Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reiser til Svalbard 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Svalbard med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Svalbard. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Svalbard

Svalbard Hotell | Polfareren
Svalbard Hotell | Polfareren
4 out of 5
Postboks 538, Longyearbyen, Svalbard
Prisen er 1 290 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
4.6/5Exceptional! (259 anmeldelser)

"Flott hotell midt i sentrum. Hyggelig atmosfære, flinke ansatte, god frokost, flotte rom, gode senger, rent og pent over alt. Jeg kommer gjerne tilbake dit."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Svalbard Hotell | Polfareren
Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
4 out of 5
Vei 229-3, Longyearbyen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 341 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
4.2/5Excellent! (360 anmeldelser)

"Fint opphold på hotellet og ikke minst opplevelser på Svalbard. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2020

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
Funken Lodge
Funken Lodge
4 out of 5
Longyearbyen, Longyearbyen
4.7/5Exceptional! (127 anmeldelser)

"Meget bra standard på rommet. Nytt og fint bad. Flotte loungeområder omkring lobbyen. Pga korona var det ikke rengjøring av rommene under oppholdet, noe som ikke er bra nok. Burde vært rengjort pr 2-3 dag. Bra restaurant, men kanskje litt dyrt i forhold til utvalget av mat."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2020

Funken Lodge
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Opplev den arktiske villmarken med en ferie på Svalbard

Øygruppen Svalbard ligger midt mellom fastlands-Norge og Nordpolen. Med sitt arktiske klima og i stor grad uberørte natur er dette et flott sted å besøke for de eventyrlystne, som blant annet kan være med på ekspedisjoner, hundekjøring og lange skiturer på vinteren, eller for eksempel dra på kajakktur og fossiljakt på sommeren. Hundekjøring er en av de mest populære aktivitetene for besøkende på Svalbard. Her kan du la sterke huskyer trekke sleden din gjennom det vakre, arktiske landskapet og virkelig få følelsen av hvor mektig naturen på disse øyene kan være. Noen av disse turene vil også ha spesielle temaer som nordlys eller besøk i isgrotter eller Båten i isen, et permanent fastfrosset skip som er gjort om til restaurant. Du kan for øvrig også dra på tur med trekkhunder på sommeren, men da på hjul.

Årstidene på Svalbard er kontrastfylte. Med vinteren kommer den mørke polarnatten, mens sommeren er preget av den vakre midnattssolen. Begge deler kan være svært eksotiske opplevelser, men det knapt noe som kan måle seg med en kajakktur på en solfylt sommernatt. En annen spennende sommeraktivitet er å dra på fossiljakt. Det er nemlig store fossilforekomster på Svalbard, så her kan du finne rester etter dyr og planter som levde for millioner av år siden.

Selv om Svalbard først og fremst er sted for naturopplevelser, så er Longyearbyen, som er den største byen på øyene, et livlig sted. Dette er på tross av innbyggertallet, som bare er på ca. 2000 innbyggere. Byen har faktisk flere barer og restauranter, inkludert verdens nordligste sushirestaurant, og utvalget av mat- og drikkevarer sies å være langt bedre enn man kunne forvente av en liten by i Arktis.

De fleste som velger å reise til Svalbard ankommer Longyearbyen med fly fra Oslo eller Tromsø, selv om cruisebåter også ofte stopper innom øyene. Det er for øvrig viktig å huske på at den arktiske naturen på Svalbard er skjør, og kan være farlig. Det er derfor en del egne lover som gjelder både hva gjelder naturvern og beskyttelse. Sett deg inn i disse på forhånd, så vil du få en uforglemmelig ferie i verdens utkant.