Hellas kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Erica Previtali på trover

Hoteller i Samos

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Samos

Klima Paradise
3 out of 5
Klima Beach, Paleokastro, Samos, North Aegean
Prisen er 641 kr per natt
8.01 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (7 anmeldelser)
A good stay

"Warm welcome and friendly staff... Great breakfast with delicious croissants... Clean rooms with seaview... Klima beach is beautiful, small and quiet."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Klima Paradise
Fito Aqua Bleu Resort
3 out of 5
Pythagorio, Samos, Samos Island
Prisen er 1 083 kr per natt
8.48 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (15 anmeldelser)

"Zeer net resort met prima zwembad en strand om de hoek, fantastisch lekker ontbijt buffet, leuke appartementen."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Fito Aqua Bleu Resort
Samos Sun Hotel
3 out of 5
Pythagoriou - Choras Street, Samos, Samos Island
Hent priser
8.33 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (16 anmeldelser)
Samos Sun

"I guess I expected a little better. I stayed at 4 Islands in Greece, this was the most expensive and it was just average. The ac took forever to cool off, the bed was very hard, the sheets were too worn and the pillow was non existent."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2017

Samos Sun Hotel
Hotel Cattleya
4 out of 5
Kokkari, Samos, Samos Island
Prisen er 1 549 kr per natt
7.87 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (48 anmeldelser)
Veldig bra

"Veldig fint hotell, og svært god frokost. Ypperlig beliggenhet, er som beskrevet i anmeldelsene. Veldig hyggelige de som jobber der, ligger nært en veldig fin strand. Veldig bra renhold. Passer veldig bra for par. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2018

Hotel Cattleya
Kerveli Village Hotel
3 out of 5
Kerveli, Charavgi, Samos, Samos Island
Hent priser
5.82 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (27 anmeldelser)

"Vista magnifica quiete relax assoluto Da ritornare"…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2018

Kerveli Village Hotel
Doryssa Seaside Resort
5 out of 5
Pythagoreiou-Choras, Samos, Samos Island
Hent priser
7.87 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (65 anmeldelser)

"Nos gustó su ubicación, la piscina y la playa. El bufet del desayuno estaba muy bien. Lo que no nos gustó fueron las habitaciones, algo pequeñas y que tenían moqueta; lo que es antihigiénico y más en un lugar de calor y playa."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2019

Doryssa Seaside Resort
Palm Beach Hotel
2 out of 5
kokkari samos, Samos
Hent priser
7.85 km fra sentrum
Palm Beach Hotel
Glicorisa Beach
2 out of 5
Pythagorio, Samos, Samos Island
Hent priser
6.84 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (11 anmeldelser)

"Fantastic beach. Bathrooms a bit small. Great view from balcony."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

Glicorisa Beach
Proteas Blu Resort (Adults Only)
5 out of 5
Pythagoreiou, Samos, Samos Island
Prisen er 962 kr per natt
6.89 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (36 anmeldelser)
Great resort.

"Great adults only resort in beautiful Samos."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Proteas Blu Resort (Adults Only)
Aphrodite Hotel & Suites
3 out of 5
Kampos Marathokampos, Votsalakia, Samos, Samos Island
Prisen er 444 kr per natt
26.13 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (32 anmeldelser)
Dårlig wi-fi og rengjøring

"Hotellet var enkelt og greit. Vi ble imidlertid skuffet over å måtte tilbringe første natten på et nabohotell da det bodde noen på det rommet vi skulle ha. Senere så vi at dette skjedde med flere, så det var tydeligvis en rutine. Ekstremt dårlig wi-fi, helt umulig å komme inn på hotellets nett. Sløv ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2017

Aphrodite Hotel & Suites
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Samos
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Samos

Hotell Samos: Samos ligger vakkert til i Egeerhavet, kun et par kilometer fra kysten av Tyrkia. Det er mange vakre hoteller på Samos, og om du ønsker en ferie med sol, bad og opplevelser har du kommet rett. Du kan finne billig overnatting på Samos, og vil garantert finne alt du ønsker deg og mer til.

Overnatting på Samos - en stormakt i antikken

Med sine 33.000 innbyggere er Samos blant de større greske øyene. I antikken var øya en mektig bystat, og sentrum for jonisk kultur. Selveste Pythagoras, en av matematikkens rockestjerner, ble født her. Det gjorde også filosofen Epikur, og det finnes selvsagt museer til deres ære du kan besøke mens du bor på hotell på Samos.

Fly til Samos

Ved hovedstaden Vathi ligger flyplassen på Samos hvor alle charterfly og rutefly ankommer. Det er kort vei fra flyplassen til de mest populære turiststedene, og ett av disse er den tidligere hovedstaden og vakre havnebyen Tigani. Øya Samos var frem til 1912 et eget fyrstedømme, men ble innlemmet i Hellas for litt over hundre år siden. Legendene sier at også gudinnen Hera, kona til Zevs, ble født her, og det er derfor bygd et eget Heratempel som man kan besøke ruinene av.

Severdigheter på UNESCOs verdensarvliste

Heraion er en helligdom som alle turister som besøker Samos bør besøke. Den er sammen med Euro-palinos tunnel en oppvisning i antikk ingeniørkunst, og vil ta pusten fra deg. Øya har også to store fjell, Ampelos og Kerkis, som kan beskues og til og med klatres om du skulle ønske det. Her finnes også spesielle dyrearter som gullsjakal, villsvin og til og med flamingo! Med andre ord: Her er noe for alle aldre.

Leiebil på Samos – et godt valg

Geografisk sett er ikke øya så stor, og måler 43 km i lengden og 13 km i bredden. Hvorfor ikke utforske øya på egen hånd ved å leie bil på Samos? Her kan du føle friheten og vinden blafre i håret mens du opplever øya i ditt eget tempo. Mens du kjører vil du se de mange vingårdene som ligger på rad og rekke her, i tillegg til øyas spektakulære natur med fjell og daler. De vakre strendene ligger som perler på en snor, og om du ønsker kan du ta ferge over til kysten av Tyrkia.

Det typiske Middelhavet

Har du blitt bitt av middelhavsbasillen? Da er Samos det perfekte valget for deg! Med sitt tempererte middelhavsklima er øya en oase for de som ønsker å ha det varmt, men ikke for varmt, hele året rundt. Samos har milde vintre og behagelig varme somre, og ellers i året er det få regnværsdager med mørke skyer. Maten er i særklasse, og representerer alt det gode ved typisk middelhavsmat: Den er fersk, sunn og fargerik. Lar du deg friste?

Samos er ingen partyøy

Hvis du er på jakt etter ro og fred, en deilig avslappende ferie alene, sammen med din kjære eller din familie, vil Samos være et godt valg. Samos er stort sett rolig, og har få såkalte partyturister. Hva venter du på? Bestill din tur på Expedia nå og sikre deg en plass i solen når det passer deg. God reise til Samos!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Samos?
Hotel Cattleya er høyt rangert av Expedia-reisende. Et B&B-hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Proteas Blu Resort (Adults Only) og Arion Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Samos hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Samos.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Samos?
Basert på anmeldelser er Doryssa Seaside Resort et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Samos?
Emily er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med gratis frokost og barnepass. Noen andre alternativer for reiser med barn er Aphrodite Hotel & Suites og Scorpios Hotel & Suites. Egeerhavet nasjonale historiske museum er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Samos?
Doryssa Seaside Resort er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med tøfler og private balkonger. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Maria Studios.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Samos?
Samaina Inn er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med 2 strandbarer samt 2 utendørsbassenger – og er en favoritt blant Expedia-reisende.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Samos?
Hotel Aria er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en bar/lounge og tekjøkken på rommet.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Samos?
Hotel Cattleya er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Scorpios Hotel & Suites og Hotel Cattleya. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Balos-stranden eller Gagou-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Samos?
Proteas Blu Resort (Adults Only) har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med privat strand og 3 restauranter. Et annet eksklusivt alternativ for turen din er Doryssa Seaside Resort.

Nylige anmeldelser i Samos

Flere reisealternativer