Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Sagrada Família

Gaudís basilika i sentrum av Barcelona er en arkitektonisk perle, og de åtte tårnspirene byr på praktfull utsikt over byen.

Sagrada Família er det mest kjente landemerket i Barcelona. Den enorme basilikaen ble tegnet av arkitekten Antoni Gaudí. De åtte karakteristiske tårnene er synlige så å si overalt i byen. Hver dag kommer tusenvis av turister hit for å beundre arkitekturen og nyte utsikten over byen fra toppen av tårnene.

På grunn av den ambisiøse designen er basilikaen fortsatt under oppføring, og den forventes ikke ferdigstilt før tidligst mot slutten av 2020-årene. Prosjektet ble påbegynt i 1882, og Gaudí tok over i 1883. Gaudí viet de siste årene av sitt liv til byggingen, men døde før arbeidet var fullført. I dag er bygget oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Gaudís arkitektur kombinerer art nouveau og gotisk stil. Utvendig består kirken av tårn, spirer og detaljrike fasader. Mange sammenligner den med et intrikat sandslott. Inne er det fargerike søyler som forgreiner seg som trebaldakiner.

Ta deg god tid når du beveger deg gjennom skipet, slik at du kan ta inn de trelignende søylene, det naturlige lyset og detaljene i taket.

En audioguide, som varer i 1 time og 45 minutter, er en god investering. Lær om bygningens historie og få mer informasjon om Gaudí. Det finnes en egen audioguide for barn. Den er morsom og lett å følge og har en varighet på om lag 40 minutter.

Se en 20 minutter lang film om kirkens historie i det audiovisuelle rommet, eller ta turen ned i museet i kjelleren.

Still deg i kø foran heisen for å dra til toppen av tårnene. Barn under 6 år, gravide og personer med redusert mobilitet, har ikke adgang der. Det skyldes den bratte vindeltrappen som fører ned til utgangen.

Utenfor kirken er det to gavebutikker der det selges suvenirer relatert til Gaudís verker. Den daglige messen holdes på katalansk og spansk. Tidspunkter og språk for messene finner du på timeplanen. Kirken er åpen hver dag. Dra til kirken med buss eller metro.

Kjøper du billetter på forhånd, slipper du unna lange køer. Barn under 10 år slipper inn gratis.


Guide til Sagrada Familia


Kart

De beste hotelltilbudene i Sagrada Familia

Vis alle de 3 774 overnattingsstedene i Sagrada Familia
Seventy Barcelona 1 345 kr
Seventy Barcelona

Seventy Barcelona

Carrer de Còrsega 344, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet med et spa ligger i Barcelona og 10 minutters gange unna Passeig de Gracia, Casa Mila og Rambla de Catalunya. Dessuten ligger Casa Batllo og Sagrada Familia kun 2 kilometer unna. Diagonal stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Provença stasjon ligger 9 minutters gange unna.

  Hotel Sagrada Familia 446 kr
  Hotel Sagrada Familia

  Hotel Sagrada Familia

  Carrer de Corsega 541, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger i Eixample og 10 minutters gange unna Sagrada Familia og Hospital de Sant Pau. Dessuten ligger Casa Mila og Passeig de Gracia kun 2 kilometer unna. Sagrada Família stasjon ligger 6 minutters gange unna og Sant Pau Dos de Maig ligger 8 minutters gange unna.

   Ayre Hotel Rosellon 847 kr
   Ayre Hotel Rosellon

   Ayre Hotel Rosellon

   C/ Rosellón 390, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger i Eixample og 15 minutters gange unna Sagrada Familia og Hospital de Sant Pau. Dessuten ligger Casa Mila og Passeig de Gracia kun 2 kilometer unna. Sagrada Família stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Sant Pau Dos de Maig ligger 9 minutters gange unna.

    Sensation Sagrada Familia
    Sensation Sagrada Familia

    Sensation Sagrada Familia

    Carrer del Rossello 380, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Denne leiligheten ligger i Eixample og 15 minutters gange unna Sagrada Familia og Hospital de Sant Pau. Dessuten ligger Casa Mila og Passeig de Gracia kun 2 kilometer unna. Sagrada Família stasjon ligger bare 5 minutters gange unna og Verdaguer stasjon ligger 9 minutters gange unna.

     H10 Madison 1 187 kr
     H10 Madison

     H10 Madison

     C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
       
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Barri Gòtic og få skritt fra Katedralen i Barcelona og Palau de la Musica Catalana. Dessuten ligger La Rambla og Placa de Catalunya kun 10 minutter unna. Jaume I stasjon og Urquinaona stasjon ligger fem minutters gange unna.

      Hotel Barcelona 1882 963 kr
      Hotel Barcelona 1882

      Hotel Barcelona 1882

      Carrer de Còrsega 482, Barcelona
        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger i Gracia og 15 minutters gange unna Sagrada Familia og Hospital de Sant Pau. Dessuten ligger Casa Mila og Casa Batllo kun 2 kilometer unna. Verdaguer stasjon ligger 8 minutters gange unna og Joanic stasjon ligger 9 minutters gange unna.

       Hotel Colón Barcelona 1 268 kr
       Hotel Colón Barcelona

       Hotel Colón Barcelona

       Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet med et spa ligger i Barri Gòtic og få skritt fra Portal de l'Angel og Katedralen i Barcelona. Dessuten ligger Palau de la Musica Catalana og La Rambla kun 5 minutter unna. Jaume I stasjon ligger bare 3 minutters gange unna og Urquinaona stasjon ligger 6 minutters gange unna.

        H10 Cubik 1 141 kr
        H10 Cubik

        H10 Cubik

        Via Laietana, 69, Centre, Barcelona, Barcelona
          
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Barri Gòtic og 5 minutters gange unna Palau de la Musica Catalana, Placa de Catalunya og Passeig de Gracia. Dessuten ligger La Rambla og Katedralen i Barcelona kun 10 minutter unna. Urquinaona stasjon og Plaça de Catalunya stasjon ligger fem minutters gange unna.