Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


South Bank

Spaser langs dette område ved Themsen som er fylt med berømte landemerker, som London Eye, Shakespeare’s Globe og London Dungeon.

South Bank er et livlig, ca. 5 kvadratkilometer stort område fylt med kunstneriske, kulturelle og underholdningsmessige landemerker ved Themsen. I det travle, bilfrie området finner du blant annet London Eye, Shakespeare’s Globe og London Aquarium. Den levende musikken, gatekunstnerne og selgerne bidrar til å gjøre området ekstra stemningsfullt. Reisende og lokale innbyggere drar hit for å lære mer om London eller for å slappe av ved elvens bredd og skue over til berømte attraksjoner.

Bruk ettermiddagen på å spasere langs elvebredden. Du kan dessuten få med deg en teaterforestilling på Shakespeare’s Globe i øst. Teateret er en etterligning av det originale teateret fra Elizabeth 1 sin tid.

I London Eye kan du nyte en uhindret utsikt over den utstrakte byen. Det enorme pariserhjulet er et av Londons mest berømte landemerker. Det er 135 meter på sitt høyeste og er en av verdens høyeste monumenter av denne typen.

Ta med barna til Sea Life London Aquarium for å ta på piggrokker og se haier. Deretter kan du se de blodige etterligningene av torturutstyr fra middelalderen i London Dungeon. Museet bruker en blanding av skuespillere og spesialeffekter for å underholde barn og voksne.

Besøk British Film Institute for å bli bedre kjent med Storbritannias filmhistorie. Her kan du se en klassisk film i et komfortabelt fløyelssete med en brosjyre i hendene som forklarer historien tilknyttet filmen.

Området utviklet seg i 1950-årene og mye senere enn elvens nordlige bredd. Du kan nyte utsikten over elven og mot attraksjoner på den nordlige siden, som Houses of Parliament og St. Paul’s Cathedral.

Spis på en av de mange restaurantene og barene langs elvebredden. Du kan nyte den romantiske utsikten fra en eksklusiv bar om kvelden.

South Bank ligger ved Themsen og i London sentrum. Du kan ta undergrunnsbanen til Waterloo Station, som er et stort transportsentrum. Det går også busser til South Bank fra mange steder i byen.

Du kan utforske området gratis. Mange av attraksjonene opererer med egne adgangsgebyrer og har varierende åpningstider.


Guide til South Bank


De beste hotelltilbudene i South Bank

Se alle de 4 205 hotellene i South Bank
1,223 kr
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4.5 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

Park Plaza County Hall London

Park Plaza County Hall London

1 Addington Street, London
4.5 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger i Lambeth og få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger The Vaults og Jubilee Gardens kun 5 minutter unna.

Mondrian London

Mondrian London

20 Upper Ground, London
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Lambeth og 10 minutters gange unna Det kongelige nasjonalteatret, Tate Modern og Southbank Centre. Dessuten ligger Coca-Cola London Eye og St. Paul's Cathedral kun 15 minutter unna.

London Marriott Hotel County Hall

London Marriott Hotel County Hall

London County Hall, London
5.0 av 5.0

Dette storslåtte og historiske hotellet ligger sentralt i London, rett ved South Bank. Coco-Cola London Eye ligger tre minutters gange unna, og Big Ben ligger rett over en bro i nærheten.

Hilton London Tower Bridge

Hilton London Tower Bridge

5 More London Place, Tooley Street, London
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna HMS Belfast og London rådhus. Dessuten ligger London Bridge og Borough Market kun 10 minutter unna.

The LaLit London

The LaLit London

181 Tooley Street, London
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Bermondsey og 10 minutters gange unna London rådhus, HMS Belfast og Tower Bridge. Dessuten ligger London Bridge og Tower of London kun 15 minutter unna.

Berkeley Residential - Sandringham House

Berkeley Residential - Sandringham House

Sandringham House, Earl's Way, London
4.5 av 5.0

Denne leiligheten i London (Bermondsey) ligger nær London rådhus, Tower of London og London Bridge. I nærheten finner du dessuten HMS Belfast og Tower Bridge.

1BR Romslig Penthouse Duplex, Ikoniske Visninger, Minutter til Tower Bridge

1BR Romslig Penthouse Duplex, Ikoniske Visninger, Minutter til Tower Bridge

Queen Elizabeth Street, London
0.0 av 5.0

Denne leiligheten i London (Bermondsey) har et historisk preg og ligger nær Tower Bridge, Tower of London og London rådhus. I nærheten finner du også HMS Belfast og London Bridge.

De beste tilbudene på fly + hotell