Populære hoteller i nærheten av Prenzlauer Berg i Hohenschönhausen

Se alle 73 hoteller i Prenzlauer Berg
andel's by Vienna House Berlin
andel's by Vienna House Berlin

Landsberger Allee 106, Berlin 10369

4.5 av 5.0
4,5 av 5 (3 329 anmeldelser)

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Prenzlauer Berg og 5 kilometer unna Berliner Kriminaltheater, Alexanderplatz og ALEX …

NOK 867
Old Town Hostel
Old Town Hostel

Pappelallee 21, Berlin 10437

2.0 av 5.0
4,1 av 5 (17 anmeldelser)

Dette vandrerhjemmet ligger i Prenzlauer Berg og 3 kilometer unna Gethsemanekirche, Alexanderplatz og Minnesmerket over …

NOK 493
Old Town Hotel
Old Town Hotel

Greifswalder Str. 211, Berlin 10405

3.0 av 5.0
4 av 5 (258 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Prenzlauer Berg og 3 kilometer unna Alexanderplatz, ALEXA og Fernsehturm. Dessuten ligger …

NOK 635
Myer's Hotel Berlin
Myer's Hotel Berlin

Metzer Strasse 26, Berlin 10405

4.0 av 5.0
4,3 av 5 (192 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Prenzlauer Berg og 2 kilometer unna Marienkirche, Alexanderplatz og Fernsehturm. Dessuten ligger ALEX …

NOK 948
Melarose Feng Shui Hotel
Melarose Feng Shui Hotel

Greifswalder Str. 199, Berlin 10405

3.0 av 5.0
4 av 5 (73 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Prenzlauer Berg og 3 kilometer unna Alexanderplatz, ALEXA og Fernsehturm. Dessuten ligger …

NOK 569
Pension Absolut Berlin
Pension Absolut Berlin

Erich-Weinert-Str. 26, Berlin 10439

2.0 av 5.0
4,4 av 5 (44 anmeldelser)

Dette gjestehuset ligger i Prenzlauer Berg, 0,5 kilometer unna Gethsemanekirche og 5 kilometer unna Alexanderplatz og …

NOK 434
Pension Prenzlberg
Pension Prenzlberg

Danziger Strasse 86, Berlin 10405

3.0 av 5.0
3,8 av 5 (86 anmeldelser)

Dette gjestehuset ligger i Prenzlauer Berg og 3 kilometer unna Gethsemanekirche, Alexanderplatz og Fernsehturm. Dessuten …

Hent priser
PrenzlBed Apartments
PrenzlBed Apartments

Hagenauer Str. 13, Berlin 10435

3.0 av 5.0
4 av 5 (1 anmeldelser)

Leilighetene ligger flere steder i Berlin.

NOK 972
Apartment Schulz
Apartment Schulz

Cantianstr. 22, Berlin 10437

1.0 av 5.0
4,1 av 5 (36 anmeldelser)

Dette gjestehuset ligger i Prenzlauer Berg, 0,5 kilometer unna Gethsemanekirche og 5 kilometer unna Alexanderplatz og …

Hent priser
Hotel Abell
Hotel Abell

Paul-Robeson-Str. 1a, Berlin 10439

3.0 av 5.0
3,5 av 5 (17 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Prenzlauer Berg, 0,7 kilometer unna Gethsemanekirche og 5 kilometer unna Alexanderplatz og …

Hent priser
Skjul innhold

Begrens søket ditt

Reiseguide: Hoteller i nærheten av Prenzlauer Berg i Hohenschönhausen

Hotell Prenzlauer Berg: Prenzlauer Berg er en delbydel (ortsteil) i bydelen Pankow i Berlin. Ønsker du å reise til den tyske hovedstaden kan du enkelt finne hotell i Prenzlauer Berg. Bydelen har lenge vært et populært sted å bo for unge, og til tross for en økning i boligprisene de siste årene er fortsatt nærmere 50 prosent av innbyggerne mellom 25 og 45 år, noe som preger kulturen og utelivet i det urbane området.

Når du leter etter hotellrom i Prenzlauer Berg, kan du bruke nettsiden til Expedia til å finne nøyaktig det du er ute etter. Er pris det viktigste eller ønsker du kanskje luksushotell med for eksempel spa og romservice? Uansett hvilke kriterier du har, kan du enkelt finne alt du trenger for å planlegge overnatting i Prenzlauer Berg.

Finn bra og billig hotell i Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg er et av de mest trendy områdene i Berlin, og hvis du leter etter et sted å overnatte, gir Expedia deg god oversikt over alternativene. Når du blar gjennom valgene, kan du se på stjernemerkingen for hvert hotellnavn for å få et raskt overblikk over kvaliteten. Du kan også filtrere etter hotellklasse for å bare se hotellene med kvaliteten du er ute etter. I tillegg viser Expedia anmeldelser, slik at du kan lese andres erfaringer med hotellet du vurderer, og dermed ta en veloverveid beslutning før du bestiller.

Du kan også bestille pakkereiser til Prenzlauer Berg, der du booker både hotell og flybilletter til Prenzlauer Berg samtidig. Med denne metoden kommer du kanskje over noen gode tilbud, som gjør at du får mer penger til overs å bruke på mat, shopping og opplevelser på ferien din. Expedia kan også hjelpe deg med å finne leiebil i Prenzlauer Berg slik at du enkelt kan komme deg fra sted til sted, uten å måtte forholde deg til Berlins ypperlige kollektivtrafikk.

Oppdag Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg har mange fine opplevelser å by på. Bydelen var tidligere kjent som bryggeridistriktet i Berlin, og har fremdeles spor etter gamle bryggerier, samt flere som fortsatt består der du kan nyte godt, tysk øl. Bryggeriene tilbyr likevel mer enn bare drikke – et av de mest kjente, det tidligere Schultheissbryggeriet i Schönhauser Allee, er for eksempel vertskap for både klubbscener, kino og konserthaller. I og rundt Schönhauser Allee finner du også en rekke hippe cafeer, restauranter og bistroer der du kan nyte god mat, drikke og uteliv i det ungdommelige miljøet.

Bydelen har også flotte omgivelser og godt bevart arkitektur fra begynnelsen av 1900-tallet, og relativt få bygninger ble ødelagt i løpet av 2. verdenskrig, sammenlignet med andre deler av Berlin. Til tross for at mange av strukturene forfalt i etterkrigstiden, ble det utført omfattende rehabilitering etter Berlinmurens fall. Rykestraße synagoge er et eksempel på en av disse historiske bygningene. Den ble ferdigstilt i 1904, og unnslapp total ødeleggelse under Krystallnatten i 1938, trolig fordi den ligger midt i et typisk boligfelt.

Expedia har alt du trenger for å booke hoteller i Prenzlauer Berg. Bare angi datoene du vil reise, velg hotell og bestill – God tur!

false