Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Seminyak Square

Du kan tilbringe en dag i dette eksklusive kjøpesenteret som byr på luksuriøse butikker, engelske bøker og designerklær i det som er en av Balis mest elegante feriebyer.

Seminyak Square er et lite men moderne og elegant kjøpesenter hvor du kan bruke en dag på å skjemme deg selv bort. De mange eksklusive restaurantene og barene inne i kjøpesenteret er populære blant gjestene i villaene og på hotellene i nærheten. I butikkene finner du alt fra internasjonal mote og dyre smykker til små indonesiske suvenirer og dekorasjoner.

Kjøpesenteret er designet med tanke på markedet for mer luksuriøse varer og er kun to etasjer høyt. Her kan du kjøpe badetøy, vakre selskapskjoler og dresser, Buddha-statuer, vevde saronger, håndlagde skinnprodukter, balinesiske møbler og engelske bøker. Når du spaserer gjennom senteret vil du garantert kjenne igjen mange av de luksuriøse, internasjonale merkene.

Du kan ta deg et glass vin og nyte en bedre middag eller slappe av på en benk eller ved et bord i den behagelige "hagen" med klimaanlegg. Trådløs internettilgang er dessuten tilgjengelig, slik at du kan sende e-poster hjem eller publisere feriebildene dine på Internett.

Etter en dag med shopping i senteret kan du skjemme deg selv bort med en luksuriøs spaopplevelse. Seminyak, som er kjent som Balis spahovedstad, tilbyr mange ulike behandlinger. Mot slutten av ettermiddagen kan du sette igjen handleposene på hotellet og dra til Seminyak Beach for å få med deg solnedgangen. Det er mindre folk her enn på den nærliggende Kuta Beach, og det er det perfekte sted for å slappe av og nyte den varme solen og brisen fra havet.

Seminyak Square ligger midt i hjertet av Seminyak by i den sørlige delen av Bali. Seminyak er en eksklusiv ferieby som ligger like nord for Legian, og som har luksuriøse hoteller og eksklusive restauranter og barer. Du kan parkere gratis ved kjøpesenteret. Den raskeste måten å komme seg til Seminyak fra Kuta, er ved å ta Jalan Sunset Road. Senteret ligger mindre enn 30 minutter med bil fra Denpasar internasjonale flyplass.

Butikkene i Seminyak Square har ulike åpningstider, men selve kjøpesenteret er åpent fra formiddagen til sent på kvelden. Rett utenfor senteret finner du dessuten en basar ved veien hvor det selges klær og tilbehør. I nærheten av kjøpesenteret tilbys sending av pakker til utlandet, slik at du kan sende det du ikke får plass til i kofferten i posten.


Guide til Seminyak plass


De beste hotelltilbudene i Seminyak plass

Vis alle de 8 896 overnattingsstedene i Seminyak plass
The Legian, Bali 3 638 kr
The Legian, Bali

The Legian, Bali

Jalan Kayu Aya, Seminyak Beach, Seminyak, Bali
   
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Seminyak og få skritt fra Eat-gaten og Petitenget-stranden. Dessuten ligger Seminyak plass og Petitenget tempel kun 5 minutter unna.

  Potato Head Studios at Desa Potato Head
  Potato Head Studios at Desa Potato Head

  Potato Head Studios at Desa Potato Head

  Jl. Petitenget, Seminyak, Bali
    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg ved stranden i Seminyak og 15 minutters gange unna Seminyak-stranden, Eat-gaten og Petitenget-stranden. Dessuten ligger Seminyak plass og Batu Belig-stranden kun 2 kilometer unna.

   Mutiara Bali Boutique Resort Villas & Spa 451 kr
   Mutiara Bali Boutique Resort Villas & Spa

   Mutiara Bali Boutique Resort Villas & Spa

   Jalan Braban No. 77, Seminyak, Bali
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet med et spa ligger i Laksmana og 10 minutters gange unna Eat-gaten og Seminyak plass. Dessuten ligger Seminyak-stranden og Petitenget-stranden kun 2 kilometer unna.

    Koenokoeni Villa 1 776 kr
    Koenokoeni Villa

    Koenokoeni Villa

    Jalan Pura Telaga Waja, Seminyak, Bali
      
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Dette resort-hotellet i luksuriøs stil ligger i et shoppingområde og 10 minutters gange unna Masceti-tempelet, Seminyak-stranden og Eat-gaten. Dessuten ligger Seminyak plass og Petitenget-stranden kun 15 minutter unna.

     The Oberoi Beach Resort, Bali 5 750 kr
     The Oberoi Beach Resort, Bali

     The Oberoi Beach Resort, Bali

     Seminyak Beach, Jalan Kayu Aya, Denpasar, Seminyak, Bali
       
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Seminyak og få skritt fra Seminyak-stranden, Eat-gaten og Petitenget-stranden. Dessuten ligger Seminyak plass og Double Six strand kun 3 kilometer unna.

      Amadea Resort & Villas 687 kr
      Amadea Resort & Villas

      Amadea Resort & Villas

      Jl. Kayu Aya 55, Seminyak, Bali
        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Seminyak og 5 minutters gange unna Eat-gaten og Seminyak plass. Dessuten ligger Seminyak-stranden og Petitenget-stranden kun 15 minutter unna.

       Maca Villas & Spa 3 399 kr
       Maca Villas & Spa

       Maca Villas & Spa

       Jalan Lebak Sari No. 7, Petitenget, Seminyak, Bali
         
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Seminyak og 2 kilometer unna Masceti-tempelet, Seminyak-stranden og Eat-gaten. Dessuten ligger Seminyak plass og Petitenget-stranden kun 2 kilometer unna.

        Akara Villas 1 557 kr
        Akara Villas

        Akara Villas

        Jl. Petitenget Gg. Cempaka, Kerobokan, Seminyak, Bali
          
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Denne villaen ligger i nærheten av stranden og 10 minutters gange unna Masceti-tempelet, Eat-gaten og Seminyak-stranden. Dessuten ligger Seminyak plass og Petitenget-stranden kun 15 minutter unna.