South Bank

Spaser langs dette område ved Themsen som er fylt med berømte landemerker, som London Eye, Shakespeare’s Globe og London Dungeon.

South Bank er et livlig, ca. 5 kvadratkilometer stort område fylt med kunstneriske, kulturelle og underholdningsmessige landemerker ved Themsen. I det travle, bilfrie området finner du blant annet London Eye, Shakespeare’s Globe og London Aquarium. Den levende musikken, gatekunstnerne og selgerne bidrar til å gjøre området ekstra stemningsfullt. Reisende og lokale innbyggere drar hit for å lære mer om London eller for å slappe av ved elvens bredd og skue over til berømte attraksjoner.

Bruk ettermiddagen på å spasere langs elvebredden. Du kan dessuten få med deg en teaterforestilling på Shakespeare’s Globe i øst. Teateret er en etterligning av det originale teateret fra Elizabeth 1 sin tid.

I London Eye kan du nyte en uhindret utsikt over den utstrakte byen. Det enorme pariserhjulet er et av Londons mest berømte landemerker. Det er 135 meter på sitt høyeste og er en av verdens høyeste monumenter av denne typen.

Ta med barna til Sea Life London Aquarium for å ta på piggrokker og se haier. Deretter kan du se de blodige etterligningene av torturutstyr fra middelalderen i London Dungeon. Museet bruker en blanding av skuespillere og spesialeffekter for å underholde barn og voksne.

Besøk British Film Institute for å bli bedre kjent med Storbritannias filmhistorie. Her kan du se en klassisk film i et komfortabelt fløyelssete med en brosjyre i hendene som forklarer historien tilknyttet filmen.

Området utviklet seg i 1950-årene og mye senere enn elvens nordlige bredd. Du kan nyte utsikten over elven og mot attraksjoner på den nordlige siden, som Houses of Parliament og St. Paul’s Cathedral.

Spis på en av de mange restaurantene og barene langs elvebredden. Du kan nyte den romantiske utsikten fra en eksklusiv bar om kvelden.

South Bank ligger ved Themsen og i London sentrum. Du kan ta undergrunnsbanen til Waterloo Station, som er et stort transportsentrum. Det går også busser til South Bank fra mange steder i byen.

Du kan utforske området gratis. Mange av attraksjonene opererer med egne adgangsgebyrer og har varierende åpningstider.


Guide til utforskning av South Bank


De beste hotelltilbudene

Se alle hoteller i South Bank
1.0 av 5.0
1.5 av 5.0
2.0 av 5.0
2.5 av 5.0
3.0 av 5.0
3.5 av 5.0
4.0 av 5.0
4.5 av 5.0
5.0 av 5.0
De mest populære pakketilbudene som er funnet av våre reisende
De mest populære pakketilbudene som er funnet av reisende fra [originCity]

De beste tilbudene på fly + hotell

Se alle pakkereiser til South Bank

De beste tilbudene på fly


Bestill ferie til South Bank