Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Tur til Roslev

Planlegger du en reise til Roslev? Vår reiseguide for Roslev er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Roslev. Les videre for å skape din pefekte reise til Roslev.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Roslev så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Roslev og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Roslev for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Roslev venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Roslev for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Roslev, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Roslev. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Roslev kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Roslev enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Roslev. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Roslev, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Roslev ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Roslev og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Roslev. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Roslev

Vis alle de 745 overnattingsstedene i Roslev
Hotel Pinenhus 1 195 kr
Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Pinenhus

Hotel Pinenhus

Pinen 3, Glyngore, Roslev
   
  4,0 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Vi dro til Danmark denne gangen for å slappe av, og det gjorde vi. Hotellets beliggenhet er bra, i hvertfall om du ønsker å slappe av og gå på stranden. Hotellet ligger helt nede ved vannet, og det er stille og rolig, ikke mye støy fra veien. Dessverre var ikke renholdet helt 100%, dette gjelder ...

  Roslev Vandrerhjem
  Anmeldelse skrevet 21. des. 2018
  Mer informasjon
   
  Roslev Vandrerhjem

  Roslev Vandrerhjem

  Viumvej 8, Roslev
    
   4,3 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Enkelt og greit sted, perfekt for ett par overnattinger.

   8 Person Ferie Hjemme i Roslev
   8 Person Ferie Hjemme i Roslev

   8 Person Ferie Hjemme i Roslev

   VENØVEJ 23, Roslev, Midtjylland
     
    0.0 av 5.0 Stjerner

    Dette feriehjemmet ligger i Roslev og 20 kilometer unna Fur Bryghus (bryggeri), Jesperhus JungleZoo og Jesperhus blomsterpark. Hojriis Slot ligger 19,1 kilometer unna.

    Brænderiet Limfjorden Cabins
    Brænderiet Limfjorden Cabins

    Brænderiet Limfjorden Cabins

    Sundsørevej 4, Roslev, Jutland
      
     2.5 av 5.0 Stjerner

     Denne hytta ligger på stranden, 18,6 kilometer unna Ertebølle strand og 32 kilometer unna Fur Bryghus (bryggeri) og Hjarbæk Fjord golfklubb.

     4 Person Ferie Hjemme i Roslev
     4 Person Ferie Hjemme i Roslev

     4 Person Ferie Hjemme i Roslev

     VENØVEJ 11, Roslev, Midtjylland
       
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Dette feriehjemmet ligger i Roslev og 20 kilometer unna Fur Bryghus (bryggeri), Jesperhus JungleZoo og Jesperhus blomsterpark. Hojriis Slot ligger 19,4 kilometer unna.

      6 Person Ferie Hjemme i Roslev
      6 Person Ferie Hjemme i Roslev

      6 Person Ferie Hjemme i Roslev

      STRANDDALEN 71, Roslev, Midtjylland
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Dette feriehjemmet ligger i Roslev, 12,3 kilometer unna Fur Bryghus (bryggeri) og 32 kilometer unna Jesperhus JungleZoo og Jesperhus blomsterpark. Dessuten ligger Hojriis Slot og Ertebølle strand 40 kilometer unna.

       6 Person Ferie Hjemme i Roslev
       Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
       Mer informasjon
        
       6 Person Ferie Hjemme i Roslev

       6 Person Ferie Hjemme i Roslev

       ASTRUP VIG 19, Roslev, Midtjylland
         
        3,0 av 5
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Het is een wat ouder huisje de ligging is prachtig en vlak bij Skive.

        5 Stjerners Feriehus i Roslev
        5 Stjerners Feriehus i Roslev

        5 Stjerners Feriehus i Roslev

        ASTRUP VIG 91, Roslev, Midtjylland
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette feriehjemmet ligger i Roslev og 25 kilometer unna Kulturcenter Limfjord, Skive Trav og Spottrup Borg. Dessuten ligger Hojriis Slot og Ertebølle strand 40 kilometer unna.