Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Roma

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Roma

Finn de beste områdene og bydelene i Roma for aktivitetene du liker best. Les mer om Roma

Hoteller i Roma

Best Western Plus Hotel Spring House
4 out of 5
Via Mocenigo 7, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 863 kr per natt
2.32 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (990 anmeldelser)
A clean and comfortable hotel near the Vatican

"We booked this hotel because of its proximity to the Vatican. Only 15-20 minutes walk.The choice was very good. We checked in late in the evening and met a very friendly, helpful and accomodating young lady.We were so impressed at the cleanliness of the room. The sheets are replaced every day, always ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

Best Western Plus Hotel Spring House
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento
5 out of 5
Piazza Dei Cinquecento, 90, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 917 kr per natt
1.78 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (924 anmeldelser)
Fantastisk plassering og flott hotell

"Hotellet lever i all hovedsak opp til forventningene. Flott rom, trivelige og hjelpsomme ansatte og nærmest perfekt beliggenhet med tanke på å flytte seg raskt rundt i byen."…"

Anmeldelse skrevet 6. jun. 2018

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento
La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection
3 out of 5
Via del Corso 112, Spagna, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 692 kr per natt
0.18 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (68 anmeldelser)
Sentralt hotell

"Sentralt hotell i nærheten av Spansketrappen og på handlegaten. Nærhet og gåavstand til det meste, men metrostasjon kan benyttes (5 min å gå til stasjon). Hjelpsom personale, ok frokost. Stort og nydelig rom (hadde bestilt større enn standard og det anbefales). Litt lytt fra gaten, men det er ganske ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection
Domus Libera
Vicolo del Piombo 7, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 256 kr per natt
0.74 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (142 anmeldelser)

"El personal es muy amable, las habitaciones son bellas, cómodas, limpias, sin duda lo recomiendo."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Domus Libera
Relais Donna Lucrezia
Via Emilia 88, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 222 kr per natt
0.88 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (385 anmeldelser)
Loved it

"We had a fantastic stay! The personnel was very welcoming, cheerful and helpful from beginning to the end. The room was as nice as on the photos; spacious, clean and comfortable, with a king size bed and tasteful bathroom. Delicious homemade breakfast including eggs and bacon, cheese and ham (from ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020

Relais Donna Lucrezia
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection
4 out of 5
Via del Tritone 87-89, Roma, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 586 kr per natt
0.56 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (750 anmeldelser)
Kjempekoselig hotell med super kundeservice

"Lite og koselig hotell som ligger sentralt i Roma. Utrolig hyggelig personal, både i resepsjonen og i baren på takterrassen. Romslig rom med kjøleskap og safe, og et stort bad med både badekar og separat dusj. Veldig fornøyd med hotellet og vil gjerne bo der igjen om vi skal tilbake en gang."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection
Hotel Giolli Nazionale
3 out of 5
Via Nazionale 69, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 503 kr per natt
1.09 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (39 anmeldelser)

"Abbiamo avuto una piacevole accoglienza, una bella camera spaziosa, moderna e con belle rifiniture. Sono ben organizzati e sempre disonibili per cui il soggiorno è stato delizioso. Ancora grazie"…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2020

Hotel Giolli Nazionale
Starhotels Metropole
4 out of 5
Via Principe Amedeo 3, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 996 kr per natt
1.51 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (993 anmeldelser)
Nice hotel conveniently located near Roma Termini

"Nice and clean rooms. Room 501 was spacious and possible to adjoin with room 502 for a private 2 room unit separated with a tiny entrance area and private door for the 2 rooms."…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2018

Starhotels Metropole
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
4 out of 5
Via Garibaldi 27, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 246 kr per natt
1.88 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (976 anmeldelser)

"Flott hotell. Godt plassert i Roma for de som ønsker å se alt fra Colosseum til Vatikanet. Veldig service vennlig betjening. Bra frokost. Kjempefin hage. Rengjøring veldig god."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

VOI Donna Camilla Savelli Hotel
Demetra Hotel
4 out of 5
Via del Viminale n. 8, Roma, RM
Hent priser
1.4 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (484 anmeldelser)
God beliggenhet

"Meget god beliggenhet. Fikk først et rom der noen hadde røkt, og sa ifra om dette i resepsjonen. De ønsket å gi oss nytt rom, og de tilbydde seg å flytte koffertene våre mens vi var ute å gikk. Meget bra håndtert. God info om severdigheter og tips om diverse i byen når vi ankom hotellet. Litt kjedelig ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2018

Demetra Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Roma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Roma

Hotell i Roma: Roma er en av verdens storbyer, og selvfølgelig er det nok av hoteller å velge mellom når du besøker byen. Prisnivået er ganske normalt sammenlignet med Europas andre storbyer, men det finnes også billige hoteller her, spesielt hvis du bosetter deg i nærheten av Termini, som er byens sentralbanestasjon. Dette området har blitt pusset opp, og fremstår i dag som livlig og koselig. Hvis du vil bo sentralt og godt, er det området rundt Spansketrappen som er tingen. Her er det mange flotte og eksklusive hoteller, men prisnivået på disse er selvfølgelig et helt annet. Denne plassen, og gaten Via del Corso, er nok det beste stedet å bo for turister med god råd, så ta en hotellweekend på et av disse stedene.

Roma: litt om byen

Roma omtales ofte som den evige byen, og det er mye å se her. Ikke forvent å få med deg alt på en gang, men kos deg heller i byen – siden du helt sikkert vil komme tilbake på et senere tidspunkt. I 2500 år har mennesker valfartet til byen, og det er enkelt å forstå hvorfor. Midt blant byens sentrale hoteller finner du flotte bygninger, en rik historie, fantastiske museer, deilig mat og vin og shopping i verdensklassen. Det bor nesten fire millioner mennesker i byen, men selv om Roma er en av Europas storbyer, er den samtidig intim og koselig.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Roma

Det mangler ikke på ting å se mens du bor på et hotell i Roma, og det er selvsagt obligatorisk å besøke Colosseum. Av alle monumentene i Roma er det nok dette som interesserer både store og små mest. Colosseum ble innviet i år 80 etter Kristus og hadde en 100 dagers lang innvielsesseremoni som endte med 5000 slaktede dyr. Pantheon er en annen populær attraksjon og er en av de best bevarte bygningene fra antikkens Roma. Bygningen ser kanskje ikke så imponerende ut fra utsiden, men når du kommer inn og ser kuppelens mektige åpenbarelse, vil du nok raskt endre mening. Vatikanstaten ligger også i Roma, og her finner du attraksjoner som Peterskirken, Petersplassen, Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell.

Mat og restauranter

Det å spise er ikke bare et måltid i Italia, det er en sosial sammenkomst som ofte består av mer enn tre retter. Italia er kjent for sin pasta, og de klassiske pastarettene er Carbonara, som lages av vispet eggeplomme, kvernet svinekjøtt og mye parmesan og sort pepper, og all’Amatriciana, med sideflesk, løk og tomat. Prøv å komme deg litt bort fra turiststrøket for å finne de enklere restaurantene og trattoriane, hvor lokalbefolkningen går for å spise. En annen spesialitet i Roma er bruschetta, som er ristet brød med olivenolje, hvitløk og fersk tomat. Hvis du er glad i god vin, må du sørge for å smake noen av vinene fra Toscana, som er hovedleverandør av god vin i Roma.

Ting å gjøre for barnefamilier som bor på et hotell i Roma

Det er mye trafikk, fortauskanter og brostein i Roma, noe som ikke akkurat gjør byen godt egnet for de som har med seg barnevogn. Byen har imidlertid mye å by på for hele familien, og det er mange parker barna kan springe rundt i. Ta turen fra ditt hotell i sentrum til til Borgheseparken, som nok er den mest kjente parken i Roma. Parken ble anlagt på 1600-tallet og har en omkrets på seks kilometer. Et annet alternativ er en tur til dyrehagen, hvor det er 1200 dyr fordelt på 194 forskjellige arter. Inngangsprisen er lav, noe som gjør det til et rimelig alternativ for hele familien. Byen har også et eget museum for barn. Museo Explara ligger i gaten Via Flamina 80, som ikke er langt fra Piazza del Popolo. Her kan barna utforske og samhandle med utstillingene, samtidig som de lærer.

Shopping i Roma

Roma er en elegant by, og romerne er ikke mindre elegante. Mote er viktig i byen, noe som reflekteres av de mange klesbutikkene. Hvis du vil gjøre et godt kjøp mens du bor på et hotell i Roma, bør du satse på lærvarer, som sko og vesker. Mange kjøper også klær her, men ikke forvent deg å gjøre noen kupp, da prisene på moteklærne ikke er spesielt lave. De mest eksklusive handlegatene ligger rundt Spansketrappen. Her finner du den verdenskjente gaten Via Condotti, men ta også turen innom parallellgatene Via Borgognona og Via Frattina. Det er også mange markeder i byen, og bokelskere bør ta turen innom disse – men husk å prute!

Søk etter et hotell i Roma. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Roma ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Roma.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Roma. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Roma for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Roma. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Roma.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Roma?
Clementi Portrait er en favoritt blant Expedia-reisende. Et byhus ligger bare 4 minutters gange unna Via Cola di Rienzo og kan friste med blant annet gratis wi-fi og concierge-tjenester. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Rhea Silvia Luxury Navona og Casa Modelli også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Roma hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Roma.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Roma?
Basert på anmeldelser er Hotel Isola Sacra Rome Airport et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Piemonte og Hotel Scott House Rome.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Roma?
IQ Hotel Roma er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og vaskeritjenester. Andre alternativer for reiser med barn er Monti Palace Hotel og Best Western Plus Hotel Spring House. Attraksjoner som Cinecittà World og Zoomarine passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Roma?
Hotel Barocco er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en bar og gratis wi-fi. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection og 47 Boutique Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Roma?
Piazza di Spagna Prestige er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et byhus kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Hotel Capannelle og A Casa Boschi Guest House.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Roma?
Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel og QC Termeroma Spa & Resort er også to eksklusive valgmuligheter for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Roma?
Boutique Hotel Trevi er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en bar og gratis frokost. HT6 Boutique Hotel og Hotel Villa Duse er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Roma?
Sheraton Parco de’ Medici Rome Hotel er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med golfbane og 2 utendørsbassenger. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Holiday Inn Rome- Eur Parco Dei Medici og Martini Bed. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Circolo del Golf di Roma L’Acquasanta, Parco de’ Medici golfklubb eller Parco di Roma golfklubb.
Hva er det beste overnattingsstedet i Roma hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Napoleon Hotel et hotell med 4 stjerner, betjent parkering samt gratis wi-fi og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. Noen andre alternativer nær historiske attraksjoner er The Tribune Hotel og Hotel Lunetta. Du kan også besøke kjente landemerker som Spansketrappen, Trevi-fontenen og Pantheon.

Nylige anmeldelser i Roma

Flere reisealternativer