Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

The Shard

Gå opp til utsiktsplattformen til en av de høyeste skyskraperne i Europa, og få en storslått utsikt over London.

The Shard er et pyramidetårn med 95 etasjer med eksklusive restauranter, et luksushotell, kontorer og et visningsgalleri. Legg merke til den futuristiske designen og den gjenkjennelige toppen til denne skinnende skyskraperen.

Finn ut mer om historien til tårnet som ble fullført i 2012. Arkitekten Renzo Piano designet det som et glasspir med et utseendet som endrer seg etter værforholdene.

Ta heisen til byens høyeste utsiktsplattform i 68., 69. og 72. etasje. På en klar dag kan du se 64 kilometer ut i horisonten. Bli med på et arrangement, som en albumlansering, stilledisko eller yogatime i the View from the Shard-området.

Ta bilder av den imponerende utsikten, som omfatter nærliggende Tower Bridge, museumsskipet HMS Belfast og Shakespeares Globe samt forstadsområdene.

Bruk teleskopene med interaktiv berøringsskjerm til å zoome inn på andre landemerker. Skjermene har spennende informasjon om rundt 200 landemerker. Ved solnedgang kan du nyte en romantisk utsikt over denne historiske byen. Ta turen innom Sky Boutique, som er en av de høyeste butikkene i London, og se etter guidebøker, suvenirer og andre ting.

Bo på eksklusive Shangri-La Hotel, som går over flere etasjer. Kontorområder og luksusleiligheter tar også opp mye av plassen i skyskraperen. Kikk i butikkene i Shard Arcade ved foten av tårnet.

Spis middag på en av The Shards flotte restauranter, der noen hører til hotellet. Ta en drink på Aqua Shard i 31. etasje, og spis kinesisk mat på Hutong på nivå 33.

Bestill billetter til the View from the Shard på nettet. Utsiktsplattformen er åpen hver dag, men tidene kan variere, så husk å sjekke på forhånd. Hvis skyer hindrer utsikt til viktige landemerker under besøket, kan du ta kontakt med personalet for å sjekke muligheten for et gratisbesøk senere.

The Shard ligger sørøst i London. Ta Londons undergrunn til London Bridge, Borough eller Monument. Ta toget til Cannon Street, og gå mot sør over London Bridge, eller ta bussen.


Guide til utforskning av The Shard


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 916 hotellene nær The Shard
3,732 kr
Shangri La Hotel At The Shard London

Shangri La Hotel At The Shard London

31 St Thomas Street, London
4,8
av 5, basert på 606 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna The Shard og Borough Market. Dessuten ligger London Bridge og HMS Belfast kun 10 minutter unna.

1,223 kr
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 904 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

1,142 kr
Apex City of London Hotel

Apex City of London Hotel

1 Seething Lane, London
4,6
av 5, basert på 2 116 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne store og moderne bygningen ligger midt i sentrum av byen, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

962 kr
Club Quarters Hotel, St. Paul's

Club Quarters Hotel, St. Paul's

24 Ludgate Hill, London
4,3
av 5, basert på 3 547 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette club-aktige hotellet ligger på gårdsplassen til det historiske Stationers Hall, med gangavstand til Tate Modern, Museum of London og Millennium Bridge.

854 kr
Club Quarters Hotel, Gracechurch

Club Quarters Hotel, Gracechurch

7 Gracechurch Street, London
4,1
av 5, basert på 2 077 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette business-hotellet ligger i den østlige delen av London, i et historisk område i nærheten av Bank of England, ved siden av Leadenhall Market. Hotellet ligger blant kirker, parker og puber, og er bare en kort spasertur fra Tower of London, Tower Bridge og Themsen.

The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London
4,3
av 5, basert på 2 176 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Wapping og 10 minutters gange unna Tower Bridge, Tower of London og HMS Belfast.

944 kr
citizenM London Bankside

citizenM London Bankside

20 Lavington Street, London
4,6
av 5, basert på 808 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet boutique ligger i Bermondsey og 15 minutters gange unna Tate Modern, The Shard og London Bridge. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og Coca-Cola London Eye kun 2 kilometer unna.

Union Níké Apartments

Union Níké Apartments

Various Addresses, London
3,9
av 5, basert på 447 anmeldelser
4.5 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.