Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Bilde tatt av Leith Xu

B&B i Skivarp

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Andre typer overnattingssteder i Skivarp

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund

4 out of 5
Mossbystrand Abbekaas, Skaane County, Skivarp
Prisen er 1 577 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4.6/5Wonderful! (392 anmeldelser)
Spaopplevelse

"Fantastisk sted der vi fant roen i det flotte spalokalet og spiste nydelig mat i restauranten. Hotellet ligger et stenkast fra Hörte Brygga der jeg anbefaler å spise lunsj."…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Hotell Mossbylund
Skivarps Gästgivargård

Skivarps Gästgivargård

2.5 out of 5
Landsvägen 32, Skivarp
Prisen er 1 034 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4/5Very Good! (256 anmeldelser)
For en middag!

"Ved en tilfeldighet kom vi over dette overnattingsstedet på tur til Bornholm. For et fantastisk sted. Her fikk vi en middag som kunne vært en Michelin restaurant verdig. Hotellrommet var også veldig hyggelig. Pent og personlig. Og veldig rent. Dette kan virkelig anbefales enten du skall være noen ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

Skivarps Gästgivargård
Sydkustens at Pillehill

Sydkustens at Pillehill

3.5 out of 5
Östra Vemmenhög 1126, Skivarp
Prisen er 1 554 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
4.8/5Exceptional! (34 anmeldelser)
Lugnt vackert och härligt

"Jättehärlig personal, ägare och snäll hund! Perfekt att kunna låna cyklar. God mat, kanonfrukost och väldigt idylliskt lugnt ställe. Vi bodde med delat badrum, något jag brukar ha svårt för, men var rent och gick hur bra som helst."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2020

Sydkustens at Pillehill
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter et bed & breakfast i Skivarp?
Hvis du ser etter et overnattingssted med kun en håndfull rom og personlig service, kan det tenkes at du burde gå for en Bed and breakfast til din reise til Skivarp. Hvis du har lyst til å ta deg en svømmetur mens du er i Skivarp, bør du sjekke ut Mossbystrand.
Har du mer lyst til å bo på et bed & breakfast fremfor på et hotellrom?
Et B&B er et særegent overnattingssted som byr på personlig service, muligheter til å snakke med de andre gjestene og deilige frokoster.
Hvilke B&B-er er best i Skivarp?
Her ser du noen av B&B-ene i nærområdet: Stora Herrestad Bed&Breakfast: 3,5 stjerner og 10 rom. Ligger 21,3 km fra hjertet av Skivarp. Stedet kan blant annet friste med privat hage og takterrasse. Systrar & Bönor Bed & Breakfast: 3 stjerner og 9 rom. Ligger 25,4 km fra sentrumskjernen. Stedet kan blant annet friste med bar og kafé. Tryde 1303 Bed & Breakfast: 2,5 stjerner og 9 rom. Ligger 28,5 km fra hjertet av Skivarp. Stedet kan blant annet friste med frokostbuffé (inkludert) og restaurant. Minnesberg Bed & Breakfast: 3 stjerner og 4 rom. Ligger 22 km fra hjertet av byen. Stedet kan blant annet friste med frokostbuffé (inkludert) og badstue. Landet Bed and Breakfast: 2,5 stjerner og 8 rom. Ligger 26,7 km fra selve kjernen av Skivarp. Stedet kan blant annet friste med frokostbuffé (inkludert) og restaurant.
Når er det best å bo på B&B i Skivarp?
Hvis du drømmer om en ferie til Skivarp, bør du ta hensyn til både temperatur og regn. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den årlige nedbørsmengden for Skivarp er i snitt 692 mm.
Hva kan man gjøre i Skivarp?
Hvis du har lyst til å få med deg noen av severdighetene i Skivarp, kan du for eksempel sjekke ut Mossbystrand. Svaneholm slott og Tegelberga Golf and Country Club er to andre severdigheter som ligger i området.
Hvordan kommer jeg meg til og rundt i Skivarp?
Med disse transportalternativene er det enkelt å planlegge reisen i og rundt Skivarp. Fly til Malmö (MMX-Sturup), som ligger 18,2 km unna. Hvis du vil se mer av området, kan det lønne seg å leie bil.