Rangeringer basert på 434 bekreftede anmeldelser

4,6 av 5
80% anbefaler dette
4,6 Renhet på rommet
4,4 Service og personale
4,6 Romkomfort
4,6 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
5 av 5
av en verifisert gjest

God service

Innsendt 07.jan.2019 på Hotels
God service, fine rom
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 25.sep.2018 på Hotels
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 19.sep.2018 på Hotels
Flott opphold på et veldig fint hotel. Eneste var at vi følte det var litt dårlig hjelp å få i resepsjonen. Fikk følelsen av at det ikke var ønsket å be om hjelp eller spørre om noe. De som vi spurte var mutte og ikke like serviceminded som vi hadde forventet.
4 av 5
av en verifisert gjest

Recommended.

Innsendt 07.aug.2018 på Hotels
Had a good stay here. Hotel room had nice size, isolated when it comes to noice. Location with public transport close by. All in all recommended.
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 21.jun.2018 på Hotels
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 06.mar.2018
Hotellet var et deilig sted å bo mens vi var på weekendtur i Amsterdam. Vi leide sykler på hotellet og den 15-20 minutter lange turen inn til central station var en glede. Rommet var rent, hyggelig og med gode senger. Personalet var veldig hyggelige og behjelpelige!
4 av 5
av en verifisert gjest fra Eiksmarka / Ålesund

Flott base i Amsterdam !

Innsendt 25.nov.2017
XO Hotels Couture er en flott base når du skal besøke Amsterdam. Trikk 2 har stoppested rett ved hotellet og tar deg greit til sentrum (Retning Central Station) Hotellet selger flerdagskort som du kan bruke på trikk, buss og bane. Frokosten er vel verdt pengene ! Stor buffet med alt du kan ønske deg av brød, pålegg, varm og kald drikke, eggerøre og rikelig med bacon, pølser, kaker, frukt +++ :-) Faren min og jeg var gjester på XO Hotels Couture i fire dager. Vi ble tatt godt imot ved ankomst og tatt godt vare på gjennom hele oppholdet. Rommet passet oss godt og hadde det vi trengte. Hotellet har selvfølgelig heis men hvis du vil ha en liten morgentrim kan du jo gå ned trappene fra 10.etasje til resepsjonen. Anbefales ! Amsterdam er en fantastisk by som har masse å by på av kultur, historie og opplevelser. Hvis jeg skal trekke frem 1 ting du MÅ få med deg når du er i Amsterdam må det bli kanaltur (Canal Cruise) Her er flere aktører men vi brukte LOVERS CANAL CRUISE og hadde en fantastisk tur med en meget dyktig kaptein ! Alt i alt var dette en flott tur for faren min og jeg og jeg anbefaler XO Hotels Couture på det sterkeste! Amsterdam er vel verdt et besøk ! Vennlig hilsen Jarl Idar (far) og Øyvind (sønn) Haugen
5 av 5
av en verifisert gjest fra Birmingham

Innsendt 26.jun.2019
Friendly staff and beautiful clean room. Tram right outside that takes 15 mins to get into amsterdam.
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 24.jun.2019
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 23.jun.2019
Das Frühstück war sehr vielfältig und sehr gut. Die Lage sehr gut, Tram direkt vor dem Hotel.