Tilpasset for -søket ditt:

Miljøvennlig hotell i Tromsø, Norge

Hotell Tromsø
Tromsø

Tromsø: populære miljøvennlig-hotell

Radisson Blu Hotel, Tromso - Hoteller i Tromso
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromso - Kart
 
 
"Sentralt hotell til en hyggelig pris"
3 netter på dette hotellet, og generelt hyggelig betjening, frokosten var ypperlig, noe av det beste vi har opplevd. Rene og fine rom med hyggelig servicepersonell.
En reisende
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke …Mer

Søk blant 1 hoteller i Tromsø


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide: Miljøvennlig hotell i Tromsø

  Miljøvennlige hotell i Tromsø

  Det viktigste tiltaket et miljøvennlig hotell i Norge, og i Tromsø kan gjøre å minske bruken av elektrisitet. Det er det som avgjør om et hotellet faktisk kan gjøre en forskjell for miljøet. Vanligvis bruker hoteller mer energi en de fleste vanlige næringsbygg. Det kreves en investering i teknologi, det vil si styringssystemer knyttet opp mot bookingsystem for å rette opp dette. Men, de hoteller som har slike styringssystemer får reelle resultater og er klart de mest bærekraftige hotell i Tromsø, og i Norge - ja over hele verden!

  Ser du etter grønne hoteller i Tromsø, så kan det bety en rekke ting. Er du opptatt av kortreist mat, noe som er godt både for smak og for miljø, så vil ofte et hotell i den grønne klassen legge vekt på lokalprodusert, eller egenprodusert føde. Andre miljøtiltak er å oppfordre gjestene til å bruke håndklær og sengetøy flere ganger, eller spise mer vegetarisk kost, noe de også vil tilby i sine restauranter.

  Du oppfordres herved til å finne et hotell via Expedia som kombinerer ny teknologi med lokalprodusert mat, husk at miljøvennlige hoteller i Tromsø vil ha investert både i nyskapende teknologi og kulturell tradisjon. Kun de smarte kombinerer det beste av to verdener!

  Søk etter et Miljøvennlig hotell i Tromsø. Du kan finne overnatting på et billig Miljøvennlig hotell i Tromsø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et Miljøvennlig hotell i det nabolaget du foretrekker i Tromsø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tromsø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på Miljøvennlig hotell i Tromsø for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser