Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Stokmarknes 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Stokmarknes med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Stokmarknes. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Stokmarknes

Vesterålen Kysthotell
Vesterålen Kysthotell
3.5 out of 5
Børøya, Hadsel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 660 kr per natt fra 1. mar. til 2. mar.
4/5Very Good! (100 anmeldelser)
en stor-fornøyd gjest

"flott plass , og flott betjening som vet hva som trengs for at gjestene skal føle seg velkommen . God middag , og helt grei frokost . Rommet va flott rengjort , ergo ingen mangler , et supert 2 døgns opphold . Kommer garantert tilbake...."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2020

Vesterålen Kysthotell
Havsula Cafe og Vertshus
Havsula Cafe og Vertshus
3 out of 5
Chr. Fredriksens gate 14, Hadsel, Nordland
Hent priser
4/5Very Good! (9 anmeldelser)
Grei overnatting, til god pris.

"Rett ved ferjekai og busstopp på Melbu, ca 20min m. buss til Stokkmarknes. Perfekt for meg, då eg skulle reisa med Hurtigruta. Allt mellom var ein del dyrare. Flott rom m. tv ( viaplay og nettflix) i underetage cafe m. Ok utvalg matretta. Problemfritt innsjekk, fikk kode til inng.dør på SMS. Delt ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2020

Havsula Cafe og Vertshus
Hurtigrutens Hus
Hurtigrutens Hus
3.5 out of 5
Richard Withs gate 1, Hadsel, Nordland
Prisen er 1 116 kr per natt fra 9. mar. til 10. mar.
3.6/5Good! (9 anmeldelser)

"Enkelt greit rent bråkete måker! Ok! Rimelig!"…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2020

Hurtigrutens Hus
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Det har aldri vært enklere å bestille og spare penger – bestill en pakkereise med fly og overnatting hos Expedia. Du kan spare verdifull tid ved å sette sammen en pakke med fly og hotell hos oss. Pengene du sparer kan du bruke under selve oppholdet i Stokmarknes. Besparelser på rundt $603 venter reisende som bestiller et pakketilbud. Med bare noen få klikk kan du ordne alt du og familien din trenger til den neste ferieturen gjennom vår omfattende globale database. Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller i hele verden. Expedia kan vise til noen av de aller beste tilbudene online. Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, siden de fleste av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Stokmarknes: steder å besøke

Her får du alle de beste rådene om hva du bør få med deg på turen til Stokmarknes. Finn fram kalenderen og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Synes du det er spennende med snowboardkjøring eller skiturer? I Nordland har du muligheten til å oppleve begge!

Flyplassene nærmest Stokmarknes

Skagen (SKN) ligger 5 kilometer øst for Stokmarknes sentrum. Så det er bare å finne bagasjen, vinke etter en drosje og begynne ferien!

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å besøke Stokmarknes (og omegn)?
Du kan reise til Stokmarknes (og omegn) hele året, men de beste prisene kan du sikre deg i . Prisene pleier å være høyere i , så da må du forvente å betale mer for fly og hotell. Liker du sightseeing, men ikke å stå i kø? Da bør du bestille reisen til Stokmarknes (og omegn) til lavsesongen i . Da er det mye roligere enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Stokmarknes (og omegn)?
Det kan være vanskelig å velge når det er ideelt å kjøpe flybilletter, men stort sett er det best å være ute i god tid. De fleste internasjonale flyvninger på Expedia kan bestilles opptil et år i forveien. Hvis du er ute i siste liten, kan du ta det helt med ro. Rimelige billetter kan bli tilgjengelig kun få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Stokmarknes (og omegn)?
Du kan spare mye med en pakkereise fra Expedia. Sett sammen flybilletter, leiebiler og hoteller, og nyt godt av lave priser. Du har imidlertid flere alternativer enn bare hoteller. Vi tilbyr alt fra villaer ved stranden og landlige hytter, til gårder og trehus.