Rangeringer basert på 317 bekreftede anmeldelser

4,8 av 5
93% anbefaler dette
4,8 Renhet på rommet
4,8 Service og personale
4,6 Romkomfort
4,8 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
5 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 12.jun.2019
Veldig bra hotell , kjempebra frokost pluss at det er kveldsmat.
Kommentar fra Hotelladministrasjon
13.jun.2019, av Eivind S. Meland - Bookingsjef, Hotelladministrasjon
Kjære gjest, Tusen takk for din supre rangering og tilbakemelding av vårt hotell. Det er veldig hyggelig å se at du har hatt et strålende opphold hos oss, der vårt mat tilbud stod frem som ekstra positivt. Vi håper denne opplevelsen ga mersmak og at vi ser deg igjen ved en senere anledning. Ha en fin dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Supert

Innsendt 11.apr.2019 på Hotels
Thon Hotel Klubbgata er mitt førsteval. Servicen er på topp kvar gong eg er der. Veldig fint å kunne gå og få seg kveldsmat inkludert i prisen, det passer bra når ein er på jobbreise. Gjer mine beste anbefalingar.
Kommentar fra Hotelladministrasjon
11.apr.2019, av Eivind S. Meland - Bookingsjef, Hotelladministrasjon
Kjære Hege, Wow - tusen takk for din supre tilbakemelding og rangering av vårt hotell. Det er helt fantastisk å se at du har hatt et strålende opphold hos oss, og at vi er ditt førstevalg av hoteller i Stavanger. Vi ser frem til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Ha en flott dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 07.apr.2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelladministrasjon
03.mai.2019, av Eivind S. Meland - Booking Manager, Hotelladministrasjon
Kjære Karl Johan, Wow - tusen takk for din supre rangering av vårt hotell. Det er veldig hyggelig å se at du har hatt et fantastisk opphold hos oss. Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning, du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en strålende dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Supert opphold!

Innsendt 29.mar.2019 på Hotels
Beste hotell i Stavanger! Perfekt beliggenhet og veldig serviceminded og hyggelig personale. Herlig frokostbuffet og kveldsmat inkludert. Fine, funksjonable rom og flott treningsrom. Anbefales!
Kommentar fra Hotelladministrasjon
29.apr.2019, av Eivind S. Meland - Bookingsjef, Hotelladministrasjon
Kjære Camilla, Tusen takk for din supre tilbakemelding og rangering av vårt hotell. Det er fantastisk å se at du har hatt et strålende opphold hos oss, der alt fra våre serviceinnstilte medarbeidere til vårt mattilbud sammen ga deg en flott opplevelse. Vi håper denne opplevelsen ga mersmak, og at vi ser deg igjen snart. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en flott dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 11.mar.2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelladministrasjon
13.mar.2019, av Eivind - Bookingkonsulent, Hotelladministrasjon
Kjære Marianne, Tusen takk for din supre rangering av vårt hotell. Det er fantastisk å se at du har hatt et strålende opphold hos oss. Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning, du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en fin dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 08.mar.2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelladministrasjon
10.mar.2019, av Eivind - Bookingkonsulent, Hotelladministrasjon
Kjære Margareth, Tusen takk for din supre rangering av vårt hotell. Det er fantastisk å se at du har hatt et strålende opphold hos oss. Vi håper å kunne ønske deg hjertelig velkommen ved en senere anledning. Ha en flott dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 07.mar.2019 på Hotels
Fantastisk service og nydelig frokost. Ekstra pluss med gratis kvelds hvor de også serverte varm mat. Kommer tilbake :-)
Kommentar fra Hotelladministrasjon
10.mar.2019, av Eivind - Bookingkonsulent, Hotelladministrasjon
Kjære gjest, Tusen takk for din supre tilbakemelding og rangering av vårt hotell. Det er fantastisk å se at du har hatt et strålende opphold hos oss, der servicen fra våre medarbeidere sammen med vårt mattilbud ga deg en flott opplevelse. Vi håper at denne opplevelsen ga mersmak, og at vi ser deg snart igjen. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en super dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 18.feb.2019 på Hotels
Alt annet enn det ekstra beløpet man måtte betale dersom man var under 25 var oppholdet ganske bra
Kommentar fra Hotelladministrasjon
21.feb.2019, av Eivind - Bookingkonsulent, Hotelladministrasjon
Kjære Liva, Tusen takk for din rangering og tilbakemelding. Det er fantastisk å se at du har hatt et supert opphold hos oss. Vi beklager at den ekstra autorisasjonen som ble gjennomført var uventet. Her skal vi aboslutt gå gjennom våre rutiner. Hvis du ønsker noe mer informasjon angående dette er det bare til å ta kontakt. Vi håper å se deg igjen ved en annen anledning. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en super dag videre.
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 16.feb.2019 på Hotels
Fantastisk frokost, gode senger, lekre, sterke farge på interiøret. Uvant, men flott. Litt støy fra klimaanlegget.
Kommentar fra Hotelladministrasjon
20.feb.2019, av Eivind - Bookingkonsulent, Hotelladministrasjon
Kjære Torild Marie, Tusen takk for din tilbakemelding og rangering av vårt hotell. Det er hyggelig å se at du har hatt et fint opphold hos oss, der frokosten vår ga deg en god start på dagen. Vi beklager at du opplevde støy fra vårt ventilasjonsanlegg, vi skal absolutt undersøke saken videre her. Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en super dag videre.
5 av 5
av en verifisert gjest

Kommer gjerne tilbake

Innsendt 07.feb.2019 på Hotels
Hadde et to dagers opphold på hotellet, og kommer gjerne tilbake. Flott og serviceinnstilt betjening både i resepsjon og frokostsal.Nydelig frokost med et flott utvalg. Litt støy fra lufteannlegget.
Kommentar fra Hotelladministrasjon
09.feb.2019, av Eivind - Bookingkonsulent, Hotelladministrasjon
Kjære Linda, Tusen takk for din supre tilbakemelding og rangering av vårt hotell. Det er fantastisk å se at du har hatt et strålende opphold hos oss, der servicen fra våre medarbeidere stod frem som ekstra positiv. Vi beklager at du opplevde støy fra vårt luftanlegg, vi skal absolutt undersøke saken videre her. Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning, du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake. Ha en flott dag videre.