Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Queen's House

Denne kongelige boligen er kjent for sin elegante arkitektur i klassisk, palladiansk stil og for samlingen av malerier med maritimt tema som stilles ut her.

Den tidligere kongelige boligen Queen’s House er et ærverdig herskapshus som spilte en stor rolle i utviklingen av ulike arkitektoniske stilarter i England. Gå dit for å se den fine klassiske stilen og de imponerende kunstutstillingene.

Huset ble påbegynt tidlig på 1600-tallet på vegne av Anna av Danmark, konen til kong Jakob I av England. Dette var et av de første store oppdrag den britiske arkitekten Inigo Jones påtok seg. Han skulle senere tegne mange andre bemerkelsesverdige bygninger, som Somerset House Chapel og Banqueting House i Palace of Whitehall. Legg merke til den palladianske stilen – dette er en av de første bygningene i England med denne stilen.

Gå langs veien gjennom eiendommen opp til den store inngangsdøren. Bak denne ligger hovedkorridoren, som er konstruert i form av en perfekt kube. De matematiske forholdene i dette rommet bærer preg av renessanseidealet om harmoni og symmetri. Marmorgulvet i sort og hvitt er fra 1635.

Ta deg tid til å se på den flotte Tulip Staircase der trappetrinnene er satt i en virvel som går over flere etasjer. Trappen tar navnet sitt fra de svarte smijernsblomstene som balustraden er utsmykket med. Pass på at du får med deg galleriene i bygningen. En av utstillingene er av malerier som viser historien til Royal Navy. Her finnes det berømte Battle of Trafalgar av J.M.W. Turner, i tillegg til verk av Hogarth og Gainsborough.

Rusle gjennom de koselige områdene i Greenwich Park som ligger rett ved siden av og se utover Themsen for å se skyskraperne i Canary Wharf, et av Londons forretningsstrøk. Mens du er i Greenwich kan du også besøke noen av de andre fascinerende severdighetene her, slik som Royal Museums Greenwich, National Maritime Museum Gardens og selvfølgelig Royal Observatory Greenwich, der Greenwich Mean Time, GMT, først ble regnet ut.

Huset er åpent hver dag fra morgen til sent om ettermiddagen. Det er gratis adgang. Besøk nettsiden deres på forhånd ettersom deler av huset noen ganger er lukket på grunn av bryllup.

Queen’s House ligger sør for Themsen i Greenwich, i sørøst-London. Ta undergrunnen eller toget til London Bridge for å komme deg hit.


Guide til utforskning av Queen's House


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 2 996 hotellene nær Queen's House
kr 1,227
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 527 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

kr 448
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Marsh Wall, London
3,3
av 5, basert på 3 368 anmeldelser
4.5 av 5.0

Hotellet ligger ved vannkanten i Docklands-forretningsstrøket i London og har utsikt over det ikoniske Canary Wharf-tårnet samt Millennium Dome. Det er også enkel adkomst til både O2 og ExCel Center fra hotellet.

kr 1,053
Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London
4,2
av 5, basert på 3 253 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Kennington og 15 minutters gange unna Tate Britain, The Oval og Houses of Parliament. Dessuten ligger Big Ben og London Dungeon kun 2 kilometer unna.

Canary Wharf Budget Apartments

Canary Wharf Budget Apartments

Limeharbour, London
3,2
av 5, basert på 6 anmeldelser
3.5 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Canary Wharf og 5 kilometer unna Cutty Sark, O2 Arena og Royal Observatory. Dessuten ligger Greenwich Park og Excel utstillingssenter kun 5 kilometer unna.

kr 1,075
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London
4,0
av 5, basert på 8 324 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i City of Westminster og 5 minutters gange unna Covent Garden Market og King's College London. Dessuten ligger Royal Opera House og London Coliseum kun 10 minutter unna.

kr 794
De Vere Devonport House

De Vere Devonport House

King William Walk, London
4,2
av 5, basert på 850 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Greenwich og 15 minutters gange unna Cutty Sark og Royal Observatory. Dessuten ligger O2 Arena og Greenwich Park kun 5 kilometer unna.

kr 558
ibis London Greenwich

ibis London Greenwich

30 Stockwell Street, London
4,0
av 5, basert på 833 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Greenwich og 15 minutters gange unna Cutty Sark og Royal Observatory. Dessuten ligger O2 Arena og Greenwich Park kun 5 kilometer unna.

kr 717
Novotel London Greenwich

Novotel London Greenwich

173-185 Greenwich High Road, London
4,3
av 5, basert på 1 689 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Greenwich og 3 kilometer unna Cutty Sark, Royal Observatory og Greenwich Park. O2 Arena ligger 3,6 kilometer unna.