Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Bed and Breakfast i Requena

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Bed and Breakfast i Requena 

Prisbelønnet Bed & Breakfast i Chulilla

Dette bed & breakfast-hotellet med en historisk profil ligger ved en elv, 18,5 kilometer unna Gestalgar slott og 32 kilometer unna Chera slott og Pena Cortada-akvedukten. ...

Prisbelønnet Bed & Breakfast i Chulilla
Villa Loro Loco
Les Mallaes 72, Pedralba, Valencia
Hent priser

Dette bed & breakfast-hotellet ligger nær flyplassen og 25 kilometer unna Sierra Calderona naturpark, Chiva slott og Cheste skytebane. Dessuten ligger Parque ...

Villa Loro Loco
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Requena
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Requena

Hotel-Motel Sol II
Hotel-Motel Sol II
2 out of 5
4.2/5Very Good! (12 anmeldelser)
propre mais moyen

"moyen, bon rapport qualité prix, pour un stop"…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2019

Hotel-Motel Sol II
Casa Rural Francisca
Casa Rural Francisca
2.5 out of 5
Casa Rural Francisca
 Hotel Avenida
Hotel Avenida
3 out of 5
Prisen er 491 kr per natt
4.2/5Excellent! (28 anmeldelser)
Great little pet friendly place for overnight sTay

"Great little pet friendly place for an overnight stay.,"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Hotel Avenida
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter et bed & breakfast i Requena?
Er du på jakt etter et overnattingssted som tilbyr deilig frokost og personlig service? Det kan være krevende å finne en B&B med en god beliggenhet i Requena, men det kan hjelpe å endre søket ditt, slik at du i alle fall kan finne overnattingssteder som har lignende fasiliteter. For de som er glade i historie, vil ingen reise til Requena være komplett uten en tur innom Museo del Vino eller Museo de Arte Contemporáneo ‘Florencio de la Fuente’.
Frister det mer å bo på et bed & breakfast i stedet for på hotell?
Hvert B&B har noe som gjør at det skiller seg ut. Et hyggelig bibliotek eller en liten frokostkrok er to eksempler på fasiliteter som gjør B&B-er verdt å besøke.
Hvordan er været i Requena?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Requena er 391 mm.
Hva kan man gjøre i Requena?
Reisende setter pris på at Requena har flotte restauranter og spennende historiske severdigheter. Når du er på utkikk etter lokale severdigheter, kan du for eksempel begynne med Museo del Vino og Museo de Arte Contemporáneo ‘Florencio de la Fuente’. Hvis du har lyst til å se mer av området, kan du i tillegg ta turen til Cuevas De La Villa og Pago de Tharsys.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Requena?
Fly til Valencia (VLC), som ligger 57,2 km unna. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan det være lurt å leie en bil.