Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Italia grunnet COVID-19.

Reiser til Sorrento-kysten 2021

Planlegg ferien din i Sorrento-kysten med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sorrento-kysten. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Sorrento-kysten

Hotel Zi Teresa
Hotel Zi Teresa
4 out of 5
Vico III Rota 3, Sorrento, NA
Hent priser
4/5Very Good! (167 anmeldelser)
Hotel Zi Teresa in Sorrento - A positive experienc

"Had ordered 3 nights. Party of 4. A nice hotel with excellent location. Nice and quiet rooms with balcony and view of Vesuv and Capri. Very clean and excellent service. Staff exceptionally polite, seviceminded and helpful. Covenient parking in private garage. Breakfast adequate and good. Could have ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. mai 2010

Hotel Zi Teresa
Continental
Continental
4 out of 5
Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
Hent priser
4.6/5Wonderful! (742 anmeldelser)
Topp hotell i romantiske omgivelser

"Flott hotell med god mat, nydelig beliggenhet og hyggelig personale. Vi følte oss som kongelige med den gode oppvartningen vi fikk. Kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2018

Continental
Maria Grazia
Maria Grazia
Corso Italia 124, Piano di Sorrento, NA
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Bom

"Adorei a estadia, eles sao super receptivos e sao uns amores. Nos receberam de braços abertos. O unico ponto ruim foi o café da manha que achei meio fraco, poderia ter sido melhor."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2017

Maria Grazia
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Sorrento-kysten

Ferie i Sorrento

Sorrento er en vakker italiensk by ved havet. Den er kjent for sine gamle, romerske bygninger, sitt vakre landskap og sin rolige stemning. Reis til Sorrento på ferie, en by som ligger plassert høyt på klippene over Napolibukten. Det er en flott by for en weekendtur, som byr på en utrolig utsikt. For århundrer siden strømmet romerske keisere, italienske adelsmenn og kunstnere til provinsen, som er kjent for sin inspirerende skjønnhet. I dag tiltrekker brosteinsgatene, de overdådige villaene, fiskernes havner, det behagelige middelhavsklimaet og sitronlundene reisende fra hele verden.

Fly til Napoli, som er mindre enn én time fra Sorrento. Deretter har du en naturskjønn reise med bil eller tog langs den berglendte kystlinjen foran deg, som siste etappe av turen. Sorrentos største severdigheter ligger alle innen gangavstand fra det sentrale torget, Piazza Tasso. For å komme deg rundt enda raskere, kan du hoppe på en av sightseeingbussene.

Bak plassen ligger Deep Valley of the Mills, som byr på et spektakulært syn: En gammel ruin som delvis er overgrodde av bregner. Besøk Chiesa di San Francesco eller andre romerske og middelalderske kirker, og beundre freskene i Sedile Dominova, som var et samlingspunkt for adelsmenn. Kjøp suvenirer i de smale gatene og se på håndverksarbeid av tre, ull og skinn, som har blitt laget i byen i hundrevis med år.

På en solrik dag kan du slappe av med en cappuccino på en terrasse med de lokale innbyggerne. Se på livet og finn deretter et fint sted for en forfriskende dukkert. På tuppen av halvøya kan bade i et skimrende naturlig basseng kalt Bat Queen Giovanna. Nærmere Sorrento kan du sole deg og bade i byens to havner: Marina Grande og Marina Piccola.

Denne delen av Amalfi-kysten består stort sett av kalkstein, men nærliggende Marina di Puolo har en fin sandstrand. Legg merke til oliven- og sitronlundene langs veien til dette fiskeværet. For å smake på forskjellige godbiter som benytter seg av sitronen og se hvordan likøren limoncello lages, kan du besøke frukthagene i Giardina di Cataldo.

Ved solnedgang kan du ta turen til parken Villa Comunale, for å se himmelen endre farger over krateret til den aktive vulkan Vesuv på avstand.