Tilpasset for -søket ditt:

Hotell med basseng i Tromsø, Norge

Hotell Tromsø
Tromsø

Tromsø: populære hotell med basseng

St-Elisabeth Hotell Og Helsehus - Hoteller i Tromso
Rating: 3.0 Stars

St-Elisabeth Hotell Og Helsehus

Mellomveien 50, Tromso - Kart
 
 
"Flott hotell. Trivelig personale. "
Veldig hyggelig og imøtekommende på ønsker å tilrettelegge for at vi skulle få et trivelig opphold. Frokost med ferske brød og frukt var en standard og flott utsikt fra restauranten. Gratis parkering var også inkludert under oppholdet. Anbefales. Takker for et hyggelig og trivelig opphold.
Reisende fra Orkanger
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 10 minutters gange unna Polaria og Mack bryggeri. Dessuten ligger Nordnorsk …Mer

Søk blant 1 hoteller i Tromsø


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide: Hotell med basseng i Tromsø

  Hotell med basseng i Tromsø

  Mange drømmer om å dra på ferie til et hotell med eget basseng i Tromsø, som ligger flott plassert i Norge. Vi nordmenn er ikke bortskjemte når det kommer til bademuligheter i behagelig temperert vann her i Norge, og da er det ekstra deilig å bo på et hotell med svømmebasseng i Tromsø. Kanskje har du bestemt deg for å virkelig slå til denne ferien, og velger et hotell med privat basseng i Tromsø, så den eller de du med virkelig kan nyte ferielivet.

  Hos Expedia har vi et godt utvalg av hoteller med basseng i Tromsø. Benytt deg av søkeverktøyet vårt, og vi er helt sikre på at du finner det perfekte hotellet for deg. Hvorfor vente? Gjør drømmen til virkelig ved å bestille et hotell med basseng i Tromsø i dag!

  Søk etter et Hotell med basseng i Tromsø. Du kan finne overnatting på et billig Hotell med basseng i Tromsø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et Hotell med basseng i det nabolaget du foretrekker i Tromsø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tromsø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på Hotell med basseng i Tromsø for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser