Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Troms er Norges nest nordligste fylke og grenser mot Finnmark i nordøst og Nordland i sørvest. Fylket har en lang kyststrekning med et stort antall øyer. Når du skal besøke Troms, kan det lønne seg å benytte en leiebil – Troms er lettest å utforske når du kan kjøre i eget tempo og etter egen reiseplan. Alle leiebiler i Troms fra Expedia er uten skjulte kostnader.

På en ferietur til Troms kan du oppleve et unikt kystlandskap og mange spennende små steder. Det er mange godt plasserte hentesteder hvis du vil benytte deg av bilutleie. Troms har et relativt godt utbygget veinett med broforbindelse til de større øyene.

Leie bil i Troms

Når du har flybilletter til Troms, lander du mest sannsynlig på Tromsø lufthavn. Ved å bestille leiebil på nettet før du drar, kan du sørge for at du får den biltypen du ønsker. Du har et godt utvalg av biler å velge mellom, enten du bare trenger en liten bilen for å kjøre i Troms, eller du trenger en større bil for kjøring utenfor allfarvei.

Troms er den største byen i fylket, med Harstad på en god andreplass. Det er også en liten flyplass i Harstad, og små flyplasser på noen flere steder i fylket, som Sørkjosen og Bardufoss. Du kan selv velge hvor du vil hente og levere fra deg leiebilen. Hvis du ønsker, kan du også hente bilen på ett sted og levere den på et annet sted. Hvis du skal kjøre utenfor byene og hovedveiene, kan det være en fordel med en kraftigere bil som kan håndtere litt ulendt terreng.

På oppdagelsestur med leiebil i Troms

Troms er kanskje ikke stedet som mottar flest turister, men det er likevel mange spennende steder du kan besøke her. Når du tar en tur til Troms, kan du besøke Senja eller Hinnøya, eller dra til Ullsfjorden og Lyngsalpene. Her finner du mye fin og spesiell natur og mange flotte steder du kan stoppe. Veinettet i Troms er godt utbygget, og E6 går gjennom de indre delene av fylket med tverrforbindelser til de ytre strøkene. Øyene som er bebodde og ikke har bro eller tunellforbindelse, har fergeforbindelse.

Ser man på statistikken over veinettet i fylkene i Norge, så ligger Troms på plass nummer tretten når det gjelder standard. Her er det mange veier som både er smale, svingete, bratte og ujevne. Det er mange aktører som driver med bilutleie i Troms, så det er ikke noe problem å finne en god leiebil. Den gjennomsnittlige kjørefarten i fylket ligger på 70,6 km/t. I byene og tettstedene finner du et godt utvalg av hoteller i Troms, så du kan legge opp kjøreruten din fritt mellom de forskjellige stedene. Troms byr også på fine muligheter for teltovernatting for den som ønsker å komme enda nærmer naturen. Har du med telt, kan du stoppe på de fineste stedene og overnatte utenfor bebyggelsen. Eller hva med å leie en rorbu og oppleve havet på nært hold?