Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Reiser til Stokmarknes 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Stokmarknes med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Stokmarknes. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Stokmarknes

Hurtigrutens Hus
Hurtigrutens Hus
3.5 out of 5
Richard Withs gate 1, Hadsel, Nordland
Prisen er 1 238 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.
3.6/5Good! (8 anmeldelser)

"Enkelt greit rent bråkete måker! Ok! Rimelig!"…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2020

Hurtigrutens Hus
Vesterålen Kysthotell
Vesterålen Kysthotell
3.5 out of 5
Børøya, Hadsel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 660 kr per natt fra 19. jan. til 20. jan.
4/5Very Good! (97 anmeldelser)
en stor-fornøyd gjest

"flott plass , og flott betjening som vet hva som trengs for at gjestene skal føle seg velkommen . God middag , og helt grei frokost . Rommet va flott rengjort , ergo ingen mangler , et supert 2 døgns opphold . Kommer garantert tilbake...."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2020

Vesterålen Kysthotell
Havsula Cafe og Vertshus
Havsula Cafe og Vertshus
3 out of 5
Chr. Fredriksens gate 14, Hadsel, Nordland
Hent priser
4/5Very Good! (9 anmeldelser)
Grei overnatting, til god pris.

"Rett ved ferjekai og busstopp på Melbu, ca 20min m. buss til Stokkmarknes. Perfekt for meg, då eg skulle reisa med Hurtigruta. Allt mellom var ein del dyrare. Flott rom m. tv ( viaplay og nettflix) i underetage cafe m. Ok utvalg matretta. Problemfritt innsjekk, fikk kode til inng.dør på SMS. Delt ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2020

Havsula Cafe og Vertshus
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Det har aldri vært enklere å bestille og spare penger – bestill en pakkereise med fly og overnatting hos Expedia. Du kan spare verdifull tid ved å sette sammen en pakke med fly og hotell hos oss. Pengene du sparer kan du bruke under selve oppholdet i Stokmarknes. Besparelser på rundt $603 venter reisende som bestiller et pakketilbud. Med bare noen få klikk kan du ordne alt du og familien din trenger til den neste ferieturen gjennom vår omfattende globale database. Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller i hele verden. Expedia kan vise til noen av de aller beste tilbudene online. Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, siden de fleste av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Stokmarknes: steder å besøke

Her får du alle de beste rådene om hva du bør få med deg på turen til Stokmarknes. Finn fram kalenderen og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Synes du det er spennende med snowboardkjøring eller skiturer? I Nordland har du muligheten til å oppleve begge!

Flyplassene nærmest Stokmarknes

Skagen (SKN) ligger 5 kilometer øst for Stokmarknes sentrum. Så det er bare å finne bagasjen, vinke etter en drosje og begynne ferien!