MaraisParis

I 3. og 4. arrondissement i Paris kan du se historiske byggverk og nydelig arkitektur, og besøke et av Europas største museer for moderne kunst.

Marais er et historisk distrikt som er kjent for sine vakre bygninger i middelalderstil, et variert og levende miljø med ulike kulturer og sjarmerende barer og kafeer. Den enorme samlingen på Musée National d'Art Moderne rommer både moderne kunst og samtidskunst. Notre Dame de Paris er en historisk, katolsk katedral som er ansett som et av de vakreste eksemplene på fransk gotikk.

Du kan også utforske Pompidou-senteret, som er et stort bygningskompleks som rommer et offentlig bibliotek og et senter for musikk og akustisk forskning i tillegg til museet for moderne kunst. På Musée National d'Art Moderne kan du se verk av store artister som Matisse og Pablo Picasso. Museet er i besittelse av over 100 000 verk og har dermed en av Europas største samlinger av moderne kunst.

Det er fint å rusle gjennom de livlige gatene i Marais, som var det aristokratiske området i Paris. Her kan du handle i vintage-butikker, slappe av på rustikke barer og spise på noen av de beste restaurantene i Paris. Du kan også utforske de mange museene, galleriene og teatrene. Det historiske området strekker seg over deler av 3. og 4. arrondissement. Dette er et av de hippeste og mest kulturelle områdene i Paris.

I 4. arrondissement finner du den kjente katedralen Notre Dame de Paris. På fasaden kan du se de groteske figurene som katedralen er kjent for. Du kan også se en flott statue av Jeanne d'Arc samt nydelige glassmalerier. Inni katedralen kan du beundre de utskårne trebenkene, statuer og religiøse kunstskatter. Dette gotiske mesterverket ble fullført tidlig på 1300-tallet.

Du kommer deg til Notre Dame de Paris via ekspresstoget Paris RER eller med metro. Hvis du tar metro, går du av på stoppet Cité. Du kan også gå fra Pompidou-senteret til Notre Dame de Paris på omtrent et kvarter. Området Marais er i gangavstand både fra Notre Dame og Pompidou.

Det er fint å begynne eller avslutte en tur gjennom de livlige gatene i Marais med å gå opp i klokketårnet til Notre Dame de Paris og se den spektakulære utsikten over byen.

De mest populære hotellene i Marais

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
3 out of 5
14 Rue Neuve Saint Pierre, Paris, Paris
Prisen er 963 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli og Place des Vosges. Dessuten ligger Opera Bastille og Canal Saint-Martin kun 10 ...

4/5Very Good! (295 anmeldelser)
Flott beliggenhet.

"Beliggenheten til hotellet var ypperlig, med et godt utvalg av restauranter og barer i gangavstand. Vi valgte dette hotellet fordi det hadde et rom med balkong med utsikt over Paris. Vi betalte ekstra for å få dette rommet, men siden det var bryllupsreisen vår ønsket vi et ekstra fint rom. Da vi ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. apr. 2017

Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
Hotel Duo
Hotel Duo
4 out of 5
11 rue du temple, Paris, Paris
Prisen er 2 130 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Bazar de l'Hotel de Ville, Centre Pompidou og Notre-Dame. Dessuten ligger Forum des Halles og ...

4.3/5Excellent! (685 anmeldelser)

"Bra opphold på Hotel Duo. Ypperlig beliggenhet midt i Le Marais . Hyggelig personell. Vi spiste ikke frokost på hotellet, så den vet jeg ikke noe om. Lett adkomst til Metro og til og fra flyplassen."…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

Hotel Duo
Hotel du Vieux Marais
Hotel du Vieux Marais
3 out of 5
8 rue du Plâtre, Paris
Prisen er 1 129 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue de Rivoli, Hotel de Ville og Centre Pompidou. Dessuten ligger Les Halles og Picasso-museet ...

3.8/5Good! (414 anmeldelser)

"Great location!"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Hotel du Vieux Marais
Les Tournelles
Les Tournelles
3 out of 5
30, rue de Turenne, Paris

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 2 kilometer unna Place des Vosges og Notre-Dame. Dessuten ligger Louvre og Luxembourg-hagen kun 3 kilometer unna. Chemin ...

4.5/5Wonderful! (168 anmeldelser)

"We had a room facing to a wall so that was awful but on the other hand the hotel was nice and the personnel too. A lot of boutiques and restaurants around. Some little things I think was rare like it was a twin room but they put out only one small shampoo and shower cream but okay, this is a three ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2019

Les Tournelles
Hôtel de la Bretonnerie
Hôtel de la Bretonnerie
3 out of 5
22 Rue Ste Croix Bretonnerie, Paris, Paris

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Hotel de Ville, Centre Pompidou og Picasso-museet. Dessuten ligger Notre-Dame og Place des Vosges ...

4.2/5Excellent! (432 anmeldelser)
Koselig hotell i sentrum av Marais

"Dette er et fint lite hotell med tre stjerner i sentrum av Marais. Det er kort vei til kafeer, shopping og gallerier. De ansatte var veldig hyggelige. Det er heis på hotellet, godt med varmt vann, fine bad og safe på rommet. Det er ikke aircondition på rommene. WiFi fungerte veldig bra."…"

Anmeldelse skrevet 19. mai 2019

Hôtel de la Bretonnerie
Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
3 out of 5
3, rue de Jarente, Paris
Prisen er 1 693 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og få skritt unna Place des Vosges og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Canal Saint-Martin og Picasso-museet kun 10 minutter ...

4.2/5Very Good! (229 anmeldelser)
Søtt, lite hotell

"Søtt lite hotell. Perfekt beliggenhet, renslig og hyggelig betjening. Trekker litt ned at rommene er ganske små, men det er de jo ofte i Paris. Vi hadde ikke varmtvann første morgen, men hotellet ordnet opp i løpet av noen timer"…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2017

Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais

Andre områder i Paris

Paris som inkluderer bro, marina og elv eller bekk

Bercy

4/5Very Good!(8 anmeldelser av området)

Hyggelige kaféer gjør Bercy verdt å besøke. Står sightseeing på planen, bør du få med deg Opera Bastille, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på en t-bane på Bastille t-banestasjon eller Ledru-Rollin stasjon.

Bercy
11. arrondissement som inkluderer hage

11. arrondissement

4/5Very Good!(15 anmeldelser av området)

11. arrondissement har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Place de la Bastille og Canal Saint-Martin, og hopper du på metroen på Voltaire stasjon eller Rue Saint-Maur stasjon, kan du utforske mer av byen.

11. arrondissement
Quartier Latin som viser gatescener

Latinerkvartalet

4.5/5Wonderful!(14 anmeldelser av området)

Latinerkvartalet kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Pantheon og Paradis Latin. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Maubert - Mutualité t-banestasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

Latinerkvartalet
Paris sentrum, Paris, Frankrike

Paris sentrum

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser av området)

Palais Royal og Louvre er noen av de mest populære attraksjonene i Paris sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon og la deg fascinere av interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer.

Paris sentrum
Latinerkvarteret, Pantheon som viser fjell og kulturarv

5. arrondissement

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

5. arrondissement kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg Pantheon, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Place Monge stasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

5. arrondissement
Det franske akademi som inkluderer skilt, historisk arkitektur og kulturarv

Saint-Germain-des-Prés

5/5Exceptional!(2 anmeldelser av området)

Saint-Germain-des-Prés har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Île de la Cité og Saint-Germain-des-Prés klosterkirke, og hopper du på metroen på Mabillon stasjon eller Saint-Germain-des-Prés stasjon, kan du utforske mer av byen.

Saint-Germain-des-Prés