Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

The Shard

Gå opp til utsiktsplattformen til en av de høyeste skyskraperne i Europa, og få en storslått utsikt over London.

The Shard er et pyramidetårn med 95 etasjer med eksklusive restauranter, et luksushotell, kontorer og et visningsgalleri. Legg merke til den futuristiske designen og den gjenkjennelige toppen til denne skinnende skyskraperen.

Finn ut mer om historien til tårnet som ble fullført i 2012. Arkitekten Renzo Piano designet det som et glasspir med et utseendet som endrer seg etter værforholdene.

Ta heisen til byens høyeste utsiktsplattform i 68., 69. og 72. etasje. På en klar dag kan du se 64 kilometer ut i horisonten. Bli med på et arrangement, som en albumlansering, stilledisko eller yogatime i the View from the Shard-området.

Ta bilder av den imponerende utsikten, som omfatter nærliggende Tower Bridge, museumsskipet HMS Belfast og Shakespeares Globe samt forstadsområdene.

Bruk teleskopene med interaktiv berøringsskjerm til å zoome inn på andre landemerker. Skjermene har spennende informasjon om rundt 200 landemerker. Ved solnedgang kan du nyte en romantisk utsikt over denne historiske byen. Ta turen innom Sky Boutique, som er en av de høyeste butikkene i London, og se etter guidebøker, suvenirer og andre ting.

Bo på eksklusive Shangri-La Hotel, som går over flere etasjer. Kontorområder og luksusleiligheter tar også opp mye av plassen i skyskraperen. Kikk i butikkene i Shard Arcade ved foten av tårnet.

Spis middag på en av The Shards flotte restauranter, der noen hører til hotellet. Ta en drink på Aqua Shard i 31. etasje, og spis kinesisk mat på Hutong på nivå 33.

Bestill billetter til the View from the Shard på nettet. Utsiktsplattformen er åpen hver dag, men tidene kan variere, så husk å sjekke på forhånd. Hvis skyer hindrer utsikt til viktige landemerker under besøket, kan du ta kontakt med personalet for å sjekke muligheten for et gratisbesøk senere.

The Shard ligger sørøst i London. Ta Londons undergrunn til London Bridge, Borough eller Monument. Ta toget til Cannon Street, og gå mot sør over London Bridge, eller ta bussen.


Guide til utforskning av The Shard


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 129 hotellene nær The Shard
kr 1,227
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 526 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

kr 3,197
Shangri La Hotel At The Shard London

Shangri La Hotel At The Shard London

31 St Thomas Street, London
4,8
av 5, basert på 573 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna The Shard og Borough Market. Dessuten ligger London Bridge og HMS Belfast kun 10 minutter unna.

kr 1,048
Apex City of London Hotel

Apex City of London Hotel

1 Seething Lane, London
4,6
av 5, basert på 2 422 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne store og moderne bygningen ligger midt i sentrum av byen, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

kr 1,409
Hilton London Tower Bridge

Hilton London Tower Bridge

5 More London Place, Tooley Street, London
4,6
av 5, basert på 1 697 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna HMS Belfast og London rådhus. Dessuten ligger London Bridge og Borough Market kun 10 minutter unna.

Glorious City Apartments

Glorious City Apartments

Various Addresses, London
5,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
4.0 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.

kr 1,137
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London
4,2
av 5, basert på 1 981 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Wapping og 10 minutters gange unna Tower Bridge, Tower of London og HMS Belfast.

kr 1,149
Novotel London City South

Novotel London City South

53-61 Southwark Bridge Road, London
4,3
av 5, basert på 3 653 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bermondsey og 10 minutters gange unna Borough Market, Globe Theatre og Tate Modern. Dessuten ligger London Bridge og St. Paul's Cathedral kun 2 kilometer unna.

Union Níké Apartments

Union Níké Apartments

Various Addresses, London
3,9
av 5, basert på 418 anmeldelser
4.0 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.