fort bli en opplevelse du sent glemmer, så start planleggingen av turen i dag!

  Velvære og spa i Tromsø

  Det som gjør mange hoteller i Tromsø unike i forhold til andre hoteller rundt om i Norge, er den spektakulære utsikten flere av dem byr på. Hva med å sitte i en badstue og nyte en fantastisk utsikt mot Ishavskatedralen og Tromsøfjorden? En opplevelse du ikke finner maken til noe annet sted i Norge. Når du skal bestille et spahotell i Tromsø, kan det være greit å lese litt mer om de forskjellige hotellene før du bestiller. Ikke alle hotellene har det samme spatilbudet, mens noen av hotellene har lagt spesielt til rette for muligheten til å se nordlyset på en spektakulær måte under oppholdet, vel og merke hvis du besøker byen om vinteren.

  Velvære og spa i vakre Tromsø sentrum

  Som nevnt er det en rekke spa-hoteller i Tromsø, som alle ligger bare noen 100 meter fra hverandre. Nedenfor kan du lese litt om hvert av disse hotellene, for å få et inntrykk av hvilket hotell som passer best for nettopp deg.

  Clarion Collection Hotel Aurora – Fra dette hotellet har du flott utsikt ut mot havet, og hotellet har blant annet et boblebad på taket og et avslapningsområde med fantastiske utsikt. Det er også et treningsrom for de som vil holde formen vedlike.

  Scandic Ishavshotel – Dette hotellet har ikke noen spa-avdeling i seg selv, men noen av rommene er utstyrt med boblebad. Siden dette ikke gjelder alle rommene, må du huske å sjekke om rommet du har tenkt å bestille faktisk har boblebad.

  Radisson Blu Hotel, Tromso – På dette hotellet er det en et flott treningssenter med badstue og solarium. Fra badstuen har du utsikt mot Ishavskatedralen og Tromsøfjorden fra et stort vindu. Det er også en egen gangbru i glass på hotellet hvor du kan være heldig å se det spektakulære nordlyset.

  Clarion Hotel The Edge – Dette hotellet har inngått en treningsavtale med Kom i form, som man har direkte tilgang til fra hotellet. Gjestene får rabatert pris på inngangsbilletten, og har på Kom i form tilgang til en relax-avdeling med finsk sauna, dampbadstue og kaldkulp.

  Spa-opplevelser rett ved flyplassen

  Dersom du ikke rekker innom sentrum, eller bare skal overnatte for å fly videre neste dag, kan du kose deg på Scandic Tromsø. Her er det en flott, stor badstue hvor hotellets gjester kan kose seg, og på hotellet er det også et treningsanlegg med fantastisk utsikt ut over vannet.

  Hotellbestilling: Tromsø

  Søk etter et hotell i Tromsø. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Tromsø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Tromsø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tromsø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tromsø for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Tromsø. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Tromsø.