Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Kennington Oval

Se deg rundt på området, få med deg internasjonale cricketkamper, og lær mer om de historiske sportsbegivenhetene som har funnet sted i dette velkjente cricketstadionet.

Om sommeren kan du få med deg internasjonale og first-class-cricketkamper ved Kennington Oval, som vanligvis omtales som "The Oval". Bli med på en omvisning på stadionet der du får høre mer om byggets historie og får tilgang til mange unike områder, som Members’ Pavilion, Committee Room og Long Room.

Selv om stadionet er kjent som en internasjonal cricketbane og som hjemmebanen til Surrey County Cricket Club, har det også tidligere blitt avholdt en rekke rugby- og fotballkamper her. En av de viktigste sportsbegivenhetene som har funnet sted her, var den første finalen i FA-cupen på slutten av 1800-tallet. Bli med på en omvisning og lær mer om andre høydepunkter i stadionets historie.

I garderobene kan du se hvor spillerne forbereder seg før de skal ut på banen, og fra Corinthian Roof Terrace har du flott utsikt over anlegget. Du kan også se hvordan reporterne dekker kampene ved Brian Johnston Broadcasting Centre og Pardon Press Box. Omvisningene inkluderer også Galadari Museum, Committee Room og det historiske Long Room, der det er svært høyt under taket, og der du har god utsikt over midtfeltet på The Oval. I dette luksuriøse rommet har en rekke kjente cricketspillere, fra Sir Donald Bradman til Andrew Flintoff, vært gjester. Under omvisningen deler guiden både innsideinformasjon og anekdoter fra stadionets historie.

Hvis du vil ha et virkelig stemningsfullt besøk her, kan du kjøpe billetter til en av de internasjonale cricketkampene. Velg deg et lag å heie på, og bli med på moroa. Se anleggets offisielle nettsted for informasjon om billetter og kommende kamper.

Hvis det er bra vær, kan du nyte en piknik i Kennington Park, som ligger i nærheten. Kulturinteresserte kan ta en 20 minutters rusletur over elven til Tate Britain, et internasjonalt galleri med over 70 000 kunstverk.

Du kommer deg til The Oval ved å ta undergrunnsbanen til Oval stasjon. Stadionet ligger også rundt 10 minutters gange fra Vauxhall undergrunnsstasjon. Det tas et gebyr for omvisningene, som avholdes med jevne mellomrom på lørdagsmorgener og på dager uten kamper. Vær klar over at omvisningene avhenger av tilgjengelighet og pent vær. Kontakt billettkontoret før besøket for å bekrefte hvilke områder som er åpne.


Guide til utforskning av The Oval


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 465 hotellene nær The Oval
kr 1,094
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 593 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

Leilighet i London med Internett, Balkong

Leilighet i London med Internett, Balkong

Oval Mansions, Kennington Oval, London, London
0.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Kennington og 3 kilometer unna The Oval, Big Ben og London Dungeon. Dessuten ligger Tate Britain og Imperial War Museum kun 2 kilometer unna.

kr 1,167
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

30 John Islip Street, London
4,3
av 5, basert på 2 991 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i City of Westminster og 15 minutters gange unna Tate Britain, Big Ben og Houses of Parliament. Dessuten ligger Parliament Square og Westminster Abbey kun 15 minutter unna.

kr 962
Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London
4,2
av 5, basert på 2 967 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Kennington og 15 minutters gange unna Tate Britain, The Oval og Houses of Parliament. Dessuten ligger Big Ben og London Dungeon kun 2 kilometer unna.

Leilighet i London med Vaskemaskin

Leilighet i London med Vaskemaskin

55 Vauxhall Grove, London SW8 1TB, UK, London
0.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Lambeth og 3 kilometer unna The Oval, London Dungeon og Big Ben. Dessuten ligger Tate Britain og Imperial War Museum kun 2 kilometer unna.

Central London Flat 3 Minutter til Tube / Thames Zone 1 - 155 5 * Reservasjoner

Central London Flat 3 Minutter til Tube / Thames Zone 1 - 155 5 * Reservasjoner

Vauxhall Grove, London
5,0
av 5, basert på 45 anmeldelser
0.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Lambeth og 15 minutters gange unna The Oval og Tate Britain. Dessuten ligger London Dungeon og Big Ben kun 3 kilometer unna.

Vauxhall Park Apartment

Vauxhall Park Apartment

12 Park Mansion, Lawn Lane,, London
3.5 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Lambeth og 3 kilometer unna The Oval, London Dungeon og Big Ben. Dessuten ligger Coca-Cola London Eye og Buckingham Palace kun 3 kilometer unna.

kr 732
Holiday Inn Express London - Vauxhall Nine Elms

Holiday Inn Express London - Vauxhall Nine Elms

87 South Lambeth Road, London
4,0
av 5, basert på 328 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i sentrum av byen, i nærheten av Kennington Oval, Big Ben og Buckingham Palace. Tate Britain og Imperial War Museum ligger også i nærheten.