Tilpasset for -søket ditt:

Spa-hotell i Tromsø, Norge

Hotell Tromsø
Tromsø

Tromsø: populære spahotell

Clarion Collection Hotel Aurora - Hoteller i Tromso
Rating: 4.0 Stars

Clarion Collection Hotel Aurora

Sjøgata 19-21, Tromso - Kart
 
 
"Nice hotel close to sea side. Friendly staff."
The hotel was nice, they offer coffee and waffles in the afternoon as well as an evening meal, which is a plus. They also claim to have a jacuzzi on the roof. The day we arrived there was a note saying the jacuzzi was exceptionally colsed for the day, du to maintenance. This note stayed there the five days of our stay. The window in our room was not ment to be opened - which was a minnus.
En reisende
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger …Mer
Radisson Blu Hotel, Tromso - Hoteller i Tromso
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromso - Kart
 
 
"Sentralt hotell til en hyggelig pris"
3 netter på dette hotellet, og generelt hyggelig betjening, frokosten var ypperlig, noe av det beste vi har opplevd. Rene og fine rom med hyggelig servicepersonell.
En reisende
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke …Mer
Clarion Collection Hotel With - Hoteller i Tromso
Rating: 3.5 Stars

Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37, Tromso - Kart
 
 
"Fint hotell i sentrum"
Hyggelig betjening og trivelige rom. Bra med treningsrom og ekstra til ettermiddagskaffen og kveldsmat.
En reisende
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 10 minutters gange unna Nordnorsk kunstmuseum, Tromsø domkirke og …Mer
Sommarøy Arctic Hotel - Hoteller i Tromso
Rating: 4.0 Stars

Sommarøy Arctic Hotel

Skipsholmsvegen 22, Tromso - Kart
 
 
Dette hotellet ligger ved vannkanten og 25 kilometer unna Lillevardhaugvannet, Åsvannet og Bakkejord havn.Mer
Tromsø Camping - Hoteller i Tromso
Rating: 2.0 Stars

Tromsø Camping

Elvestrandvegen 10, Tromso - Kart
 
 
Denne campingplassen/teltplassen ligger i Tromsdalen og 5 kilometer unna Polarmuseet, Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø …Mer

Søk blant 6 hoteller i Tromsø


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide: Spa-hotell i Tromsø

  Spahotell Tromsø: Tromsø er den største av de nordlige byene i Norge, og mange besøker byen for å oppleve nordlyset eller midnattssolen. Byen har imidlertid mye mer å by på enn det, blant annet gode spaopplevelser. Selv om Tromsø sentrum er lite og intimt, er det flere spahoteller å velge mellom. De ligger av naturlige årsaker ikke så langt fra hverandre, så plasseringen til hotellet trenger du ikke tenke så mye over. Det er imidlertid verdt å merke seg at ett av spahotellene ligger et godt stykke øst for sentrum, og dette hotellet kan være et fint alternativ for deg som vil fokusere mer på naturen og landskapet, enn bylivet. Et spaopphold i Tromsø kan fort bli en opplevelse du sent glemmer, så start planleggingen av turen i dag!

  Velvære og spa i Tromsø

  Det som gjør mange hoteller i Tromsø unike i forhold til andre hoteller rundt om i Norge, er den spektakulære utsikten flere av dem byr på. Hva med å sitte i en badstue og nyte en fantastisk utsikt mot Ishavskatedralen og Tromsøfjorden? En opplevelse du ikke finner maken til noe annet sted i Norge. Når du skal bestille et spahotell i Tromsø, kan det være greit å lese litt mer om de forskjellige hotellene før du bestiller. Ikke alle hotellene har det samme spatilbudet, mens noen av hotellene har lagt spesielt til rette for muligheten til å se nordlyset på en spektakulær måte under oppholdet, vel og merke hvis du besøker byen om vinteren.

  Les mer

  Velvære og spa i vakre Tromsø sentrum

  Som nevnt er det en rekke spa-hoteller i Tromsø, som alle ligger bare noen 100 meter fra hverandre. Nedenfor kan du lese litt om hvert av disse hotellene, for å få et inntrykk av hvilket hotell som passer best for nettopp deg.

  Clarion Collection Hotel Aurora – Fra dette hotellet har du flott utsikt ut mot havet, og hotellet har blant annet et boblebad på taket og et avslapningsområde med fantastiske utsikt. Det er også et treningsrom for de som vil holde formen vedlike.

  Scandic Ishavshotel – Dette hotellet har ikke noen spa-avdeling i seg selv, men noen av rommene er utstyrt med boblebad. Siden dette ikke gjelder alle rommene, må du huske å sjekke om rommet du har tenkt å bestille faktisk har boblebad.

  Radisson Blu Hotel, Tromso – På dette hotellet er det en et flott treningssenter med badstue og solarium. Fra badstuen har du utsikt mot Ishavskatedralen og Tromsøfjorden fra et stort vindu. Det er også en egen gangbru i glass på hotellet hvor du kan være heldig å se det spektakulære nordlyset.

  Clarion Hotel The Edge – Dette hotellet har inngått en treningsavtale med Kom i form, som man har direkte tilgang til fra hotellet. Gjestene får rabatert pris på inngangsbilletten, og har på Kom i form tilgang til en relax-avdeling med finsk sauna, dampbadstue og kaldkulp.

  Spa-opplevelser rett ved flyplassen

  Dersom du ikke rekker innom sentrum, eller bare skal overnatte for å fly videre neste dag, kan du kose deg på Scandic Tromsø. Her er det en flott, stor badstue hvor hotellets gjester kan kose seg, og på hotellet er det også et treningsanlegg med fantastisk utsikt ut over vannet.

  Hotellbestilling: Tromsø

  Søk etter et hotell i Tromsø. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Tromsø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Tromsø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tromsø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tromsø for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Tromsø. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Tromsø.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser